vineri, 7 iunie 2013

50 de ani de puşcărie pentru a furat mâncare
Un bărbat din Texas a primit o sentinţă crâncenă pentru că a furat dintr-o măcelărie câteva coaste de porc. Valoarea furtului a fost de 35 de dolari.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali va fi judecată în 19 iunie
Tribunalul Bucureşti va judeca în 19 iunie cererea de contopire a pedepselor de câte trei ani de închisoare cu executare primite în dosarul "Valiza" şi în cel privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Tendinţă REVOLUŢIONARĂ: Ce vor FEMEILE de la CORPUL lor /VIDEO
Pentru femei, silueta reprezinta o adevărată obsesie. Conform unora dintre specialişti, în ultimii ani femeile nu au renunţat la această dorinţă, doar că pe lângă ea a apărut ceva nou!
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
BACALAUREAT 2013. Luni încep primele probe. VEZI marea schimbare de anul acesta
Elevii de liceu intră, luni, în febra examenului de bacalaureat 2013, care începe cu proba orală la limba şi literatura română.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Poliţistul a fost transportat in coma de gradul I spre II la Spitalul Municipal de Urgenta “Elena Beldiman” din Barlad. De asemenea, se pare ca Lucian Elisei nu are permis de conducere. Pentru fapta sa el risca sa-si piarda...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
INFLUENȚA Antenelor inclusă în oferta PC către partenerii politici
Într-un acord confidențial încheiat de PSD și PC în aprilie 2008, publicat de jurnalista Sorina Matei pe blog, conservatorii se angajau că vor sprijini mediatic Alianța încheiată între cele două partide.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un barbat dintr-un sat din Muntii Apuseni este cercetat de politisti dupa ce a montat o bariera peste drumul satesc care face legatura intre localitatile Lunca Merilor si Cretesti, precum si o placuta din tabla pe care a scris "proprietate privata, taxa de trecere 10 lei", scrie Agerpres.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
VIDEO Seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, la DNA
Seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de santaj, anunta Agerpres.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Premierul Recep Tayyip Erdogan va sustine vineri, la mijlocul zilei, un discurs intr-un mare hotel din Istanbul, inainte de a-l primi pe comisarul european pentru Extindere, Stefan Fule, continuand demonstratia de forta inceputa in noaptea de joi spre vineri, cand a revenit in Turcia dintr-un turneu in Maghreb, scrie AFP.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Bundesbank, banca centrală a Germaniei, a redus prognoza de creştere economică pentru acest an şi pentru anul viitor, însă a afişat încredere că recesiunea din zona euro a luat sfârşit.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Mii de persoane şi-au părăsit locuinţele de teama inundaţiilor în estul Germaniei, unde Angela Merkel a efectuat o nouă vizită joi, în timp ce mai multe ţări din Europa Centrală se aflau în continuare în alertă.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Apple, Google, Facebook, Microsoft si alte mari companii de tehnologie neaga vehement ca ar da guvernului acces la serverele proprii si ca ar participa la un amplu program de supraveghere guvernamentala a comunicatiilor pe internet. Totul a pornit de la dezvaluiri ale Washington Post si Guardian in legatura cu PRISM, un program de supraveghere avizat in 2007 de presedintele George W Bush si derulat cu ajutorul Agenitei Nationale de Securitate (NSA). Programul colecteaza chat scris, audio si video, fotograffii postate, documente, continutul e-mail-urilor, dar si parole.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Guvernul nu se grabeste sa publice Ordonanta de Urgenta privind  amanarea acordarii unui numar de certificate verzi. Actul normativ  a fost aprobat marti, 4 iunie, insa nici pana acum nu a aparut in  Monitor, chiar daca este asteptata publicarea acestuia cu mare  nerabdare, atat de producatorii de energie regenerabila, cat si de  marii consumatori. In acest moment nu sunt cunoscute prevederile  acestei ordonante de urgenta mult discutate, iar actorii de pe  piata energetica nu stiu inca la ce sa se astepte incepand cu 1  iulie 2013. Potrivit unor surse din piata, actul normativ nu a  aparut inca in Monitor din cauza ca Departamentul pentru Energie  inca lucreaza pe textul legii. Teoretic, Guvernul trebuie sa  aprobe forma finala. In acest caz, forma finala este discutata si dupa aprobare.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Mercedes riscă EXCLUDEREA excluderea din Marele Circ.
Echipa Mercedes AMG va comparea in fata Tribunalului International al FIA, dupa ce a efectuat o sesiune privata de teste cu furnizorul unic de pneuri in Formula 1, Pirelli, a anuntat, joi, forul de la Paris, conform Mediafax. Daca va fi gasita vinovata, echipa Mercedes risca depunctarea in clasamentele generale, sanctiunile putand ajunge chiar la excluderea din Campionatul Mondial de Formula 1, informeaza autosport.com. In schimb, testele efectuate de Ferrari cu Pirelli, in 23-24 aprilie, cu ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Banca centrală a Germaniei a redus prognoza de creştere economică pentru 2013 şi 2014.
Bundesbank, banca centrala a Germaniei, a redus prognoza de crestere economica pentru acest an si pentru anul viitor, insa a afisat incredere ca recesiunea din zona euro a luat sfarsit, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax. Institutia de la Frankfurt a coborat prognoza de crestere economica a Germaniei pentru acest an de la 0,4% la 0,3%. Pentru anul viitor, estimarea a fost redusa de la 1,9% la 1,5%. "Multe vor depinde de stabilizarea situatiei din tarile de criza din zona euro si de ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Sute de premii la Crosul Generaţiilor din weekend.
Peste 2000 de persoane de toate varstele sunt asteptate sa participe la 'Crosul Generatiilor', o competitie cu premii substantiale, care va avea loc, sambata, in zona Stadionului National 'Lia Manoliu'. Inscrierile participantilor la cros se fac de la ora 9.00 in fata Salii de Atletism, iar traseul competitiei a fost stabilit sa se desfasoare dupa cum urmeaza: sala de atletism a Complexului National 'Lia Manoliu', strada Maior Coravu, parcul 'National' (aleea principala), bulevardul Basarabia ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Descifrează-i limbajul trupului: 7 semne că te vrea.
Cand un barbat este mai timid, trebuie sa inveti sa-i citesti limbajul corpului. Daca isi atinge nasul ori daca pupilele i se dilata, e semn clar ca e interesat de tine, scrie Cosmopolitan.com. Citeste si FOTO. Cum sa ii dai papucii ca sa te tina minte Da click pe fotografii ca sa afli cele sapte semne care iti indica daca si cat de interesat e, de fapt, de tine. Citeste si 6 motive pentru care barbatii insala TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna iunie: 1. FOTO COLOR: Cum a ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Alin Faur, șmecherul cu BMW care accidentat grav o femeie în Lugoj, arestat preventiv
Judecătorii Tribunalului Timiș au decis ca Alin Faur, tânărul care duminica trecută a accidentat grav o femeie pe un trotuar din Lugoj, să fie cercetat în stare de arest preventiv.
alin faur accident lugojTribunalul Timiș a îndreptat eroarea făcută de Judecătoria Lugoj, care a decis ca Alin Faur să fie este cercetat în stare de libertate  motivând decizia prin: lipsa pericolului social concret.
Judecătorul din Lugoj a decis să-l lase în libertate pe Alin Faur deși acesta a făcut colecție de infracțiuni, prin conducere fără permis, accident cu victime și fugă de la locul accidentului, judecătorul a considerat că lipsește ”pericolul social concret”.
Judecătorul și-a motivat decizia de a-l lăsa în libertate întrucât Alin Faur a recunoscut fapta și a manifestat interes în vederea soluționării cauzei. Dar și pentru faptul că a arătat disponibilitate de a-i plăti despăgubiri victimei.
Alin Faur a produs accidentul, duminică, când a intrat cu mașina pe trotuar pe strada Mihai Viteazul din Lugoj și a accidentat grav o femeie în vârstă de 54 de ani. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Lugoj, cu răni la picioare şi la cap, fiind transportată mai apoi la Spitalul Judeţean din Timişoara.
Urmare a deciziei Tribunalului Timiș, Alin Faur va rămâne în stare de arest cel puțin 29 de zile. decizia este definitivă, executorie și irevocabilă.
The post Alin Faur, șmecherul cu BMW care accidentat grav o femeie în Lugoj, arestat preventiv appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Într-o singură zi, procurorii au început urmărirea penală a lui Sorin Alexandrescu, interceptarea telefonică și tot în aceeași zi au cerut confirmarea interceptării la judecătorie. Lucru practic imposibil din puncte de vedere procedural.
sorin alexandrescu si ioan bendeiProcurorii din România au concurat în proba de ”100 metri interceptări penale”, în dosarul lui Sorin Alexandrescu, întrucât s-au mișcat cu viteza luminii.
Inițial, plângerea penală formulată de administratorul RCS&RDS, a fost depusă la Parchetul General, iar ulterior a ajuns la DNA.
Avocatul lui Sorin Alexandrescu, Gheorghe Mateuţ, a dezvăluit în ediţia de joi seară a emisiunii “Sinteza zilei” de la Antena 3, că într-o singură zi, mecanismul incredibil prin care a început urmărirea penală a directorului Antena Group.
Avocatul a spus că au fost îndeajuns doar câteva ore ca plângerea unui administrator al RCS RDS să se transforme într-un mandat de urmărire şi interceptare a lui Sorin Alexandrescu.
Gheorghe Mateuţ a mai arătat că procurorul de la Parchetul General, care a dispus aceste mandate, ar fi renunţat iniţial la acest caz. Din motive încă necunoscute, după câteva ore, procurorul a revenit asupra deciziei, considerând că dosarul este de competenţa sa.
“Nu există nici o explicaţie juridică pentru graba procurorilor”, a declarat avocatul Gheorghe Mateuţ.
Avocatul lui Sorin Alexandrescu a explicat că pe fond instanţei că nu s-a îndeplinit condiţia obligatorie a oricărei arestări preventive, şi anume aceea a existenţei unor probe sau indicii temeinice că inculpatul a săvârşit o infracţiune.
Gheorghiţă Mateuţ a arătat că infracţiunea de şantaj de care a fost acuzat directorul Antena Group nu are obiect material.
În cazul lui Alexandrescu, reprezentantul RCS RDS a declarat că se simte tulburat de acest “şantaj” abia după formularea plângerii către DNA.
The post Abuzuri penale fără precedent. Sorin Alexandrescu anchetat, urmărit și interceptat într-o singură zi appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: