sâmbătă, 13 iulie 2013


BĂTAIE la DELFINARIUL din Constanța. TURIȘTI erau cât pe ce să fie FURAȚI pe față
După ce au așteptat un an întreg ca să vadă marea, doi români și-au stricat vacanța după ce au aflat că angajații Delfinariului din Constanța vor să-i jecmănească. Aceștia s-au luat la bătaie cu unul dintre paznici, care le-a...
EVZ CHIȘINĂU. Chișinăul, loc de întâlnire între UE și Parteneriatul Estic
Capitala a fost ieri locul de întâlnire al şefilor de state şi guverne din ţările ex-sovietice partenere ale Uniunii Europene.
HOȚII de pe LITORAL, cu un pas înaintea turiștilor. Dau LOVITURA într-un MOMENT al zilei la care nu s-ar aștepta nimeni
Furturile pe plajă, în miezul zilei, au scăzut vertiginos, pentru că cel mai profitabil moment pentru hoți este seara, când oamenii sunt complet relaxați și au impresia că sunt singuri pe faleză.
Budapesta: Simona Halep a învins-o pe Cadanţu şi s-a calificat în finala turneului
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 7-6 (7/1), pe Alexandra Cadanţu, numărul 80 mondial, şi s-a calificat în finala turneului de la Budapesta, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari.
FOTO. Principesa Maria a României împlineşte 49 de ani
Alteţa Sa Regală Principesa Maria a României împlineşte sâmbătă 49 de ani.
Mesajul de condoleanţe al lui Corlăţean pentru ministrul de Externe al Franţei, în urma accidentului feroviar
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a transmis omologului francez, Laurent Fabius, un mesaj de condoleanţe pentru victimele accientului feroviar produs în apropiere de Paris, MAE precizând totodată că autorităţile franceze au confirmat că nu au fost victime de cetăţenie română în acest accident.
ATENȚIE! POLIȚIȘTII detașați pe LITORAL au ajunși să facă un lucru TOTAL neobișnuit
Oamenii legii trimiși la vare ca să mențină ordinea publică se simt ca în vacanță. Mai mulți turiști s-au plâns că polițiștii care împart amenzi duhnesc a alcool.
Malta. Un român, condamnat la închisoare pentru furt
Constantin Cornel Joiţescu, un cetăţean român în vârstă de 35 de ani stabilit în localitatea malteză Swieqi, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru patru ani după ce a pledat vinovat pentru acuzaţii de...
Motivare în cazul Elodia. Cioacă ar fi „ciopârțit-o”
Tribunalul Argeş l-a condamnat pe Cristian Cioacă la 22 de ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte. Instanța a făcut publică și motivarea deciziei.
Fiica vitregă a lui Pablo Picasso dezvăluie furtul a 407 opere ale pictorului
Catherine Hutin-Blay, fiica pictorului de origine spaniolă Pablo Picasso, a dezvăluit că 407 lucrări ale artistului au dispărut din colecţia sa personală, printre acestea numărându-se desene, gravuri semnate şi cataloage
FOTO. Cum arată cele mai slabe vedete de la Hollywood
Dornice să aibă o siluetă cât mai aproape de perfecţiune, vedetele apelează de multe ori la diete drastice, care le pun sănătatea în pericol.
Al 24-lea film din seria "James Bond" se va intitula "Devil May Care"
Cel de-al 24-lea film din seria "James Bond" se va intitula "Devil May Care" şi va fi realizat pe baza romanului omonim scris pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la naşterea scriitorului Ian Fleming, autorul romanelor cu agentul 007, afirmă presa britanică.
Belfast: Zeci de poliţişti au fost răniţi în confruntări cu protestatari loialişti
Cel puţin 32 de agenţi de poliţie au fost răniţi în Belfast în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în confruntări cu protestatari loialişti.
Operaţia minune, făcută la Spitalul Floreasca de medicul Brădişteanu, a reuşit. Bărbatul de 100 de kg cu inimă de copil se simte bine
Bărbatul care a primit inima prelevată de la copilul de 14 ani se simte bine, la o zi de la intervenţie, s-a ridicat la marginea patului, fiind monitorizat continuu, a declarat, sâmbătă, medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Mirela Lavric, o nouă medalie la CE under 23, în Tampere: Românca a luat ARGINTUL în finală la 400 de metri
Atleta Mirela Lavric a cucerit, sâmbătă, medalia de argint în finala probei de 400 de metri, iar Adelina Pastor s-a clasat pe locul cinci în aceeaşi probă, la Campionatele Europene under 23, de la Tampere (Finlanda).
Grapini: Este nevoie de câte un brand subsectorial pentru direcţiile strategice de turism. Vrem să promovăm circuite de trasee
Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, că este nevoie de câte un brand subsectorial pentru direcţiile strategice de turism, pentru a se şti ce trebuie promovat.

Niciun comentariu: