sâmbătă, 13 iulie 2013


Fiul şefului CJ Cluj, arestat preventiv în dosarul de trafic de droguri
Alexandru Uioreanu, fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost arestat preventiv, vineri seară, de Curtea de Apel Cluj, în dosarul de trafic de droguri, însă decizia a fost atacată cu recurs, astfel că măsura nu a fost pusă în executare.
Pacienţii indieni săraci sunt victimele preferate ale testelor clinice. "Spunea că nu trebuie să cheltuim niciun ban. Era doar o condiţie"
În India, unde milioane de oameni nu au mijloacele de a se trata, cei mai săraci sunt ţinta testelor clinice comandate de grupurile farmaceutice indiene sau internaţionale care subcontractează testele unor organizaţii de cercetare fără scrupule şi nereglementate, relatează AFP.
ACCIDENTUL din San Francisco: O a treia victimă a murit din cauza rănilor suferite.
O a treia persoana, ranita la 6 iulie in prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza ranilor suferite, a anuntat vineri spitalul general din San Francisco. Victima, "o minora" a carei stare era "critica" de o saptamana, a murit vineri dimineata, a precizat spitalul intr-un comunicat, conform Mediafax. Acest deces se adauga celor ale doua adolescente chineze, declarate deceda
VIAȚA unui MINISTRU PENAL: Studentul bișnițar din Iași a ajuns mire în castelul vienez
Relu Fenechiu a dat lovitura în afaceri prin contracte cu statul. Banii l-au promovat din simplu consilier judeţean, deputat şi ministru. Chiar dacă ajunge la puşcărie, şi-a lăsat oamenii în funcţii-cheie.
Nouă ȚEAPĂ în contul ARMATEI: parapanta-spion. Proiectul militar ”PAMLUS”, o făcătură de JUMĂTATE DE MILION de EURO
Institutul Naţional de Cercetare Aerospaţială vrea să „spioneze” inamicii cu ajutorul unei „jucării”. Aparatul este ţinut într-un rucsac.
Își DONEAZĂ iar AVEREA frații BECALI, de frica SECHESTRULUI?
După moartea mamei lor, este posibilă punerea sub sechestru a moştenirii.
Reguli pentru consumarea alimentelor la birou
O serie de reguli trebuie respectate atunci când vine vorba despre consumarea alimentelor la birou. Pe de o parte este nepoliticos să mănânci de faţă cu cineva care nu mănâncă, iar pe de altă parte colegii tăi nu se aşteaptă să îţi împarţi alimentele cu ei.
Ţara în care pacienţii săraci sunt victimele preferate ale testelor clinice: "Oamenii vulnerabili sunt folosiţi drept şoareci de laborator"
În India, unde milioane de oameni nu au mijloacele de a se trata, cei mai săraci sunt ţinta testelor clinice comandate de grupurile farmaceutice indiene sau internaţionale care subcontractează testele unor organizaţii de cercetare fără scrupule şi nereglementate.

Niciun comentariu: