sâmbătă, 13 iulie 2013

NEWS ALERT Cinci români au murit într-un accident rutier în sud-vestul Franţei

AY

GAFĂ INCREDIBILĂ: Cum şi-au BĂTUT JOC de piloţii IMPLICAŢI într-un accident TERIBIL
Reprezentanţii KTVU Channel 2, o televiziune din San Francisco, şi-au cerut ieri scuze pentru gafa unui speaker care a prezentat nume false ale piloţilor care au condus avionul Asiana, prăbuşit zilele trecute.
Din CERȘETORI și VAGABONZI au devenit PRINȚI și PRINȚESE. Celebrități care au trăit pe străzi înainte să cunoască faima | GALERIE FOTO
Multe dintre celebritățile pe care le vedem zilnic în presă și-au început cariera de jos. Unii au avut job-uri de care acum le e rușine, în vreme ce alții nu aveau nici măcar un acoperiș deasupra capului.
Una dintre cele mai mari economii europene, retrogradată de Fitch
Agenţia financiară Fitch Ratings a retrogradat vineri cu o treaptă ratingul de credit pe termen lung al Franţei, reflectând datoria publică ridicată a ţării şi economia slabă
Un CHIRURG este SUSPECTAT că a OMORÂT o ADOLESCENTĂ. Medicul și fata aveau O RELAȚIE
Medicul bârlădean Octavian Marcu, angajat al Spitalului Municipal ”Elena Beldiman”, este principalul suspect în cazul dispariției unei adolescente de 16 ani.
UPDATE. ”Doamne fereşte!” AGERPRES a scos de pe site interviul PENIBIL cu Relu Fenechiu
Agenţia naţională de presă, Agerpres, a publicat vineri un interviu extrem de binevoitor cu ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, chiar în ziua în care este aşteptat verdictul în Dosarul “Transformatorul”. Apoi l-a șters de...
Se gândeşte Crin la graţieri?
În primele intervenţii după condamnarea lui Relu Fenechiu Crin Antonescu mi s-a părut suspect de liniştit.
DEZVĂLUIRI: Cum a vrut CEAUŞESCU să scape de ruşi. DETALII INEDITE despre vizitele oficiale din comunism
Pat MacAdam, fost ofiţer de presă al mai multor premieri din Canada, povesteşte un episod inedit petrecut la începutul anilor 80. Acesta a făcut parte dintr-o delegaţie care a venit în România pentru a negocia un contract...
Beyoncé a făcut dezvăluiri despre viaţa personală. Care sunt fanteziile artistei
Cântăreaţa Beyoncé a spus că una dintre fanteziile ei este să facă sex în locuri publice, adăugând că ar prefera în acest sens mai multe obiective turistice din Paris, precum Muzeul Luvru şi Arcul de Triumf.
Barack Obama a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre cazul lui Edward Snowden
Preşedintele SUA, Barack Obama, l-a sunat vineri pe omologul său rus, Vladimir Putin, pentru a discuta despre cazul fostului consultant NSA Edward Snowden.
Cristian Cioacă rămâne în arest. Curtea de Apel Piteşti a respins cererea de revocare a măsurii arestării preventive
Curtea de Apel Piteşti a respins cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de fostul poliţist Cristian Cioacă, acesta fiind condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, iar decizia este definitivă.
Steaua pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2013/2014. Care sunt preţurile legitimaţiilor
FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, că începând de astăzi, de la ora 15.00, vor fi vândute online abonamentele pentru sezonul 2013/2014 al Ligii I.
Lady Gaga revine: Cântăreaţa va lansa un nou single şi un nou album
Cântăreaţa americană Lady Gaga va lansa un nou single pe 19 august, extras de pe următorul ei album de studio, "Artpop", care va ajunge în magazine pe 11 noiembrie, a anunţat casa de discuri Universal Music într-un comunicat.
Un tren a deraiat lângă Paris. Premierul Franţei, de la Bucureşti direct la locul accidentului: „Bilanţul este de 6 morţi şi 30 de răniţi”
Un tren a deraiat vineri după-amiaza în apropiere de Paris, la Brétigny-sur-Orge, un accident care s-a soldat cu "numeroase victime", au anunţat autorităţile, relatează AFP.
NEWS ALERT Cinci români au murit într-un accident rutier în sud-vestul Franţei
Cinci persoane de naționalitate română au murit în această dimineața în urma unui grav accident rutier petrecut în sudul Franței.
LOVITURĂ pentru eMAG
eMag, cel mai mare retailer online din România, a avut un an 2012 mai dificil în ciuda succesului campaniei Black Friday, compania nereuşind să atingă profitul din urmă cu un an.
CNADNR dă 37.000 euro ca să măsoare „gradul de satisfacţie” a românilor privind autostrăzile
CNADNR vrea să îşi îmbunătăţească imaginea şi să măsoare „gradul de satisfacţie” al românilor în ce priveşte infrastructura rutieră, în special legată de autostrăzile de pe principalele coridoare de transport.
Judecătoarele lui Dinel Staicu au nesocotit grav normele de drept procesual penal - opinie separată
Judecătoarele care au anulat condamnarea la şapte ani de închisoare a lui Dinel Staicu "au nesocotit în mod grav normele de dreptr procesula penal", se arată în opinia separată formulată la decizia prin care CSM a respins acţiunea disciplinară împotriva celor trei magistraţi.

Niciun comentariu: