sâmbătă, 13 iulie 2013

FOTO: ACCIDENTUL DE TREN din Franţa. Victimele, PRĂDATE de un grup de hoţi.
Potrivit presei franceze, la scurt timp dupa accident un grup de persoane a ȋncercat sa fure de la victime si de la salvatori. Autoritatile au recunoscut acest lucru ȋnsa spun ȋnsa ca este vorba despre cazuri izolate. Este drept ca a fost semnalata inclusiv o ȋncercare de furt a unui telefon mobil. Ȋnsa sunt persoane care spun ca acest grup a atacat cu i-a atacat cu pietre pe angajatii de la Situa
Peste 50 de persoane urmărite şi 85 dispărute au fost găsite în ultima săptămână.
Peste 50 de persoane urmarite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu inchisoarea primite in instanta si 85 date disparute, dintre care 53 de minori, au fost gasite in ultima saptamana, informeaza, Mediafax. Politistii de la investigatii criminale au prins, in ultima saptamana, 54 de persoane, dintre care 44 au fost date in urmarire dupa ce au fost condamnate la pedepse cu inchisoar
Cutremur în Vrancea
Institutul Naţional de Fizică a Pământului a anunţat un seism de 4.1 în zona Vrancea-Buzău.
Papa Benedict lansează controverse în lumea creştină prin cartea "Iisus din Nazaret: povestiri din copilărie"
Papa Benedict al XVI-lea a lansat o serie de controverse prin cartea "Iisus din Nazaret: povestiri din copilărie", unde susţine că mai multe informaţii privind naşterea lui Iisus Hristos nu sunt corecte, informează telegraph.co.uk.
Matteo Trentin a câştigat etapa a 14-a a Turului Franţei
Rutierul italian Matteo Trentin (Omega Pharma) a câştigat, sâmbătă, etapa a 14-a a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 191 de kilometri, între Saint-Pourçain-sur-Sioule şi Lyon.
Mirela Lavric, medalie de argint la 400 de metri, la Campionatele Europene under 23
Atleta Mirela Lavric a cucerit, sâmbătă, medalia de argint în finala probei de 400 de metri, iar Adelina Pastor s-a clasat pe locul cinci în aceeaşi probă, la Campionatele Europene under 23, de la Tampere (Finlanda).
Hănescu a ratat calificarea în finală, la Stuttgart
Tenismanul Victor Hănescu, locul 51 ATP, a fost învins, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-3, de germanul Philipp Kohlschreiber, locul 25 ATP şi cap de serie numărul 2, în semifinalele turneului de la Stuttgart, dotat cu premii în valoare totală de 467.000 de euro.
Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost ȊNMORMÂNTATĂ. Vezi ce AVERE a lăsat ȋn urmă.
Everdichia Becali, mama celor doi impresarilor FIFA, Ioan si Victor Becali, a fost ȋnmormantata, sambata, ȋn prezenta a peste 200 de persoane. Se pare ca femeia a lasat mostenire bunuri estimate la peste 55 de milioane de euro. Numai ca averea nu ȋi va bucura foarte tare pe cei doi fii ai sai. Mama fratilor Becali era refugiata. Astfel, femeia nu platea impozite. Acum este posibil ca fiii sai sa p
Cel mai scump automobil din lume. Mașina care costă 29,6 milioane dolari
O mașină vintage fabricată de Mercedes a devenit cel mai scump automobil din lume, după ce un colecționar a licitat 29,6 milioane dolari pentru achiziționarea ei.
CE Atletism Under 23: Mirela Lavric, medalie de argint in proba de 400 de metri
Delegatia Romaniei prezenta la Campionatele Europene de Atletism "Under 23", care se desfasoara la Tampere (Finlanda), si-a trecut in palmares, sambata, o medalie de argint. Mirela Lavric a sosit a doua in proba de 400 de metri, cu timpul de 52,06 secunde (cea mai buna performanta personala).
Primarul comunei Zarand, prins in flagrant cu 10.000 de euro mita, a fost arestat preventiv
Tribunalul Bihor a decis sambata arestarea preventiva pentru 29 de zile a primarului comunei Zarand (judetul Arad), Ion Florin Mot, acuzat de DNA de luare de mita si spalare de bani, informeaza Mediafax. Procurorii anticoruptie l-au retinut vineri pe edil dupa ce l-au prins in flagrant primind  10.000 de euro mita din cei 40.000 de euro promisi de o persoana care avea nevoie de avize pe acte.

Niciun comentariu: