sâmbătă, 13 iulie 2013

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost înmormântată
Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, Everdichia Becali, care a murit joi, la vârsta de 83 de ani, a fost înmormântată, sâmbătă, la Pipera, la ceremonie fiind prezente aproximativ 200 de persoane, între care şi oameni de fotbal.
Ce au descoperit poliţiştii bucureşteni într-un depozit din Ilfov: „Au fost aduse din Bulgaria”
Peste 2 milioane de ţigarete de contrabandă au fost descoperite într-un depozit clandestin din judeţul Ilfov, în timpul unor percheziţii realizate sâmbătă dimineaţa.
VENDETA INTERLOPILOR. S-au extins acuzaţiile în dosarul atacului armat cu pistoale ...
Procurorii Tribunalului Bucuresti au extins cercetarile si l-au pus sub invinuire cu mandat international de arestare pe Ion Druta, zis "Vanea, in dosarul omorului la comanda de anul trecut, atunci cind urma sa fie executat liderul interlop Puiu Mironescu, dar ucigasul - Vitalie Proca - l-a confundat, impuscandu-l cu un pistol Kalsnikov si un Makarov pe Razvan Isaila. Victima a fost grav ranita, d
Cât s-a împrumutat CEAUȘESCU de la FMI
Din 1972 şi până în prezent asistenţa financiară acordată României de către FMI s-a concretizat în douăsprezece programe de împrumut de tipul Acord Stand-by, resursele financiare ale FMI fiind folosite de ţara noastră ca suport...
Mourinho: Am ceva păr alb, dar asta înseamnă că acum sunt mai bun decât înainte
Tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a declarat, sâmbătă, că experienţele sale în Italia şi în Spania l-au făcut un antrenor mai bun, subliniind că în cazul său faptul că are păr alb este un lucru pozitiv, deoarece arată că a evoluat, informează AFP.
Vacanţă de vedetă. Cât costă închierea locuinţelor lui Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom şi Bruce Willis
Celebrităţi precum Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom, Bruce Willis şi Steven Spielberg au decis să ofere spre închiriere vile pe care le deţin persoanelor care doresc să petreacă vacanţe demne de cele mai mari vedete.

Niciun comentariu: