marți, 20 august 2013

STEAUA - LEGIA. Peste 700 de jandarmi asigură măsurile de ordine la meci. Recomandările Jandarmeriei Capitalei
STEAUA - LEGIA. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua-Legia Varşovia, programat, miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 21.45, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.
Situatie fara precedent intr-un oras din Romania: Primaria din Borsa a fost inchisa pe perioada nedeterminata dupa o decizie a primarului. * Prefectul judetului: Primaria nu e inchisa, s-a pierdut cheia de la intrare
Primaria orasului Borsa este inchisa de joia trecuta in urma unei decizii a primarului Toader Mihali (PNL), situatie fara precedent in administratia locala din tara noastra, scrie eMaramures, care califica gestul drept un abuz. Practic, Toader Mihali ameninta ca va tine primaria inchisa pana cand Ministerul Sanatatii se va razgandi si va revoca decizia prin care fostul primar Remus Stetco, adversa
Mari producători de bere din Germania au manipulat preţurile timp de două decenii
Mai mulţi mari producători de bere din Germania au manipulat timp de două decenii preţurile la bere prin formarea unui cartel şi ar putea primi amenzi totalizând sute de milioane de euro, potrivit săptămânalului german Focus, preluat de publicaţia Der Spiegel.
Ţara care propune eliminarea presei scrise, pentru a salva pădurile
Preşedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a vorbit, luni, despre posibilitatea de a organiza un referendum pentru a elimina presa scrisă locală, răspunzând astfel unor critici ale organizaţiilor ecologiste privind decizia sa de a autoriza exploatarea unor rezerve de petrol din ţara sa.
FOTO. Primele fotografii oficiale ale "bebeluşului regal". Cine fost fotograful
Prinţul William şi soţia lui Kate au dat publicităţii primele poze oficiale ale fiului lor, George Alexander Louis, realizate însă nu de un fotograf profesionist, ci de Michael Middleton, bunicul bebeluşului regal.
Acest borcan a plutit în ocean timp de 50 de ani. Ce a găsit în el bărbatul care l-a descoperit
Norman Stanton a găsit pe coasta din New Jersey un borcan, în timp ce se afla printre rămăşiţele caselor distruse de Uraganul Sandy.
Acest borcan a plutit în ocean timp de 50 de ani. Ce a găsit în el bărbatul care l-a descoperit
Norman Stanton a găsit pe coasta din New Jersey un borcan, în timp ce se afla printre rămăşiţele caselor distruse de Uraganul Sandy.
Cel mai bine plătit model din lume
Gisele Bundchen a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 42 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013, informează contactmusic.com.
Apple a cerut unui furnizor din China să livreze două modele iPhone noi
Apple a cerut furnizorului chinez Hon Hai Precision Industry, care asamblează smartphone-uri şi tablete pentru companie, să înceapă din luna septembrie livrarea a două noi modele iPhone, unul scump şi unul cu preţ mai redus, au declarat surse apropiate situaţiei, citate de Wall Street Journal.

Niciun comentariu: