marți, 20 august 2013


MIZA şpăgii pe care Nelu Iordache i-ar fi dat-o lui Ovidiu Silaghi. Discuţii în camera cu aparate de bruiaj, intermediate de un fost şef al "Doi şi-un sfert"
În loc de instalarea la şefia Ministerului Transporturilor, Ovidiu Silaghi va da cu subsemnatul la DNA. Cu patru zile înainte de expirarea termenului stabilit de preşedinte pentru a da un răspuns la propunerea USL, procurorii au cerut aviz Parlamentului pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru liberal, care ar fi pretins şi primit de la omul de afaceri Nelu Iordache 200.000 de euro ca
Patru turişti din Bucureşti, rămaşi blocaţi pe un traseu dificil din Bucegi, recuperaţi de salvamontişti
Patru turişti din Bucureşti - un bărbat şi cei trei fii ai săi - au rămas blocaţi, luni seară, într-o zonă extrem de dificilă din Masivul Bucegi şi au cerut ajutorul salvamontiştilor, ei fiind recuperaţi, în noaptea de luni spre marţi, în urma unei acţiuni care a durat aproape şase ore.
Un bărbat împuşcat mortal, descoperit în locuinţa unei cântăreţe cunoscute, câştigătoare a patru premii Grammy şi nominalizată la Globul de Aur
Trupul neînsufleţit al unui bărbat, împuşcat mortal, a fost descoperit luni în casa pe care cântăreaţa şi actriţa Olivia Newton-John o deţine în statul american Florida, a anunţat poliţia locală, citată de AFP.
MEDIAFAX ZOOM. Safari în Africa
O expediţie pe continentul african, fără beneficiile traiului lumii moderne, poate reprezenta o experienţă intensă, obositoare, plină de adrenalină şi riscuri, dar şi un moment al depăşirii propriilor limite, al descoperirii de noi emoţii şi senzaţii.
11 cele mai rele sfaturi de dietă pe care le poţi auzi
Ai auzit că e mai bine să alergi dimineaţa sărind peste micul dejun, le-ai ascultat pe colegele tale vorbind despre cure de detoxifiere, ai citit că trebuie să renunţi la carbohidraţi şi grăsimi pentru a putea slăbi şi ţi se pare că poţi mesteca gumă atunci când ţi-e poftă de ceva dulce. Hmm... ce zici să te mai gândeşti la asta?
MEDIAFAX ZOOM: Safari în Africa - GALERIE FOTO
O expediţie pe continentul african, fără beneficiile traiului lumii moderne, poate reprezenta o experienţă intensă, obositoare, plină de adrenalină şi riscuri, dar şi un moment al depăşirii propriilor limite, al descoperirii de noi emoţii şi senzaţii.
Actorul Dick Van Dyke, salvat în ultima clipă din automobilul său cuprins de flăcări
Actorul Dick Van Dyke, cunoscut în special pentru emisiunile sale de comedie difuzate la televiziune în anii 1960, a scăpat nevătămat, luni, după ce un motociclist l-a scos din automobilul său cuprins de flăcări, cu puţin timp înainte ca acesta să explodeze, pe o autostradă din Los Angeles.
Peste 700 de jandarmi asigură măsurile de ordine la meciul Steaua-Legia Varşovia
Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua-Legia Varşovia, programat, miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 21.45, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.
Guvernul britanic a obligat The Guardian să distrugă mai multe dosare furnizate de Edward Snowden
Guvernul britanic a forţat cotidianul The Guardian să distrugă mai multe dosare, ameninţând cu o procedură judiciară după publicarea unor documente secrete americane furnizate de Edward Snowden, a declarat marţi editorul cotidianului britanic.
Cine te enervează mai mult: românul Silaghi sau ţiganul Cioabă?.
Dupa ce v-ati uitat la stiri in ultimele doua zile spuneti sincer: cine v-a scos din sarite mai mult, romanul Ovidiu Silaghi care a luat o spaga de 200.000 de euro ca sa-i dea contracte din bani publici unui asfaltator corupt sau tiganii ca vor sa aduca in tara cadavrul regelui Cioaba tot pe banisorii nostri, ai contribuabililor? Doua evenimente importante pentru natiune s-au intamplat in ultimele
Cum a ajuns Zara un brand de milioane, fără publicitate.
Pe 15 august, co-fondatoarea brandului Zara, Rosalia Mera, a murit la varsta de 69 de ani. Rosalia avut un parcurs profesional remarcabil. A evoluat de la postul de asistenta de vanzari intr-un mic magazin de haine, la a fi o antreprenoare de succes. Nu a avut studii superioare in afaceri, ba chiar a renuntat la scoala pentru a munci, dar s-a remarcat prin talentul ei in materie de design si print

Niciun comentariu: