marți, 20 august 2013

Prima fază a vânzării biletelor pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2014 a început, marţi, la ora 10.00 GMT (13.00 ora României), înainte de încheierea preliminariilor şi a tragerii la sorţi a grupelor, care va avea loc la 6 decembrie, informează AFP.

Attachment:
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Gabriela Szabo, dezamăgită de eșecul românilor la Mondialele de la Moscova
Gabriela Szabo, prezentă luni seară la Gala Turismului Românesc, a declarat pentru exclusivNEWS.ro, că este profund dezamăgită de rezultatele atleților români la Mondiale și de ceea ce se întâmplă în atletismul românesc.
gabi szaboCampioana olimpică și mondială, Gabriela Szabo, proaspăt învestită cu titlul de Ambasador al Turismului Românesc, este tristă pentru faptul că seniorii români nu au câștigat nicio medalie la Mondialele de la Moscova.
Delegația României s-a întors de la Campionatele Mondiale fără nicio medalie. Pentru mine este trist acest lucru, că sportivii noștri la nivel de seniorat nu performează.  Așa cum am spus și la Adunarea Generală de acum câteva luni, nu banul generează performanță ci preformanța generează banul. Din păcate lumea atletismului din România a căzut în această vraja a banului”, a declarat Gabriela Szabo pentru exclusivNEWS.ro.
Gabi Sazabo spune că o primă explicație a eșecului atleților români la Mondialele de la Moscova o reprezintă lipsa specialiștilor și a antrenamentelor făcute de sportivi, care nu sunt gândite pentru marea performanță.
Explicațiile sunt foarte multe, avem nevoie de specialiști. Ca în orice organizație, antrenoratul se face treptat. Nu oricine are capacitatea de a pregăti marea performanță. Aici se greșește foarte mult. Noi nu mai avem specialiști pregătiți pentru marea performanță. Atleții noștri la nivel de seniorat nu se pregătesc pentru performanțele mondiale. Antrenamentele lor sunt o dolce vita în continuare. O spun cu toată responsabilitatea, pentru că am văzut. Degeaba o să vină unii să mă blameze, pentru că știu foarte clar că sportivii și atleții noștri în special, nu se pregătesc pentru performanță mondială. Se pregătesc pentru a prinde echipa națională, pentru un Campionat Mondial, la o sutime, la o secundă. Baremurile sunt destul de mici, și când te duci acolo, ne punem întrebarea: Oare de ce?!, că m-am pregătit! Păi te-ai pregătit să prinzi lotul pentru mondiale nu să fii finalist sau să prinzi o medalie la Mondiale”, a explicat pentru exclusivNEWS.ro, Gabriela Szabo.
Marea campioană olimpică, declarată în 1999 atleta anului în lume, spune că Bianca Răzor, semifinalistă la 400 m la Mondialele de la Moscova, își dorește să facă cu adevărat performanță, că muncește enorm și este convinsă că aceasta va reuși.
În privința Roxanei Bîrcă, prinsă dopată la Universiada de la Kazan, Szabo spune că sportiva era ambițioasă și avea atitudinea de a face performanță, de a prinde lotul național, dar că ceea ce a făcut nu face cinste sportului românesc și atletismului.
Din cei 17 sportivi calificați la Mondialele de Atletism de săptămâna trecută de la Moscova, doar cinci au ajuns într-o finală mondială: Marian Oprea la triplusalt(locul 6), Ancuța Bobocel la 3000 m obstacole (locul 6), Ștafeta de 4×400 m feminin(locul 7), Bianca Perie – aruncarea ciocanului (locul 11), Marius Ionescu – maraton (locul 26), Marius Cocioran - 50 km marș (locul 40).
The post Gabriela Szabo, dezamăgită de eșecul românilor la Mondialele de la Moscovaappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
TVR transmite în direct și în exclusivitate festivalul Callatis 2013
Festivalul Callatis 2013 debutează pe 22 august în portul din Mangalia și va fi transmis integral, în exclusivitate de canalele Televiziunii Române.
 callatis 2013În perioada 22 – 25 august, românii de pretutindeni vor putea urmări în transmisiune directă de pe scena din portul Mangalia cele patru seri ale festivalului Callatis 2013.
În fiecare seară, de joi până duminică, telespectatorii vor putea urmări transmisiunile directe în două părţi, de la 21.10 şi de la 22.15 până la miezul nopţii.
În seara de deschidere, joi, 22 august, va avea loc „Callatis VIP”, o gală de premiere a personalităţilor româneşti din cultură, literatură, documentar, teatru, ştiinţă, viaţă, sănătate, business, sport, muzică, turism.
Aurelian Temişan şi Monica Davidescu vor fi gazdele unei seri magice în care vor avea ca invitaţi nume de prim rang ale acestor domenii, precum Lucia Hossu Longin, Horaţiu Mălăele, Ioan Groşan, Eusebiu Ştefănescu, George Stanca, Diana Lupescu, Mircea Diaconu sau prof. univ. dr. Sârbu Vasile.
Gala de decernare va fi completată de evoluţiile unor artişti îndrăgiţi cum ar fi: Felicia Filip, Compact, Letiţia Moisescu, David Bryan, Radu Gheorghe, Mihai Bisericanu, Nicole Cherry, Julia şi Romeo Salerno, Georgeta Ciocârlan, Dan Tudor, Diana Matey sau Alyanna.
A doua seară, „Dor de Callatis”, este dedicată folclorului românesc şi al ţărilor riverane Mării Negre.
Roxana Bădescu va fi gazda unor artişti de renume precum: Gheorghe Turda, Maria Dragomiroiu, Aneta Stan, Lia Lungu, Valeria Arnăutu,  Elena Mândrescu,  Adriana Deaconu, Cristina Vrâncianu, Alexa Cătălina, Didi Odagiu, Codruţa Rodean, Anca Panţâru, Adina Popa, Sergiu Chirileasa, Maria Ozana Stoicoci, Sorin Şuteu, Loredana Ianca, Georgiana Hagi, Miruna Avasiloaiei.
Pe scenă vor mai evolua ansamblurile folclorice: Mugurelul din Cernavodă, Dor de sat din Alba, Comorile Neamţului, Plai de Dor di Albeşti, Vanghilizmu şi Iyldizlar Kara-Murat din Constanţa Gagovo din Bulgaria şi grupul „Ciubcik” al comunităţii ruşilor lipoveni din România.
Sâmbată, 24 august, este seara dedicată concursului „Miss Diaspora”, în cadrul căruia românii din întreaga lume le vor putea admira pe cele mai frumoase reprezentante ale noastre care trăiesc în afara ţării.
Gazdele serii vor fi Lavinia Şandru şi Iustinian Radu iar alături de aspirantele la titlul de Miss Diaspora, pe scena din Mangalia vor mai urca Gheorghe Gheorghiu, Felicia Filip, Ioana Bărbuliceanu şi Amir (câştigător Megastar), precum şi trupa Spitalul de Urgenţă.
Ultima zi de festival, duminică, 25 august, va aduce publicului „Hiturile Verii”. Gazda serii este Liana Stanciu, care îi va avea ca invitaţi pe Iulia Puşchilă, Francesca, Naylini, Meena K şi Spitalul de Urgenţă.
The post TVR transmite în direct și în exclusivitate festivalul Callatis 2013 appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Ana Maria Prodan spune la “Te pui cu blondele?” cum a ajutat-o Becali
Ana Maria Prodan a mărturisit în emisiunea Te pui cu blondele?”, moderată de Dan Negru, cum și când a fost ajutată de patronul Stelei, Gigi Becali.
Te pui cu blondeleMiercuri, 21 august, de la orele 20:30, numai la Antena 1, Dan Negru le va avea invitate pe Maria Cârneci şi pe Ana Maria Prodan în ediţia de mâine searã a shwo-ului, “Te pui cu blondele?”.
Ana Maria Prodan a mărturisit în emisiunea moderată de Dan Negru că a constatat că aromânii au o mentalitate diferită de cea a românilor, “machedonii au mentalitatea că femeile trebuie să stea la cratiţă, să gătească şi să crească copii”, asta după ce o blondă a provocat-o să dezvăluie o întâmplare frumoasă legată de relaţia ei cu patronul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, “Încerc să-mi aduc aminte de o întâmplare frumoasă cu el legată de fotbal şi nu prea am”.
A existat, însă, un moment în care Gigi Becali a ajutat-o pe Ana Maria Prodan “Mă certam la Rapid cu Copos, pentru că voiam să semnez cu Herea un contract şi am plecat la Becali, ca să-l enervez pe patronul Rapidului de atunci, George Copos, fostul patron al echipei din Giuleşti, şi i-am spus < Ştiu că nu mă suporţi, dar trebuie să mă ajuţi> şi m-a ajutat enorm”.
Cei care vor urmări miercuri, 21 august, de la orele 20:30, la Antena 1 emisiunea “Te pui cu blondele?”, vor afla cum a ajutat-o Gigi Becali pe Ana Maria Prodan şi care a fost prima afacere pe care a avut-o în America protagonista reality-show-ului “Prodanca şi Reghe: La plăcinte înainte”, difuzat pe Euforia Tv în fiecare duminică de la orele 22:00.
The post Ana Maria Prodan spune la “Te pui cu blondele?” cum a ajutat-o Becaliappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
”Faci față, faci bani”, o nouă producție tv, din septembrie la Kanal D
Vlad Craioveanu și Andrei Dan Coman sunt gazdele celei mai noi producții tv a Kanal D, numită ”Faci față, faci bani”, o emisiune plină de farse și lucruri inedite.
faci fata faci baniDin 5 septembrie, în fiecare joi, de la ora 20:00, Vlad Craioveanu și Andrei Dan Coman vor fi amfitrionii celei mai tari emisiune de farse: “Faci față, faci bani”.
Vlad și Andrei aleg câte un “complice” dintr-o cafenea sau un restaurant, care va trebui să respecte cu strictețe indicațiile, care de care mai năstrușnice, oferite de cei doi, în cască.
În cazul în care “complicele” își joacă bine rolul și trece cu brio cele 5 praguri ale concursului, el poate câștiga o consistentă sumă de bani.
Personajele care intră în joc alături de Vlad si Andrei sunt atât vedetele autohtone, cât și oameni obișnuiți.
Cu riscul de a părea ridicoli, ei trebuie să demonstreze că pot face față oricărei situații, că fac imposibilul pentru ca distracția să meargă până la capăt.
“Vă provoc să faceți față unii, altora! Aici, la “Faci față, faci bani!” toate farsele vor căpăta o nouă dimensiune. Vă aștept alături de Andrei Dan Coman, colegul meu din emisiune, să descoperim care sunt limitele <> noastre. Farsele sunt cu vedete și oameni obișnuiți, și garantează o porție zdravănă de râs. Am avut foarte multe experiențe senzaționale, pe care abia aștept să vi le împărtășesc”, a spus Vlad Craioveanu.
Situaţia pentru cel căruia i se face farsa poate deveni stânjenitoare, acesta fiind ori supărat, revoltat sau neputându-se abține să ofere replici spumoase.
The post ”Faci față, faci bani”, o nouă producție tv, din septembrie la Kanal D appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Cornel Ilie prezintă gala Romanian Music Awards 2013
Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este unul dintre prezentatorii Romanian Music Awards 2013, eveniment muzical realizat în premieră de Music Channel și UTV la Brașov.
cornel ilie - rma 2013Organizatorii Romanian Music Awards 2013, Music Channel și Utv au decis să le ofere fanilor o surpriză și au stabilit că atunci când se va atinge pragul de 500.000 voturi pentru artiștii nominalizați la cele 14 categorii, să anunţe numele unuia dintre prezentatori.
Așadar, primul prezentator anunțat al galei de anul acesta este Cornel Ilie de la Vunk!
În fiecare an, gala Romanian Music Awards este găzduită de două celebrități. Anul acesta, primul nume anuntaț ca va găzdui show-ul este cel al solistului trupei Vunk.
Bucuria mea de a fi gazda RMA este dublă, mai ales că asta se întâmplă la Brașov. În primul rând, pentru că este gala cu cea mai mare notorietate din industria muzicală românească și în al doilea rând, pentru că la gala din 2011, VUNK a luat primul premiu Best Rock, tot în Brașov și tot atunci am lansat și “Pleacă”. Abia aștept să ies în fața lumii în seara de 14 septembrie și să ridicăm Brașovul în picioare, împreună cu toți artiștii care vor fi atunci pe scenă”, a mărturisit Cornel Ilie pentru organizatori.
Anul acesta, trupa Vunk este nominalizată la Best LIVE, Best Rock, Best Album, Best Group.
Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brașov, în Piața Sfatului.
The post Cornel Ilie prezintă gala Romanian Music Awards 2013 appeared first onexclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: