joi, 22 august 2013

Cea mai grasă femeie din lume este acuzată că a ucis un copil cu propria greutate. Americanca, care cântărește o tonă, este acuzată că s-a așezat peste copil fără să simtă pe ce stă. 
Mayra RosalesFemeia este acuzată de autorități că și-a ucis nepotul. Copilul în vârstă de 2 ani a fost găsit mort în camera în care locuia aceasta.
Americanca este singura suspectă de moartea copilului, întrucât ar fi adormit și fără să își dea seama s-a așezat pe capul copilului, strivindu-l cu greutatea corpului.
Femeia spune că nu este un monstru și că sinuciderea nu este o soluție. Pentru a putea fi dusă la spital și mai apoi la tribunal, în sala de judecată, autoritățile au fost nevoite să dărâme un zid al casei în care locuiește femeia.
Mayra Rosales spune că atunci când era mică era foarte slabă și că nu își explică cum a ajuns să fie cea mai grea femeie din lume. Cu toate acestea spune că se consideră frumoasă și că picioarele uriașe nu-s ale ei și că vrea să scape de ele.
Cel care o îngrijește zi de zi, este soțul ei care vin cu gălețile cu apă și cu un pulverizator din plastic și o ajută să se spele pe corpul imens și deformat care o face să arate precum o balenă uriașă.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Tunisian suspect de terorism, declarat indezirabil în România
Un tunisian suspectat de terorism a fost declarat indezirabil pentru 15 ani de către Curtea de Apel Bucureşti, și urmează a fi expulzat din România.
teroristiÎn urma unei propuneri formulate de SRI, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a sesizat, miercuri, instanţa cu privire la declararea ca indezirabil a tunisianului, pe considerente de securitate naţională.
”În cauză au rezultat indicii temeinice că cetăţeanul tunisian desfăşura activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională, fiind vorba despre sprijinirea ori iniţierea de acte teroriste sau de organizaţii care se ocupă cu astfel de activităţi”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului.
Drept urmare, Curtea de Apel Bucureşti a admis, joi, sesizarea procurorilor şi a dispus declararea ca indezirabil a tunisianului şi luarea acestuia în custodie publică până la îndepărtarea lui de pe teritoriul României.
The post Tunisian suspect de terorism, declarat indezirabil în România appeared first onexclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Zece companii ce achiziționează cereale, anchetate de Consiliul Concurenței
Principalele companii de achiziție de cereale din România sunt anchetate de Consiliul Concurenței, existând suspiciunea de înțelegere anticoncurențială.
combina-recolta-grau-remorcaConsiliul Concurenţei a efectuat inspecţii inopinate la 12 sedii şi puncte de lucru ale principalelor companii active pe piaţa comercializării cerealelor din Bucureşti şi din ţară.
Companiile Agricover, Alfred C. Toepfer, Ameropa, Brise Agricultura, Brise Group, Bunge, Cargill, Glencore, Nidera, United Grain, sunt anchetate de Conciliul Concurenței că au făcut troc pentru o practică neconcurențială în privința achiziționării cerealelor de la fermieri.
La declanşarea acestei investigaţii am ţinut cont de specificul şi sezonalitatea sectorului: având în vedere perisabilitatea produselor şi lipsa posibilităţilor de depozitare la dispoziţia producătorilor mici şi mijlocii, este mult mai probabil ca o înţelegere anticoncurenţială între comercianţi să fie pusă în practică în această perioadă, când oferta de cereale este mare. În pregătirea investigaţiei am colaborat cu mai multe instituţii ale statului şi am organizat cu minuţiozitate inspecţiile desfăşurate la nivel naţional” a declarat Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.
Documentele şi declaraţiile ridicate în cadrul acestor inspecţii se află în analiza autorităţii române de concurenţă, în cadrul procedurilor specifice investigaţiei.
În situaţia în care Consiliul Concurenţei va constata încălcarea regulilor de concurenţă, companiile implicate riscă amenzi de până la 10% din cifra de afaceri.
The post Zece companii ce achiziționează cereale, anchetate de Consiliul Concurenței appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
România TV rămâne fără siglă. CNA a somat posul tv să nu mai utilizeze marca RTV
România TV a fost somată public, joi, de către CNA să nu mai utilizeze marca RTV, în caz contrar riscă să rămână fără licența de emisie. Decizia vine ca urmare a solicitării Realitatea Media de a interzice utilizarea mărcii, urmare a hotărârii Tribunalului București.
rtvCNA a trimis joi, o scrisoare către România TV prin care obligă televiziunea deputatului PSD, Sebastian Ghiță să-și schimbe sigla.
Solicitarea vine la câteva ore după ce Realitatea Media a anunțat că a depus o plângere penală pe numele președintelui CNA, Laura Georgescu care nu a pus în aplicare decizia Tribunalului București cu privire la faptul că marca RTV nu mai poate fi folosită de postul de știri România TV.
Realitatea Media a câştigat în instanţă suspendarea utilizării mărcilor RTV şi NOI FACEM REALITATEA de către companiile SC Ridzone Computers SRL şi SC RTV Satellite Net SRL.
Instanţa a admis că publicul a fost indus în eroare, confundând cele două posturi de televiziune: Analiza comparativă între mărcile anterioare RTV aparţinând SC Realitatea Media SA şi numele postului de televiziune RTV difuzat de pârâţi relevă că numele RTV este identic din punct de vedere semantic, fonetic şi auditiv cu mărcile anterioare [...] înregistrate de SC Realitatea Media SA, fiind utilizate pentru produse – servicii identice.
Decizia Tribunalului Bucureşti trebuia aplicată până la soluţionarea acţiunii intentate de Realitatea Media companiei lui Sebastian Ghiță.
În urmă cu două săptămâni SC RIDZONE COMPUTERS SRL ŞI SC RTV SATELLITE au fost obligate de instanţă să suspende de îndată utilizarea mărcii RTV. Aceeaşi decizie a tribunalului dă dreptul Realitatea Media să emită programe pe frecvenţa RTV.
Instanţa a decis că RTV a preluat fraudulos identitatea postului de ştiri Realitatea TV, în 26 octombrie 2011. Tribunalul Bucureşti a admis că, în urma furtului de identitate de către RTV, Realitatea Media a suferit pierderi financiare constante, care au dus la intrarea companiei în insolvenţă.
RTV a copiat grafica postului Realitatea TV şi a folosit imaginile de arhivă ale cărui proprietar unic este Realitatea Media. În plus, a fost folosită în mod fraudulos şi extensia portalului online, aparţinând Realitatea Media, precizează realitatea.net.
The post România TV rămâne fără siglă. CNA a somat posul tv să nu mai utilizeze marca RTVappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Mama Monicăi Gabor a murit după ce a fost lovită de o stâncă la Polovragi
Veronica Bulai, mama Monicăi şi a Ramonei Gabor, a murit, joi, după ce o stâncă a lovit-o în cap, în timp ce vizita Peştera Polovragi.
mama monicai gaborMama surorilor Gabor a murit pe loc, imediat ce stânca a lovit-o în cap. Martorii tragediei au chemat ambulanța, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic şi au constat decesul femeii.
Piatra care a lovit-o pe femeie în cap avea şapte kilograme, conform estimărilor făcute de medicii de la Ambulanţa Gorj.
”A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă„, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.
Veronica Bulai se afla în vizită la Peştera Polovragi împreuna cu un grup de turiști din Bacău. Femeia se deplasa pe un drum forestier de pe Cheile Oltețului moment în care o bucată de stâncă s-a desprins și a lovit-o în cap.
Potrivit lui Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Judeţean Gorj, turiştii au cerut să oprească microbuzul pe Cheile Olteţului pentru a face poze.
The post Mama Monicăi Gabor a murit după ce a fost lovită de o stâncă la Polovragi appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: