joi, 22 august 2013

Una dintre lebedele reginei Elisabeta a II-a a fost gătită.

Y

Concertele din cadrul Festivalului Enescu vor fi transmise de TVR.
TVR va difuza, in direct sau inregistrat, toate concertele care vor avea loc la Ateneul Roman si Sala Mare a Palatului din Capitala din cadrul celei de-a 21-a editii a prestigiosului eveniment, care se va desfasura in perioada 1 - 28 septembrie. Melomanii vor avea ocazia sa urmareasca evolutiile unor solisti si dirijori recunoscuti la nivel international - London Philharmonic Orchestra, Daniel Bar
OFENSĂ la Curtea Regală. Una dintre lebedele reginei Elisabeta a II-a a fost gătită.
Una dintre lebedele reginei Elisabeta a II-a a fost gasita pe un gratar, duminica dupa-amiaza, in apropiere de Castelul Windsor, relateaza Daily Mail. Potrivit purtatorului de cuvant al fundatiei Swan Lifeline, Wendy Hermon, lebada salbatica a fost macelarita, iar resturile au fost aruncate pe insula Bath, in apropiere de rau. 'Era doar o carcasa, totul era ars. Am putut observa ca oricine a facut
Cernea, după anunţul PC: E o iluzie să spere că vor depăşi pragul de 5% cu astfel de teme
Deputatul Remus Cernea a declarat, joi, comentând faptul că PC a anunţat că nu îi va susţine legea privind parteneriatul civil, că este o iluzie pentru conservatori să spere că prin astfel de teme vor depăşi pragul electoral de 5% la europarlamentare.
Ebola, combătută cu ajutorul unui tratament experimental
Un tratament experimental protejează maimuţele împotriva virusului Ebola, care provoacă o febră hemoragică fulgerătoare, după apariţia simptomelor, au anunţat cercetătorii americani, care au salutat, miercuri, această premieră medicală.
Duşa trimite Corpul de Control la "Scorpionii Roşii", pentru nereguli la selecţia militarilor
Ministrul Apărării, Mircea Duşa, spune că a trimis Corpul de Control la Craiova pentru a face verificări la Batalionul "Scorpionii Roşii", întrucât există suspiciuni privind modul în care a fost făcută selecţia militarilor pentru misiuni în Afganistan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Înregistrarea la Tribunal a Partidului Mişcarea Populară, amânată din cauza unor contestaţii
Înregistrarea la Tribunalul Bucureşti a Partidului Mişcarea Populară a fost amânată, joi, până în 12 septembrie, după ce patru intervenienţi în dosar au depus contestaţii, invocând motive legate de sigla, denumirea şi componenţa formaţiunii politice.
MACCABI HAIFA - ASTRA LIVE în Europa League
Urmăreşte MACCABI HAIFA - ASTRA LIVE în manşa tur a play-off-ului Europa League. Partida MACCABI HAIFA - ASTRA este transmisă LIVE la TV de Digisport.
O regiune din Ucraina respinge proiectul unui acord pentru explorarea si exploatarea gazelor de sist care urma sa fie incheiat intre guvernul de la Kiev si Chevron
Consiliul local dintr-o regiune ucraineana a respins proiectul unui acord intre guvernul de la Kiev si compania americana Chevron pentru explorarea si exploatarea gazelor de sist, pe fondul ingrijorarilor privind posibilele efecte negative asupra mediului inconjurator, transmite Reuters.
Preţuri normale sau exorbitante? CÂT COSTĂ o cameră la cele mai bune hoteluri DIN LUME.
Fie ca admira peisajele montane, ca privesc zebrele de la fereastra sau ca pot sa inoate alaturi de delfini in jurul locuintei lor temporare, turistii rafinati sunt convinsi ca un hotel de lux poate face diferenta dintre o vacanta superba si una banala. Publicatia Business Insider a intocmit un top al celor mai apreciate hoteluri din lume si ne ofera informatii despre preturile camerelor, acolo un
Florin Manea: Atmosfera la Rapid e sumbră, nu sunt bani şi toată lumea e supărată
Agentul de jucători Florin Manea a declarat, joi, că atmosfera la FC Rapid, grupare aflată în insolvenţă, este sumbră, precizând că toţi jucătorii şi angajaţii sunt supăraţi de lipsa banilor.
Ministrul bulgar de Externe: Vreau să rezolvăm repede cu România delimitarea platoului maritim
Kristian Vigenin, ministrul bulgar al Afacerilor Externe, a declarat că delimitarea platoului maritim din Marea Neagră este "o problemă" în relaţia cu România, el dorind ca aceasta să fie rezolvată cât mai repede, având în vedere importanţa sa "politică şi economică".
Peste 2,3 milioane de bilete pentru Cupa Mondială, comandate în primele 24 de ore
FIFA a anunţat, miercuri, că a primit cereri pentru peste 2,3 milioane de bilete în primele 24 de ore de la punerea în vânzare a tichetelor pentru Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.
Corlăţean anunţă în ce stadiu este proiectul hidrocentralei româno-bulgare pe Dunăre
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat că proiectul româno-bulgar de construire a unei hidrocentrale pe Dunăre este în faza găsirii surselor de finanţare, iar omologul de la Sofia, Kristian Vigenin, a asigurat că "nu se va face niciun compromis" în legătură cu normele de mediu.

Niciun comentariu: