joi, 22 august 2013


Trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu, depus joi la stadionul Ion Oblemenco din Craiova
Trupul neinsufletit al marelui fotbalist Costica Stefanescu a fost depus, in noaptea de miercuri spre joi, la capela Bisericii Harsu din Craiova, dupa ce sotia acestuia a decis ca funeraliile sa aiba loc in orasul in care a jucat si al carui cetatean de onoare este din 2003. Capitanul echipei Craiovei Maxima a fost asteptat la miezul noptii la capela de catre fosti colegi, prieteni si suporteri. T
Un document pentru neliniştea USL. "Nu ne vom mai implica pentru mobilizarea cetăţenilor la vot. La 15 luni de la preluarea puterii DEZILUZIA ESTE GENERALĂ”
Asociaţia Comunelor din România (ACoR) a realizat cel mai dur rechizitoriu împotriva guvernării USL, concluzia fiind că, după 15 luni de guvernare, “deziluzia este generală”.
Londra, acuzată că ameninţă libertatea presei după presiunile asupra The Guardian: "A fost depăşită linia roşie. Reţinerea lui Miranda este inacceptabilă"
Mai multe ţări au criticat deschis, miercuri, Guvernul britanic, exprimându-şi îngrijorarea faţă de ameninţarea libertăţii presei după reţinerea colaboratorului cotidianului The Guardian şi distrugerea unor documente secrete încredinţate cotidianului de americanul Edward Snowden.

Niciun comentariu: