joi, 22 august 2013


​VIDEO INTERVIU Dr. Daniela Popescu, medic primar cardiolog: La varsta de 30-50 de ani, simptomele unui infarct nu sunt intotdeauna tipice
Infarctul miocardic apare ca o consecinta a unui cumul de factori, iar frecventa cea mai mare de aparitie s-a mutat in ultmii ani la pacientii cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani. Stresul, fumatul, sedentarismul, prezenta altor boli fac parte din acesti factori.  Afla din interviul cu dr. Daniela Popescu, medic primar cardiolog, cum putem preveni un infarct miocardic, care sunt simptomele ace
Militarii români pregătiţi pentru operaţiuni în Afganistan, anchetaţi de MApN.
Militarii pregatiti pentru misiuni in Afganistan vor fi anchetati de Ministerul Apararii Nationale (MApN), in urma unor acuzatii de luare de mita, relateaza Digi24. Aproape 100 de reclamatii de luare de mita vor fi cercetate de Corpul de Control al MApN, suspectii fiind mai multi militari din batalionul 26 Infanterie 'Scorpionii rosii'. Potrivit Digi24, unii dintre militari au reusit sa plece in m
Dorin Cioabă: Voi fi încoronat rege al romilor, vineri, înainte de înmormântarea tatălui meu
Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, spune că va fi încoronat vineri, urmând să primească titlul din partea Consiliului Coroanei, înainte de plecarea cortegiului funerar spre cimitir, pentru înmormântarea tatălui său.
Cristescu: Nu am cedat la presiunea jucătorilor. Marian Rada nu rămâne antrenor
Acţionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, joi, la finalul unei şedinţe pe care a avut-o cu jucătorii şi reprezentanţii suporterilor, că nu a cedat la presiunea fotbaliştilor care doreau ca Marian Rada să rămână în funcţie, precizând că acesta nu va continua la conducerea tehnică a echipei.
Fostul director al Institutului Cantacuzino: Institutul nu mai produce astăzi niciun vaccin
Fostul director al Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, demis de ministrul Sănătăţii, spune că eliberarea sa din funcţie este ilegală şi o va ataca în instanţă, însă mai grav, în opinia sa, este că instituţia nu mai produce niciun vaccin, nici măcar cel gripal anunţat de Ministerul Sănătăţii.
Documentarul "Mark Zuckerberg: în interiorul Facebook", difuzat pe 26 august, la BBC Knowledge
Documentarul "Mark Zuckerberg: în interiorul Facebook", ce dezvăluie drumul parcurs de fondatorul reţelei de socializare de la studentul la Harvard la fondatorul uneia dintre cele mai influente companii din lume, va fi difuzat pe 26 august, de la ora 22.00, la BBC Knowledge, potrivit unui comunicat.
In ce masura se poate vinde legal un program pentru calculator second hand
Probabil ca prima intrebare fireasca care apare in urma titlului acestui articol este ce inseamna un program pentru calculator sau un software „second hand” si abia apoi cum se poate vinde. Notiunea de software „second hand” porneste in principal de la un model de business prin care o companie achizitioneaza de la clientul unui producator de software licente de utilizare software care nu mai sunt
O companie din Turcia este interesată de privatizarea Oltchim şi de atragerea de investiţii ...
Producatorul de crom Yildirim Holding din Turcia este interesat sa participe la privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea si de atragerea de investitii la Cupru Min Abrud, potrivit Ministerului Economiei, informeaza Mediafax. "Reprezentantii Yildirim Holding Inc. s-au aratat interesati sa participe la procesul de atragere de investitii la Cupru Min si de a investi, in general, in ind
Transportul elevilor, decontat în limita a maximum 26 lei/lună pentru o distanţă de trei kilometri
Măsurile de reglementare a sistemului de decontare a navetei elevilor în limita a cel mult 26 de lei pe lună pentru distanţa de trei kilometri sunt salutate de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN), care le consideră echitabile şi binevenite.
Concurenţa investigheză 10 companii pentru înţelegere la fixarea preţurilor cerealelor
Consiliul Concurenţei a inspectat mai multe sedii ale principalelor companii din sectorul comercializării cerealelor, verificările vizând o posibilă înţelegere anticoncurenţială pentru fixarea preţurilor la achiziţia cerealelor, iar firmele riscă amenzi de până la 10% din cifra de afaceri.
Corlăţean: Prima şedinţă comună a Guvernelor de la Bucureşti şi Sofia va avea loc în această toamnă
Prima şedinţă comună a Guvernelor României şi Bulgariei va avea loc până la sfârşitul toamnei la Sofia, au anunţat, joi, miniştrii de Externe din cele două ţări, Titus Corlăţean şi, respectiv, Kristian Vigenin.
Pancu: Am transmis conducerii că nu mai este loc de promisiuni, ci doar de lucruri concrete
Căpitanul echipei Rapid, Daniel Pancu, a transmis, joi, conducerii clubului, în cadrul unei şedinţe la care au participat şi reprezentanţii suporterilor, că jucătorii nu mai acceptă promisiuni, ci doar lucruri concrete.
Ungureanu despre contractul cu Bechtel: Ori a dispărut, ori e o minciună ce acoperă neregularităţile
Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, preşedinte al Forţei Civice, spune că nu îşi poate închipui că nu mai există contractul original cu Bechtel, spunând că variantele posibile sunt fie dispariţia în forma fizică, fie "o cumplită minciună făcută să acopere toate neregularităţile acestui contract"
Cezar Preda: Haşotti nu este în măsură să spună când e posibilă o alianţă PNL-PDL
Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că aprecierea lui Puiu Haşotti că nu vede posibilă o colaborare a PNL cu PDL, cel puţin patru-cinci ani, este "o declaraţie de vacanţă", iar liberalul "nu este în măsură" să spună "cînd e necesară o alianţă" între aceste partide.
Vremea se va mentine calduroasa. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si in Bucuresti
Vremea se va mentine calduroasa in sud si sud-est, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decada a lunii august. Vor fi innorari temporare la munte, in sudul Transilvaniei, Oltenia, zona deluroasa a Munteniei si a Moldovei, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, transmite Mediafax.
Rezultate play-off Liga Campionilor: Scoruri imprevizibile cu echipe mari în prag de eliminare.
Play-off-ul Ligii Campionilor, care a inceput marti, a aratat o prima mansa plina de surprize, din care nici campioana Romaniei nu a scapat cu fruntea sus. Celtic sau Lyon sunt doar doua nume aproape de a fi eliminate inaintea grupelor Ligii. Meciuri marti, 20 august: Sahtior Karagandy - Celtic 2-0 (Finonchenko 12', Khizhnichenko 77') In ciuda unei posesii covarsitoare a lui Celtic, kazahii au avu

Niciun comentariu: