duminică, 8 septembrie 2013

ACCIDENT GRAV în Giurgiu: Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit


Protest impotriva proiectului Rosia Montana la Montreal.
Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana au trecut nu numai granitele Romaniei, ci si Atlanticul. Un miting al romanilor din Canada a avut loc ieri in fata Consulatului Romaniei Din Montreal, anunta Agerpres. Participantii s-au exprimat impotriva folosirii cianurilor in explotarile de la Rosia Montana. 'Am participat la mitingul de protest de la Montreal pentru ca nu vreau ca oamenii d
ACCIDENT GRAV în Giurgiu: Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit
Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, duminică, într-un accident care a avut loc pe DN 6 Bucureşti-Alexandria, în localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, după ce două autoturisme s-au ciocnit.
Cutremur puternic in Grecia. Nu sunt victime. Epicentrul in largul insulei Creta.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 a avut loc duminica in largul insulei Creta (sudul Greciei), fara a provoca victime sau pagube materiale, a anuntat Observatorul din Atena, citat de AFP, anunta Mediafax. Epicentrul cutremurului, produs la ora 07.59 (07.59 ora Romaniei), a fost localizat la 350 de kilometri sud-est de Atena. Seismul a fost resimtit mai ales in departamentul Heraklion, dar nu au f
Cum arată o fermă BIO. Drumul legumelor cu gust care ajung la uşa românilor dispuşi să plătească şi până la de trei ori mai mult
Pornite din pasiunea pentru agricultură şi/sau dorinţa de a mânca sănătos sau văzute pur şi simplu ca o investiţie, fermele bio nu aduc profit decât după trei-patru ani, în ciuda preţurilor mari pe care le practică producătorii.
Aproape 300 de persoane protestează în Bucureşti cerând rezolvarea problemei maidamezilor
Peste 300 de persoane participă duminică, în Parcul Izvor din Bucureşti, la un protest referitor la problema câinilor vagabonzi, cerând ridicarea acestora de pe străzile Capitalei, pentru siguranţa locuitorilor.
UDMR Covasna a sesizat FIFA privind „atitudinile antimaghiare” de la meciul România - Ungaria
UDMR Covasna a sesizat FIFA privind "atitudini antimaghiare" la meciul România - Ungaria, cu referire la faptul că suporterii români au scandat "ca maghiarii să părăsească ţara", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Locuitorii din Moscova aleg astăzi noul primar
Moscova îşi alege duminică primarul, în cadrul unui scrutin în care opozantul rus Aleksei Navalnîi se confruntă cu favoritul susţinut de Kremlin şi înfruntă sistemul politic al lui Vladimir Putin, relatează AFP.
CUTREMUR puternic în largul insulei Creta
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 a avut loc duminică în largul insulei Creta (sudul Greciei), fără a provoca victime sau pagube materiale, a anunţat Observatorul din Atena, citat de AFP.

Niciun comentariu: