duminică, 8 septembrie 2013


Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete
Papa Francisc a spus din nou "nu" razboiului din Siria, denuntand "razboaiele comerciale pentru vaznarile de arme" si "proliferarea" acestora, facand apel la lideri sa gaseasca "o solutie dreapta", relateaza AFP. Los Angeles Times relateaza ca Pentagonul pregateste o interventie mai lunga decat prevazuta initial, de trei zile, si mai intensa.
Conferinta Nationala. Fostii detinuti politici saluta inceperea anchetarii tortionarilor din ...
Cei peste 200 de delegati participanti la Conferinta Nationala a Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii Comuniste din Romania, reuniti la Miercurea Ciuc, si-au exprimat aprecierea fata de autoritati, mai ales fata de Parchet, dar si de actiunile Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din Romania, in privinta anchetarii fostilor tortionari. Conform agentiei RADOR, delegat
CONFLICTUL DIN SIRIA - Pentagonul pregăteşte ATACURI masive cu rachete: "Vor fi mai multe salve şi o evaluare după fiecare raid"
Pentagonul pregăteşte atacuri împotriva Siriei mai lungi şi mai intense decât s-a prevăzut, acestea urmând să dureze trei zile, a anunţat duminică Los Angeles Times.
Americanii pregatesc razboiul de trei zile impotriva Siriei.
Primele date referitoare la planurile SUA de atac asupra Siriei arata ca razboiul ar putea sa dureze trei zile, Pentagonul pregatind lovituri cu ajutorul aviatiei, arata publicatia Los Angeles Times, stire preluata de Agerpres. Astfel, Casa Alba ar fi cerut realizarea unei liste cu cel putin 50 de tinte care ar putea fi vizate de aceste atacuri. Pe langa atacul din aer, un altul ar urma de pe mare
Rromii petrec la Costesti, de Sfanta Maria Mica. Fara regi sau imparati.
Departe de toate scandalurile din interiorul etniei, pe seama regilor si imparatilor, peste 800 de romi din toata tara s-au adunat azi la Costesti, in judetul Valcea, pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romilor, o manifestare devenita traditie de peste doua decenii de Sfanta Maria Mica, ce a inceput la Manastirea Bistrita cu o slujba religioasa, anunta Mediafax. Sarbatoarea a inceput la Manastirea
Cea mai mare porţie de varză a la Cluj din ţară a fost gătită la un concurs internaţional în aer liber
Cea mai mare porţie de varză a la Cluj din România, de peste 400 de kilograme, a fost gătită, duminică, de o echipă de bucătari, la un concurs internaţional în aer liber, publicul prezent fiind servit cu peste 2.000 de caserole cu această mâncare tradiţională, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conflictul sirian, printre motivele eşecului Istanbulului la organizarea JO-2020
Conflictul sirian a avut în mod cert un rol în eşecul candidaturii oraşului Istanbul la organizarea Jocurilor Olimpice din 2020, atribuite capitalei Japoniei, Tokyo, a apreciat Prinţul Albert II de Monaco, membru al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).
Mii de persoane au manifestat la Salonic împotriva măsurilor de austeritate
Aproximativ 17.000 de persoane, potrivit poliţiei, au manifestat sâmbătă seara, la apelul sindicatelor la Salonic, în nordul Greciei, împotriva politicilor de austeritate, care continuă în această ţară de patru ani.
Sute de romi sărbătoresc la Costeşti Ziua Naţională a Romilor, de Sfânta Maria Mică
Peste 800 de romi din toată ţara au venit, duminică, la Costeşti, judeţul Vâlcea, pentru a sărbători Ziua Naţională a Romilor, o manifestare devenită tradiţie de peste două decenii de Sfânta Maria Mică, ce a început la Mănăstirea Bistriţa cu o slujbă religioasă.

Niciun comentariu: