duminică, 8 septembrie 2013


Traian Basescu a avizat solicitarile de urmarie penala impotriva lui Adriean Videanu si a lui Ovidiu Silaghi
Presedintele Traian Basescu a transmis duminica ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in cazul lui Adriean Videranu, fost ministru al Economiei, precum si cererea de urmarire penala in cazul lui Ovidiu Silaghi, in urma solicitarilor in acest sens din partea Procurorului General, informeaza doua comunicate ale Administratiei Prezidentiale.
Traian Basescu a avizat urmarirea penala a lui Adriean Videanu.
Presedintele Romaniei a dat aviz favorabil pentru urmarirea penala a fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu. Potrivit site-ului Romania tv, Traian Basescu a transmis azi cererea de urmarire penala a lui Videanu catre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. Alta informatie este ca Traian Basescu a avizat urmarirea penala si in cazul fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi.
​Imaginea saptamanii: Protest in fata Parlamentului
Fotografia saptamanii la rubrica HotReporter a fost realizata de Diana Pop, joi 5 septembrie, in fata Parlamentului de la Bucuresti, unde aproape 100 de biciclisti s-au alaturat protestatarilor impotriva proiectului de la Rosia Montana.
Vin ploile, de saptamana viitoare.
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
+TAG
Scoateti din dulap umbrelele si hainele impermeabile. Vin ploiile de saptamana viitoare. Meteorologii anunta ca in zilele urmatoare vremea va fi frumoasa, dar de joi incolo lucrurile se vor schimba, mai intai in vest, apoi in toata tara. De la averse si descarcari electrice, pana la scaderea temperaturii aerului – de asta vom avea parte. Se vor adauga intensificarile de vant.
Attachment:
Visit Website
Germania nu participa la preconizatele operatiuni militare din Siria.
Germania nu va participa la operatiunile militare impotriva Siriei, potrivit unei declaratii a cancelariului Angela Merkel, relateaza Europa Press, informatie preluata de Agerpres. 'Germania nu va participa la nicio operatiune militara in Siria', afirma Angela Merkel intr-un interviu pentru 'Bild am Sonntag'. Aceasta a cerut, in schimb, sa fie publicate cat mai repede informatiile referitoare la d
Înregistrări video cu victimele presupusului atac chimic din Siria, difuzate de CNN
Postul de televiziune CNN a difuzat sâmbătă înregistrări video cu persoane care prezentau convulsii sau copii morţi, care ar fi victime ale atacurilor chimice din 21 august din Siria şi care au fost arătate congresmenilor americani, relatează AFP.
Bucurestenii sustin, in covarsitoare majoritate, eutanasierea cainilor vagabonzi. ...
Un nou sondaj de opinie pe tema cainilor fara stapan din Capitala, efectuat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie, arata ca aproape trei sferturi dintre bucuresteni vor vota pentru eutanasierea patrupedelor, anunta RADOR. Pe de alta parte, o treime dintre cei chestionati pun in seama autoritatilor locale vina pentru ceea ce I s-a intamplat copilului de patru ani ucis de haita de caini v

Niciun comentariu: