duminică, 8 septembrie 2013


ACCIDENT GRAV la Iaşi: Nouă morţi şi doi răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren
Nouă persoane au murit, iar alte două au fost rănite grav, duminică după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată de la marginea municipiului Iaşi.
VIDEO Adriean Videanu: Consilierii PDL demisioneaza din Consiliul General al Municipiului Bucuresti
Consilierii PDL vor demisiona din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pentru a nu mai gira "incompetenta administrativa" a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica Adriean Videanu, precizand ca referendumul pentru cainii maidanezi este inutil.
Patriarhul Daniel, despre problema cainilor maidanezi: Un om valoreaza mai mult decat intreg universul material
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, considera ca un om valoreaza mai mult decat intreg universul material, toate galaxiile neputandu-se compara cu sufletul unui om, creat dupa chipul lui Dumnezeu, transmite Agerpres.
Un celebru actor american a declarat că a consumat numeroase droguri în studenţie
Actorul Michael Douglas spune că a consumat numeroase droguri în timp ce era la facultate, precizând că nu a studiat nimic cât a fost student, potrivit unui interviu acordat revistei GQ, citat de contactmusic.com.
VREMEA se încălzeşte: Ce temperaturi se vor înregistra în ţară şi în Bucureşti, în primele două zile ale săptămânii
Luni, vremea va fi caracterizată de valori uşor mai mari decât cele specifice acestei perioade din an, cu maxime cuprinse între 22 şi 29 de grade şi minime între 8 şi 17 grade. Cerul se va înnora treptat în jumătatea de vest a ţării, unde seara şi noaptea local vor fi averse, în general slabe, şi descărcări electrice, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Niciun comentariu: