duminică, 8 septembrie 2013

Mărturisire de necrezut a lui Michael Douglas despre anii studenţiei: "Nu studiam nimic. A fost o perioadă nebunească" .

DAY

Şeful magazinelor Profi, numit membru în consiliul de supraveghere al celui mai mare retailer din Rusia
Directorul general al reţelei de magazine Profi România, Pawel Musial, a fost numit din această lună membru în consiliul de supraveghere al X5, cel mai mare grup de retail din Rusia, cu afaceri de 15,7 miliarde dolari şi o reţea de peste 4.000 de magazine, a anunţat compania.
CUTREMUR de 4,7 grade în judeţul Hunedoara
Un cutremur de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la 16.22, în judeţul Hunedoara, acesta fiind seismul cu cea mai mare magnitudine dintre cele produse anul acesta în România.
Un scriitor spune că nu este lăsat să candideze la şefia USR. Reacţia lui Nicolae Manolescu
Scriitorul Corneliu Leu acuză Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din România (USR) că i-a invalidat candidatura la funcţia de preşedinte al USR, din cauză că nu şi-ar fi plătit cotizaţia, autorul cerându-i lui Nicolae Manolescu, preşedintele Uniunii, să elucideze această problemă.
François Hollande susţine că votul Congresului pe tema Siriei va fi "joi sau vineri"
Preşedintele francez François Hollande a afirmat, sâmbătă, la Nisa (sud) că se aşteaptă ca un vot în privinţa recursului la forţa armată în Siria să aibă loc "joi sau vineri" în Congresul american, iar raportul anchetatorilor ONU să fie predat "fără îndoială la sfârşitul săptămânii".
Premierul japonez mai emoţionat de victoria oraşului Tokyo decât de prima sa alegere ca deputat: "Eram un băieţel de 10 ani şi acele Jocuri au adus speranţă multor copii ca mine"
Premierul japonez Shinzo Abe a povestit că desemnarea oraşului Tokyo drept gazdă a Jocurilor Olimpice de vară din 2020 l-a emoţionat mai mult ca alegerea sa ca deputat pentru prima oară.
Judecătoarea Livia Stanciu, intervievată luni la CSM.
Judecatoarea Livia Stanciu, care si-a depus candidatura pentru un nou mandat la sefia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), va fi intervievata, luni, de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), transmite Mediafax. Magistratul isi va prezenta proiectul de management, incepand cu ora 11.00, in fata Sectiei pentru judecatori. Livia Stanciu, care si-a depus candid
Manifestaţii în Germania: Sindicatele vor o schimbare de politică
Câteva mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în toată Germania la apelul confederaţiei sindicale DGB, care cere o "schimbare de politică", cu două săptămâni înaintea alegerilor legislative.
Cât de grea a fost cea mai mare porţie de varză a la Cluj gătită în România - FOTO
Cea mai mare porţie de varză a la Cluj din România, de peste 400 de kilograme, a fost gătită, duminică, de o echipă de bucătari, la un concurs internaţional în aer liber, publicul prezent fiind servit cu peste 2.000 de caserole cu această mâncare tradiţională.
CEO-ul Yahoo, Marissa Mayer, a dat 35 milioane de dolari pe o vilă în San Francisco - FOTO
Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, şi soţul ei, investitorul Zach Bogue, au încheiat cea mai mare tranzacţie derulată vreodată de particulari pe piaţa rezidenţială din San Francisco, achiziţionând o vilă de lux pentru 35 milioane de dolari, potrivit Huffington Post.
UPDATE. Carnagiu in Iasi – 9 morţi şi doi răniţi, dupa ce o dubita a fost spulberata de tren.
UPDATE: Cele doua persoane ranite grav in accidentul produs, duminica, in judetul Iasi, un copil de 14 ani si un tanar de 26 de ani, au politraumatisme si hemoragii, prognosticul in cazul acestora fiind rezervat, a declarat Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD Iasi, relateaza Mediafax. Potrivit medicului-sef al UPU-SMURD Iasi, cei doi raniti au fost transportati cu un elicopter SMURD la Spitalul "S
Guvernul britanic pregăteşte vânzarea Royal Mail, companie evaluată la 3 miliarde lire
Guvernul britanic se pregăteşte să privatizeze, prin listare la bursă, compania naţională de poştă Royal Mail, evaluată la 3 miliarde lire sterline (3,5 miliarde euro), cea mai ambiţioasă privatizare de la vânzarea societăţii naţionale de căi ferate în anii '90 de către cabinetul John Major.
Papa Francisc denunţă "războaiele comerciale pentru a vinde arme"
Papa Francisc a respins din nou războiul în Siria, denunţând "războaiele comerciale pentru a vinde arme" şi "proliferarea" acestora şi cerându-le oficialilor politici să "găsească o soluţie justă la conflictul fratricid".

Niciun comentariu: