duminică, 1 septembrie 2013


ACCIDENT ÎN UNGARIA. 4 români sunt grav răniţi, după ce şoferul a adormit la volan
Un autoturism cu patru cetăţeni români a intrat pe contrasens, a rupt parapeţii şi a ajuns într-un şanţ, după ce şoferul a adormit la volan, în noaptea de 31 august, pe autostrada M43 dintre Szeged şi Mako, informează Ministerul Afacerilor Externe.
Papa Francisc a decretat 7 septembrie zi de post şi de rugăciune în lume pentru pace în Siria
Papa Francisc a decretat duminică o zi de post şi de rugăciune în lume, pe 7 septembrie, pentru pace în Siria şi în întreg Orientul Mijlociu, în timpul rugăciunii Angelus de duminică.
Un serial TV inspirat de vieţile lui Mick Jagger şi David Bowie, produs de Martin Scorsese
Un serial TV de ficţiune inspirat din experienţele de viaţă şi carierele starurilor rock Mick Jagger şi David Bowie, produs de celebrul Martin Scorsese, va fi lansat curând.
Încă o faţă regală a romilor cu probleme de sănătate.
Imparatul romilor de pretutindeni, Iulian Radulescu, a ajuns, duminica, cu o ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti pentru investigatii medicale, dupa ce a acuzat o stare de rau cauzata de probleme cardiace, in prezent starea sa fiind stabila. Potrivit regelui international al tuturor romilor crestini de pretutindeni, Dan Stanescu, initial, Iulian Radulescu s-a prezentat la control
Ministrul Muncii: "Nu mai alergaţi după diplome, nu vă folosesc la nimic".
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, le-a spus duminica tinerilor liberali sa nu mai alerge "dupa diplome" sau masterate si sa-si umple "geamantanul de hartii", ci sa isi insuseasca notiunile din scoala si din perioada de practica, precizand ca exista o problema a calitatii fortei de munca. "Intelegeti un lucru, ca trebuie sa va insusiti acele notiuni pe care le capatati, fie ca sunt teoretice sau
Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, la spital din cauza unor probleme cardiace
Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a ajuns, duminică, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat o stare de rău cauzată de probleme cardiace, în prezent starea sa fiind stabilă.
Antonescu a recunoscut că PSD l-a lăsat singur. Ce va face PNL?.
Intalnirea USL de la sfarsitul saptamanii le-a oferit lui Victor Ponta si lui Crin Antonescu o tribuna adecvata pentru a-si face cunoscute agendele, dar le-a scos in evidenta si punctele cele mai slabe; le-a dat unora dintre baroni ocazia de a arata ca sunt mai baroni decat ceilalti; si, cel mai important, a facut definitiv lumina asupra vulnerabilitatii PNL in fata PSD. Este interesanta si discre
Der Spiegel: NSA a spionat diplomaţia franceză şi postul Al-Jazeera
Agenţia Naţională americană pentru Securitate (NSA) a spionat diplomaţi francezi în mod ţintit, în Statele Unite, dar şi postul de televiziune Al-Jazeera, cu sediul în Qatar, dezvăluie săptămânalul Der Spiegel în ediţia de duminică.
Elena Băsescu A NĂSCUT o fetiţă. Preşedintele Traian Băsescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoţica e sănătoasă
Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, a născut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o fetiţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, în prezent atât mama, cât şi copilul fiind în stare bună. Evenimentul a avut loc cu circa trei săptămâni mai devreme decât era aşteptat.
Nelson Mandela a fost externat din spital, dar starea sa rămâne critică.
Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, in varsta de 95 de ani, a fost externat din spital si s-a intors la locuinta sa duminica, dupa ce a fost tratat incepand cu 8 iunie pentru o infectie la plamani, dar starea sa ramane 'critica', a anuntat presedintia intr-un comunicat, citat de Reuters si EFE. "Starea lui Madiba ramane critica si este uneori instabila", a precizat presedintia. "Echipa s
Obama l-a sunat pe Hollande înainte să îşi anunţe decizia privind atacturile în Siria
Preşedintele Statelor Unite Barack Obama l-a sunat sâmbătă pe omologul său francez, înainte să îşi anunţe decizia în dosarul sirian, au anunţat Casa Albă şi o sursă din anturajul lui François Hollande.
Emisiunea "La Măruţă", de luni la Pro TV
Cătălin Măruţă se întoarce la Pro TV luni, de la 17.30, cu un show nou, "La Măruţă", printre invitaţii primei ediţii numărându-se acrobaţi din trupa Cirque du Soleil, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, nea Mărin, precum şi vedete ale emisiunii "Serviţi, vă rog!", informează televiziunea.
LISTA parlamentarilor care nu l-au deranjat pe Ponta nici măcar cu o întrebare. Deputat PDL: "Când o să fie o chestiune de forţă, atunci o să interpelez"
Liderii PDL şi PPDD s-au întrecut în declaraţii la capitolul "proasta guvernare Ponta", însă opoziţia în Parlament nu stă atât de bine. Una dintre uneltele pe care parlamentarii le au la îndemână ca să atragă atenţia Guvernului

Niciun comentariu: