duminică, 1 septembrie 2013


Obama va face o declaraţie pe tema crizei din Siria, la ora 20.15. LIVE
Preşedintele Statelor Unite Barack Obama va vorbi despre criza din Siria sâmbătă la ora locală 13.15 (20.15, ora României), a anunţat Casa Albă, relatează AFP. "Preşedintele va face o declaraţie despre Siria în Grădina cu trandafiri", la reşedinţa executivă, a anunţat preşedinţia într-o actualizarea programului zilnic al lui Obama.
Premierul Siriei anunţă că armata este mobilizată şi are "degetul pe trăgaci"
Armata siriană "este mobilizată, ea are degetul pe trăgaci", a declarat sâmbătă pentru televiziunea de stat premierul sirian Wael al-Halaqi, relatează AFP.
TOP 12 predicţii făcute în urmă cu 50 de ani de Isaac Asimov şi care sunt "înfricoşător de reale"
Buzzfeed.com publică mai multe predicţii făcute în 1964 de celebrul scriitor american de origine rusă Isaac Asimov, predicţii care sunt “înfricoşător de reale” după aproape 50 de ani.
VIDEO Discursul de prezidentiabil al lui Crin Antonescu pentru tinerii uselisti: Mesaj generalizat fara teme economice sau politice, presaratcu atacuri la adresa vrajtorilor si astrologilor care nu-l vor presedintele Romaniei
La finalul celor trei zile de intalniri politice la malul marii, discursul lui Crin Antonescu a fost cel mai asteptat moment insa, mesajul acestuia a fost unul generalizat fara a atinge principalele teme ale unui candidat la presedinti: economie, justitie, externe. Antonescu si-a centrat mesajul pe tineri evitand sa pronute numele Traian Basescu. In schimb, acesta a atacat presa acuzand-o ca folos
Traian Băsescu: ”Avem DATORIA de a păstra şi de a cultiva limba română”. ...
In data de 31 august sarbatorim, incepand din acest an, Ziua Limbii Romane. Presedintele Traian Basescu le-a transmis tuturor vorbitorilor de limba romana cat de important este sa o pastreze asa cum este. 'In data de 31 august sarbatorim, incepand din acest an, Ziua Limbii Romane, o zi in care romanii si vorbitorii limbii romane de pretutindeni cinstesc unul dintre cele mai importante simboluri al
Catalin Predoiu: PDL isi va prezenta guvernul alternativa in perioada 15 - 20 septembrie
Guvernul alternativa al Partidului Democrat Liberal va fi anuntat intr-un eveniment programat a se desfasura undeva intre 15 si 20 septembrie, a anuntat, sambata, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, la Scoala de vara a Tineretului Democrat  Lilberal, transmite Agerpres.
Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale. La multi ani, romani, la multi ani, vorbitori ai limbii romane
Presedintele Traian Basescu a transmis sambata felicitari si urari romanilor si vorbitorilor de limba romana, cu ocazia Zilei Limbii Romane, aratand ca in aceasta zi sarbatorim unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale.
PETRECERE LA COSTEŞTI: Romii îşi sărbătoreasc regele.
Aproximativ 600 de romi sarbatoresc la Costesti 10 ani de la incoronarea lui Badea Stanescu in calitate de rege al romilor ortodocsi. Actualul rege, Dan Stanescu, a profitat de moment si i-a invitat pe toti romii incoronati de la Timisoara sau Iasi, dar si pe imparatul Iulian, informeaza B1TV. Disputele dintre casele regale Stanescu si Cioaba nu au ezitat sa apara nici cu ocazia acestui eveniment.
REPORTAJ: Beatificarea lui Vladimir Ghika a adus împreună peste 8.000 de oameni
Beatificarea monseniorului Vladimir Ghika a adus împreună, la Bucureşti, în spaţiul Romexpo, ce a a luat înfăţişarea unei biserici, peste 8.000 de oameni, printre care înalţi prelaţi, credincioşi veniţi inclusiv din SUA şi Liban, politicieni şi oameni de cultură din România.
Comandantul navei BRAZI a fost găsit MORT în Dunăre.
Comandantul navei Brazi a fost gasit vineri, 30 august, mort in Dunare, la trei zile dupa ce disparuse de pe vasul pe care il conducea, informeaza Realitatea.net. Pavel Motoc, de 57 de ani, din Braila, nu mai fusese vazut de echipajul navei tanc "Brazi", apartinand AFDJ Galati, pe care o comanda, de miercuri. Informatiile furnizate de echipaj indicau faptul ca acesta disparuse in jurul orei 13,30,
Ciprian Marica a refuzat oferta Stelei - Atacantul spera sa prinda un contract in strainatate
Ciprian Marica a refuzat oferta venita din partea Stelei, internationalul roman preferand sa astepte o propunere din strainatate, informeaza Digisport. Campioana Romaniei ii oferea lui Marica un milion de euro pe stagiune.
Corlăţean: Limba română, liant al spiritualităţii româneşti
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a adresat un mesaj cu ocazia sărbătorii naţionale a Zilei Limbii Române, afirmând că Este o deosebită bucurie pentru toţi românii (...) să sărbătorim împreună această frumoasă limbă, cu care ne putem mândri, acest liant al spiritualităţii româneşti".

Niciun comentariu: