duminică, 1 septembrie 2013

Predoiu: Ponta inaugurează ţevi goale, care vin de nicăieri, pleacă nicăieri, a doua zi sunt ridicate
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, că premierul Victor Ponta "inaugurează ţevi goale, care vin de nicăieri şi pleacă nicăieri şi a doua zi sunt ridicate, cum s-a întâmplat la Ungheni".
Monica Macovei: Modificarea legii ANI va avea un efect dezastruos asupra raportului MCV si aderarii la Schengen
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a afirmat sambata, la Scoala de vara a TDL, ca o eventuala modificare a legilor ANI si DNA ar  avea un efect ''dezastruos'' asupra raportului privind Mecanismului de Cooperare si Verificare si asupra aderarii Romaniei la spatiul Schengen, transmite Agerpres.
GALERIE FOTO Ce înseamnă beatificarea monseniorului Vladimir Ghika.
Deja, este clar faptul ca Vladimir Ghika nu va fi celebrat ca sfant doar de romano-catolicii din Arhidieceza din Bucuresti. La Vicariatul Greco-Catolic pentru Vechiul Regat din Bucuresti va fi sfintita icoana in stil bizantin a noului sfant roman si va fi oficiat prima oara acatistul lui Vladimir Ghika. In mod normal, cultul sau va fi celebrat in intreaga Arhiepiscopie Romana Unita cu Roma, Greco-
Nouă locuri pe care Google Maps nu vrea să le vezi
Mashable.com publică o galerie foto cu nouă obiective, locuri sau străzi care nu pot fi observate pe Google Maps, fiind estompate sau acoperite cu pixeli.
Băsescu le urează "La mulţi ani! " românilor, de Ziua limbii române
Preşedintele Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia sărbătoririi Zilei Limbii Române, menţionând că transmite susţinerea şi aprecierea sa românilor din străinătate pentru eforturile pe care le fac ca să păstreze vie în familiile şi în comunităţile lor limba română.
Faţa ascunsă a Lunii: Cercetătorii americani au descoperit indicii ale EXISTENŢEI APEI pe satelitul natural al Pământului
Cercetătorii americani au descoperit urme de apă "magmatică" pe Lună, în mineralele colectate de pe satelitul natural al Pământului, potrivit unui studiu publicat recent în revista Science.
De ce merge POLIŢIA cu maşini NEINSCRIPŢIONATE.
Cand vad echipajele de politie, soferii au tendinta sa reduca viteza, acorda prioritate pietornilor si nu mai trec pe culoarea rosie a semaforului. Daca politistii nu sunt in trafic, soferii nu mai respecta nicio lege. Din acest motiv, pe mai multe drumuri din tara, agentii de circulatie au pus aparatura de inregistrare si supraveghere a traficului pe masini neinscriptionate. Sute de soferi le-au
Putin cere SUA probele folosirii armelor chimice de către Damasc: Dacă nu le arată, înseamnă că nu există
Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut sâmbătă Statelor Unite să furnizeze proba conform căreia regimul sirian a folosit arme chimice.
ANSVSA: Romania poate relua exporturile de carne de porc catre China
Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a semnat un acord cu China prin intermediul caruia Romania va putea exporta din nou carne de porc in aceasta tara, a anuntat, sambata, premierul Victor Ponta. "Astazi mi-au spus ca au semnat, ANSVSA, acordul cu China. Putem din nou sa exportam carne de porc. Sa dea Dumnezeu sa producem noi carne de porc ca 1,4 miliar
COREEA DE NORD efectuează noi lucrări de construcţie într-un poligon de rachete
Coreea de Nord s-a lansat într-un nou program de construcţii de anvergură în incinta instalaţiei de unde a efectuat un tir de rachetă cu rază lungă de acţiune în decembrie, potrivit unor imagini din satelit aparţinând unui Centru de studii americano-coreean.
China: Cel putin 15 morti la Shanghai, dupa scurgerea unui produs chimic
O scurgere de amoniac lichid intr-o instalatie frigorifica de la Shanghai, metropola comerciala chineza, s-a soldat cu cel putin 15 morti sambata, a anuntat agentia China Noua. Alte 26 de persoane au fost intoxicate in urma acestei scurgeri, a precizat agentia, dupa ce a anuntat un bilant intial de 11 morti.
Antonescu: Dacă nu vom ieşi din logica de partid legat de activitatea Guvernului, USL va eşua
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, în cadrul grupurilor parlamentare USL, că în situaţia în care nu se va ieşi din capcana "logicii de partid" privind activitatea Guvernului, proiectul USL va eşua, deoarece marea problemă este legată de nivelul de aşteptare generat la alegeri.
Merkel denunţă atitudinea Rusiei şi Chinei cu privire la criza siriană: "Este regretabil că refuză o poziţie comună"
Cancelarul german Angela Merkel a criticat extrem de dur atitudinea Rusiei şi Chinei faţă de criza din Siria, reproşându-le că slăbesc puterea ONU, într-un interviu publicat sâmbătă.

Niciun comentariu: