sâmbătă, 7 septembrie 2013

Fatih Terim, înainte de meciul cu România: Nu avem ce pierde şi nu ne este teamă
Selecţionerul Turciei, Fatih Terim, a declarat vineri seară, după victoria din meciul cu Andorra, scor 5-0, că echipa sa abordează partida cu România cu intenţia de a câştiga, precizând că nu îi este teamă, informează presa turcă.
O nouă navă de război rusă, cu o "încărcătură specială", se îndreaptă spre coastele siriene
O nouă navă de război rusă se va îndrepta către coastele siriene după ce a preluat o "încărcătură specială" la Novorossusk (Marea Neagră), a declarat vineri o sursă militară citată de agenţia de presă Interfax, transmite AFP.
Diplomaţia franceză susţine că există "un mare risc de a fi dezamăgiţi" de raportul ONU privind Siria
Ministrul francez al Afacerilor Externe, Laurent Fabius, a apreciat vineri la Vilnius că există "un mare risc de a fi dezamăgiţi" de raportul inspectorilor ONU cu privire la atacul cu arme chimice din Siria, deoarece nu va răspunde la problema autorilor, relatează AFP.
Portrete marine Un fotograf din Noua Zeelandă a surprins o serie de imagini inedite. GALERIE FOTO
Brian Skerry, un fotograf din Noua Zeelandă, a realizat o galerie foto inedită cu animale marine pe cale de dispariţie
Motivul pentru care Papa Francisc a sunat-o personal pe această femeie. "Inima mea s-a umplut de bucurie"
Papa Francisc a sunat-o personal pe o femeie pentru a o anunţa că îşi doreşte să îi boteze copilul încă nenăscut, după ce aceasta i-a scris o scrisoare în care i-a povestit situaţia dificilă în care se află şi faptul că nu a dorit să facă avort.
Actriţa Mila Kunis s-ar fi logodit
Actriţa Mila Kunis şi actorul Ashton Kutcher s-ar fi logodit, scrie publicaţia Huffington Post care a publicat în ediţia electronică o fotografie în care pe degetul inerlar al vedetei poate fi observat un inel simplu din aur.

Niciun comentariu: