sâmbătă, 7 septembrie 2013


A fost prins ucigaşul actorului Constantin Ghenescu.
Vasile Botezatu, un recidivist in varsta de 25 de ani, este principalul suspect in cazul crimei comise impotriva actorului Constantin Ghenescu. Potrivit anchetatorilor, acesta a recunoscut ca si-a ucis victima in scopul jafului. Botezatu a marturisit ca stia de la matusa lui, femeie de serviciu in blocul in care locuia actorul, ca acesta nu inchide usa locuintei. In urma cu o saptamana, l-a urmari
FOTO: Povestea călugărului care trăieşte în locul unde pământul întâlneşte cerul."Aici sus poţi să simţi prezenţa lui Dumnezeu"
Maxime Qavtaradze este un călugăr din Georgia care trăieşte de 20 de ani la 40 de metri înălţime pe vârful unei stânci aflate lângă satul Katskhi.
Cum îi îndeamnă Papa Francisc pe credincioşi să protesteze împotriva unei acţiuni militare în Siria
Papa Francisc, care urmează să participe la o rugăciune în Piaţa Sfântul Petru, a mobilizat, sâmbătă, catolicii din lumea întreagă pentru o zi de post împotriva oricărei soluţii militare în Siria, extinzându-şi apelul la toate confesiunile şi la cei necredincioşi, relatează AFP.
Dinamo învinsă de Şahtior Doneţk, într-un meci amical
Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (2-0), de echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, într-un meci amical disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, implicat într-un accident rutier.
Marius Nicoara a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca nu a fost ranit in urma accidentului, dar ca masina pe care o conducea a fost avariata. "Am fost implicat intr-un accident rutier usor, mai degraba un incident, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Soferul unei masini a oprit si a vrut sa treaca linia dubla continua, au fost mai multe masini care au franat, iar eu eram ultimul din coloan
Chişinău: Flori şi proteste pentru Patriarhul Kiril
Patriarhul rus, Kiril, a ajuns sâmbătă la Chişinău, unde a fost întâmpinat de Mitropolitul R.Moldova, de ambasadorul Rusiei la Chişinău şi de câţiva preoţi cu flori şi porumbei albi, în timp ce manifestanţii au protestat faţă de această vizită scandând "Kiril, Basarabia nu este a ta".
Un tânăr din judeţul Iaşi este căutat de pompieri după ce a dispărut în apele râului Jijia
Un tânăr de 26 de ani din judeţul Iaşi este căutat de pompieri, sâmbătă, după ce a dispărut în apele râului Jijia, hainele acestuia fiind găsite de malul apei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Antrenorul şi managerul vicecampioanei Ungariei la baschet feminin au murit
Antrenorul vicecampioanei ungare la baschet feminin Uni Gyor, Fuzi Akos, şi managerul echipei, Tapodi Peter, au murit, sâmbătă, în urma unui accident rutier, în care a fost implicat autocarul clubului, iar jucătoarea sârbă Nataşa Kovacevici a suferit o amputare la nivelul unui picior.
A şaptea zi de PROTESTE faţă de proiectul de la Roşia Montană, în Capitală
Sute de persoane protestează, pentru a şaptea zi la rând, în Capitală, faţă de proiectul de la Roşia Montană, acestea adunându-se la Universitate şi pornind în marş spre Piaţa Victoriei, în jurul orei 19.30.

Niciun comentariu: