sâmbătă, 7 septembrie 2013


Miniştrii europeni de Externe cer "un răspuns puternic" la atacurile chimice din Siria
Miniştrii europeni de Externe au cerut, sâmbătă, un "răspuns clar şi puternic" faţă de atacurile chimice din 21 august din Siria, a declarat şefa diplomaţiei europene, Catherine Ashton.
Consiliul Elevilor salută schimbările propuse la admiterea în liceu
Consiliul Naţional al Elevilor salută măsura adoptată de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) privind creşterea ponderii mediei evaluării naţionale la admiterea în învăţământul liceal, dar critică lipsa dialogului, precizând că nu a fost consultată, nici de această dată, la luarea unei decizii.
BILANŢUL incidentelor legate de meciul România - Ungaria: 16 infracţiuni constatate şi 25 de sancţiuni
Bilanţul incidentelor legate de meciul România-Ungaria, potrivit unui bilanţ dat publicităţii duminică de Poliţia Română, include 16 infracţiuni constatate, 25 de sancţiuni contravenţionale şi 88 de persoane duse la Poliţie pentru cercetări, cinci dintre acestea fiind reţinute.
Dâmboviţa: Câinele care l-a muşcat de faţă şi de cap pe băieţelul de trei ani a fost prins şi dus în adăpost
Câinele care l-a muşcat de faţă şi de cap pe băieţelul de trei ani din comuna dâmboviţeană Potlogi a fost prins şi dus într-un adăpost unde va rămâne două săptămâni sub observaţie, în total fiind ridicaţi de pe străzile din localitate şapte maidanezi.
Poliţia şi Jandarmeria, felicitate de Ponta pentru modul de acţiune la meciul de fotbal ...
Premierul Victor Ponta felicita Politia si Jandarmeria pentru modul in care au asigurat linistea si ordinea publica la meciul de fotbal dintre Romania si Ungaria, care a avut loc vineri seara pe Arena Nationala din Bucuresti. "Vreau sa felicit Politia Romana si Jandarmeria Romana pentru organizarea exemplara in ceea ce priveste asigurarea ordinii publice in cursul zilei de ieri cu prilejul meciulu
Peste 2.200 de oameni au semnat ca să devină parte în procesul privind steagul oraşului Sfântu Gheorghe
Peste 2.200 de cetăţeni au semnat pentru a deveni parte în procesul legat de steagul municipiului Sfântu Gheorghe, care se va judeca, în 10 septembrie, la Curtea de Apel Braşov.
Doi români au fost răniţi cu focuri de armă în Madrid.
Doi romani au fost raniti sambata dimineata dupa ce asupra lor s-au tras mai multe focuri de arma dintr-o masina in cartierul madrilen Barajas, dupa cum informeaza Madridiario.es. Deocamdata, politia considera ca incidentul se datoreaza unei reglari de conturi. Dintre cei doi romani raniti, unul dintre ei, lovit in regiunea inghinala, se afla in stare grava. Celalalt a fost ranit in muschiul fesie
STUDIU: 11,6% din computerele echipate cu antivirus sunt infectate cu programe dăunătoare
Mai mult de unu din zece computere echipate cu o soluţie antivirus este infectat cu viruşi, potrivit unui nou studiu al furnizorului de servicii de securitate digitală Bitdefender.
VIDEO - Cel mai ingenios sistem de acces în maşină
Un bărbat din Statele Unite a găsit un mod ingenios de a scăpa de grija păstrării cheilor de la maşină în buzunar, instalând un sistem de acces pe baza unei tastaturi.
MOTIVELE pentru care congresmenii americani NU ar autoriza intervenţia în Siria
Alegerile primare din 2014, extenuarea faţă de război, precedentul irakian sau respingerea lui Obama repezintă tot atâtea motive pentru congresmenii americani de a nu autoriza o intervenţie militară în Siria.
50 de dosare penale după meciul România-Ungaria. Ce au lăsat în urmă suporterii maghiari.
Meciul Romania-Ungaria a adus multe dosare penale: 50, la numar, spun jandarmii. CITITI SI:Romania - Ungaria: 3-0. Ungaria,INGENUNCHIATA la Bucuresti 62 de suporteri au fost susi la audieri, iar 16 dintre ssuporterii unguri nu mai au voie sa calce pe stadioanele din Romania. CITITI SI:Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. Suporterii unguri s-au batut cu fortele de ordine, suporterii romani s-au batut
România-Ungaria. Bilanţul zilei de ieri: 16 fani unguri interzişi un an pe stadioane, doi jandarmi au fost răniţi
Doi jandarmi români au fost răniţi şi 16 fani unguri au interdicţie pe stadioane în următorul an, după incidentele din ziua meciului România-Ungaria, de vineri, din preliminariile CM-2014, a declarat Inspectorul General al Jandarmeriei Române, colonelul Mircea Olaru, într-o conferinţă de presă.
Tragedie în Timiş. O fetiţă de trei ani a murit, după ce a fost strivită de un tractor condus de bunicul ei
O fetiţă în vârstă de trei ani, din comuna Chizătău, judeţul Timiş, a murit după ce a fost prinsă sub roţile unui tractor condus de bunicul ei, care a vrut să o plimbe şi a urcat-o pe aripa utilajului, copila căzând, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Microbuz cu suporteri maghiari, atacat cu doze de bere la Sighişoara. Poliţiştii fac cercetări
Poliţiştii din Sighişoara fac cercetări după ce au primit o plângere că un microbuz în care se aflau suporteri maghiari a fost atacat cu doze de bere de mai multe persoane în timp ce tranzita localitatea.

Niciun comentariu: