sâmbătă, 7 septembrie 2013


Protestul faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, la sediul TVR
Sute de persoane protestează, pentru a şaptea zi la rând, în Capitală, faţă de proiectul de la Roşia Montană, aceştia adunându-se la Universitate şi pornind în marş spre Piaţa Victoriei, în jurul orei 19.30.
Dinamo Bucureşti şi Veszprem au jucat pentru Marian Cozma, care ar fi împlinit, duminică, 31 de ani
Echipele Dinamo Bucureşti şi MKB Veszprem, singurele la care a jucat handbalistul Marian Cozma, ucis în 2009 într-un restaurant din oraşul ungar, au disputat un meci, sâmbătă, la Bucureşti, în memoria fostului component al naţionalei, care ar fi împlinit duminică 31 de ani.
Peste 2.000 de femei au fost mutilate genital în Marea Britanie în ultimii trei ani
Peste 2.100 de femei au fost tratate de mutilare genitală în spitalele din Lodran în ultimii trei ani
VIDEO: Un clip pe YouTube i-a schimbat radical viaţa acestui american. Cum arată şi ce face acum
Ted Williams, supranumit “cerşetorul cu voce de aur” după ce a devenit faimos într-un clip postat pe YouTube, şi-a refăcut viaţa după 17 ani de stat pe străzi.
Handbalistele de la HCM Baia Mare au câştigat Supercupa României, primul trofeu din sezonul 2013-2014
Handbalistele de la HCM Baia Mare, deţinătoare ale Cupei României şi vicecampioane, au câştigat sâmbătă, la Bucureşti, Supercupa României, primul trofeu al sezonului 2013-2014, în faţa formaţiei "U" Jolidon Cluj.
Incendiul de la fabrica de polistiren din Jilava, stins după o intervenţie de peste trei ore
Incendiul izbucnit sâmbătă în localitatea ilfoveană Jilava, la o fabrică de polistiren şi la depozitul acesteia, a fost stins după o intervenţie de peste trei ore a pompierilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Ilfov.
Protest la Universitate faţă de eutanasierea câinilor maidanezi.
Cateva zeci de persoane s-a adunat la Universitate, in fata Teatrului National, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari, sustinand ca aceasta nu este o solutie si pronuntandu-se in favoarea sterilizarii. Manifestantii, cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani, cativa veniti cu cainii de companie, au afisat pancarte cu mesaje ca: "Nu eutanasierii, da sterilizarii", "Stop masacrul
A şaptea zi de PROTESTE faţă de proiectul de la Roşia Montană, în Capitală. Manifestanţii au mers la sediul TVR
Sute de persoane au protestat, pentru a şaptea zi la rând, în Capitală, faţă de proiectul de la Roşia Montană, acestea adunându-se la Universitate şi pornind în marş spre Piaţa Victoriei, în jurul orei 19.30. Ulterior, protestatarii au mers la sediul TVR şi au blocat un sens de mers pe Calea Dorobanţilor.
Nadine, amenințată de iubitorii de animale
După ce a anunțat public că susține ridicarea câinilor comunitari de pe străzi și a cerut aprobarea pentru un miting în acest sens, Nadine a primit amenințări cu moartea și i-a fost vandalizată mașina. După tragedia de săptămână trecută când un băiețel de numai patru ani a fost ucis cu bestialitate de câini maidanezi, în zona Lacul Tei din Capitală, persoanele publice au început să ia atitudine și
PROTEST la Universitate faţă de eutanasierea câinilor maidanezi
Câteva zeci de persoane s-a adunat la Universitate, în faţa Teatrului Naţional, pentru a protesta faţă de eutanasierea câinilor comunitari, susţinând că aceasta nu este o soluţie şi pronunţându-se în favoarea sterilizării.
Handbaliştii de la HCM Constanţa au câştigat Supercupa României
Campioana HCM Constanţa a câştigat, sâmbătă, la Bucureşti, Supercupa României la handbal masculin, primul trofeu al sezonului 2013-2014, în faţa vicecampioanei Ştiinţa Bacău.

Niciun comentariu: