sâmbătă, 7 septembrie 2013

Fratele lui Ionuț este în stare de șoc: Eu l-am dus la moarte. Acum nu mai am frate
Andrei Anghel, fratele lui Ionut, copilul ucis de o haită de maidanezi, în apropierea parcului Tei din București, este încă în stare de șoc, la șase zile de la tragedie. Andrei se consideră direct răspunzător pentru moartea fratelui său și regretă că l-a dus acolo și că nu a putut să-l apere. „Eu l-am dus la moarte. Acum nu mai am frate”, asta repetă de șase zile, Andrei. Copilul nu își mai găseșt
Semnificaţii istorice pentru ziua de 8 septembrie
La data de 8 septembrie 1930, se năştea Petre Sălcudeanu, scriitor, scenarist şi om politic (ministru al Culturii între 28 august şi 5 noiembrie 1993), membru fondator al Uniunii Scriitorilor din România (romanul "Biblioteca din Alexandria" i-a adus Premiul Uniunii Scriitorilor şi al Academiei Române) (d. 6 noiembrie 2005).
Larisa Iordache, titlu naţional la individual-compus. Diana Bulimar, accidentată, ratează CM
Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, sâmbătă, că Diana Bulimar s-a accidentat la Campionatele Naţionale şi a suferit o intervenţie chirurgicală, ratând astfel CM de la Antwerp, care debutează în 30 septembrie, în timp ce Larisa Iordache a câştigat titlul la individual-compus.

YESTERDAY

Tokyo va găzdui Jocurile Olimpice de vară din 2020
Capitala Japoniei, Tokyo, va organiza Jocurile Olimpice de vară din 2020, fiind desemnată ca gazdă a competiţiei, sâmbătă, în urma alegerilor din cadrul reuniunii Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), de la Buenos Aires.
Mircea Lucescu: Jocul cu Ungaria a fost un meci excelent al echipei naţionale
Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat sâmbătă seară că jocul cu Ungaria, scor 3-0, a fost un meci excelent al echipei naţionale, dar acest rezultat nu înseamnă nimic în perspectiva întâlnirii decisive cu Turcia.
Criza din Siria: Partidul Baas, aflat la putere, in sedinta permanenta
Conducerea partidului Baas, aflat la putere in Siria, va fi in "sedinta permanenta" incepand de sambata, a anuntat agentia oficiala Sana, in contextul in care Washingtonul are in vedere o actiune militara impotriva Damascului, transmite AFP.
Madrid, eliminat din cursa pentru desemnarea oraşului ce va găzdui JO-2020
Oraşul Madrid a fost eliminat, sâmbătă seară, din cursa pentru obţinerea organizării Jocurilor Olimpice de vară din 2020, în cadrul reuniunii Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), de la Buenos Aires, finalistele fiind Tokyo şi Istanbul.
Ungaria: Autocarul echipei feminine de baschet Gyor, implicat intr-un accident rutier - 2 morti si 16 raniti
Autocarul ce transporta echipa feminina de baschet din orasul Gyor (110 km vest de Budapesta) a fost implicat intr-un accident rutier, sambata, antrenorul echipei si managerul clubului pierzandu-si viata, relateaza AFP.

Niciun comentariu: