miercuri, 11 septembrie 2013


Tribunalul Bucuresti se pronunta joi in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea ICA
Tribunalul Bucuresti se va pronunta joi in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).La ultimul termen, procurorul DNA a cerut instantei condamnarea lui Dan Voiculescu la o pedeapsa cu executare pentru spalare de bani, confiscarea sumelor de bani ce sunt prevazute in rechizitoriu in cazul acestuia, precum si restrangerea unor drepturi civile.
ACCIDENT GRAV la Nădlac: Trei persoane au murit şi 29 au fost rănite după ce două autocare s-au ciocnit frontal
Trei persoane au murit, iar alte 29 au fost rănite, joi dimineaţă, după ce două autocare s-au ciocnit frontal pe DN 7, în oraşul arădean Nădlac, majoritatea pasagerilor răniţi, între care trei copii, fiind duşi la spital.
Finantele au publicat in Monitorul Oficial modelul declaratiei de patrimoniu si venituri necesare in cazul in care sunteti supus verificarii situatiei fiscale personale
Finantele au publicat miercuri dupa amiaza in Monitorul Oficial modelul declaratiei de patrimoniu si de venituri ce trebuie depusa de persoana fizica supusa verificarii situatiei fiscale personale. HotNews.ro a mai scris despre acest subiect pe cand declaratia de patrimoniu era doar in faza de proiect.Consultati actul normativ aici!
Nou esec al unei reuniuni la ONU a celor cinci mari puteri privind arsenalul chimic sirian / SUA au inceput sa livreze arme rebelilor sirieni
Cei cinci membri permanenti ai Consiliului de Securitate al ONU au discutat, fara sa ajunga insa la un rezultat, miercuri dupa-amiaza, despre un proiect de rezolutie care prevede destructurarea arsenalului chimic al Damascului, potrivit unor diplomati citati de AFP.Tot miercuri, ziarul The Washington Post a scris ca Statele Unite au inceput sa livreze arme si echipamente tehnice rebelilor sirieni.
Pastorul Jones, arestat în timp ce se pregătea să ardă aproape 3.000 de exemplare de Coran
Pastorul american Terry Jones a fost arestat miercuri în Florida în timp ce se pregătea să ardă 2.998 de exemplare de Coran, cu ocazia marcării a 12 ani de la atentatele de la 11 septembrie, scrie publicaţia Orlando Sentinel.

Niciun comentariu: