miercuri, 11 septembrie 2013

Gabriel Resources va da in judecata guvernul Romaniei si va cere despagubiri de 4 mld dolari daca Parlamentul respinge proiectul Rosia Montana / Vom face ca eforturile Romaniei de a atrage investitii straine sa sufere foarte mult - Companii - HotNews.ro

Gabriel Resources va da in judecata guvernul Romaniei si va cere despagubiri de 4 mld dolari daca Parlamentul respinge proiectul Rosia Montana / Vom face ca eforturile Romaniei de a atrage investitii straine sa sufere foarte mult - Companii - HotNews.ro:
Comentariu:
"Declaratiile sunt pentru linistirea bursei din Toronto, altfel o dadea, la Londra fiind, la The Economist, de pilda, un punct de referinta in materie. Pe de alta parte, putea sa ceara 4 miliarde de dolari si acum 5 ani, 10 ani, daca ar fi avut licenta de exploatare, pentru ca nu o poate folosi, iar afacerea era si atunci excelenta: bagi 2-300 milioane de dolari, in 100 de case loco, publicitate, publicatii chiar, in limba engleza, stiu unii gazetari negri in cerul gurii acum, in "toaletarea" citorva galerii romane, dupa care, fara sa faci nimic, umfli 4 miliarde. Hai ca m-a pufnit risul. Mai departe: pe linga o calmare a bursei, ipotetica, este si o sageata trimisa spaguitilor: ""

'via Blog this'

Niciun comentariu: