miercuri, 11 septembrie 2013

DESECRETIZARE Roşia Montană. Documentele au fost publicate pe site-ul Ministerului ...
Ministerul Economiei a publicat documentele incheiate intre Romania si compania Gabriel Resources Gold Corporation, anunta Ministerul Economiei, intr-un comunicat de presa. Primul contract nu a fost facut public. 'Ministerul Economiei a publicat, inca din data de 1 septembrie 2011, pe site-ul institutiei,www.minind.ro, toate documentele de care dispune in legatura cu compania Rosia Montana Gold Co
O jurnalistă a fost violată în centrul Bucureştiului. Vezi ce s-a întâmplat.
O jurnalista a fost violata, marti, in centrul Capitalei. Se pare ca incidentul s-a produs pe malul Lacului Floreasca. Tanara a fost acostata de un individ, in zona Perla (in apropierea intersectiei dintre strazile Dorobanti cu Stefan cel Mare). Barbatul a dus-o de mana, sub amenintarea unui cutit, pana pe malul Lacului Floreasca, unde a obligat-o sa intretina relatii sexuale orale. Incidentul s-a
BNR: ​Excedent de jumatate de miliard de euro al balantei de plati
In perioada ianuarie - iulie 2013p contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 489 milioane euro, comparativ cu un deficit de 3,04 miliarde de euro in aceeasi perioada din anul 2012, pe fondul reducerii deficitului balantei comerciale (cu 2,22 miliarde euro) si al majorarii surplusului inregistrat de balanta serviciilor (cu 1,46 miliarde euro), a transmis miercuri BNR.
Activitatea maternitatii din Calinesti, suspendata temporar dupa moartea unui nou-nascut
Politistii si reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Arges efectueaza anchete in cazul mortii unui nou-nascut la maternitatea din comuna Calinesti, care functioneaza ca sectie externa a Spitalului "Sfantul Spiridon" din orasul Mioveni. Verificarile in acest caz au inceput dupa ce un bebelus in greutate de 4,3 kilograme a murit la nastere, pe 6 septembrie.UPDATE: Activitatea maternitatii din
Plumb: Dacă Parlamentul nu susţine proiectul de la Roşia Montană, acesta va fi blocat
Ministrul Mediului Rovana Plumb a declarat pentru MEDIAFAX că, în funcţie de votul din Parlament asupra proiectului de lege care reglementează exploatarea de la Roşia Montană, vor continua sau nu demersurile tehnice de aprobare a proiectului minier.
Tomac propune ca cetăţenia română să fie acordată pe criterii etnice
Deputatul independent Eugen Tomac, preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, a anunţat, miercuri, că va depune la Parlament un proiect de modificare a legii cetăţeniei române, astfel încât cetăţenia română să fie acordată pe criterii etnice.
Paula Seling a fost admisă prima la Universitatea de Muzică "George Enescu" din Bucureşti
Paula Seling a fost admisă recent la Universitatea de Muzică "George Enescu" din Bucureşti, cântăreaţa obţinând la examenul de admitere media 9,84, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Fundaţia Culturală Phoenix.
Oprescu: Iubitorii de animale să nu se impacienteze, deocamdată strângem câinii de pe străzi
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat miercuri, după revocarea referendemului local privind eutanasierea câinilor maidanezi, că iubitorii de animale nu trebuie să se impacienteze, pentru că deocamdată doar sunt adunaţi câinii de pe străzi.
Ponta: Pensiile torţionarilor, puse într-un fond special. Dacă sunt achitaţi de instanţă, le reprimesc
Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Justiţiei să pregătească adoptarea, săptămâna viitoare, în Guvern a legii pentru eliminarea pensiilor speciale ale torţionarilor comunişti, precizând că pensiile vor fi puse într-un fond special şi doar cei achitaţi de instanţă le vor putea primi înapoi.

Niciun comentariu: