duminică, 13 octombrie 2013

VIDEO Mars al motociclistilor in Bucuresti


18h
Sirenele pentru situaţii de urgenţă s-au declanşat din nou la Galaţi. Alarma a fost falsă. Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou, sambata, din motive tehnice, informeaza Mediafax. Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat la orele pranzului, alarmele functionand aproximativ 20 de secunde. Citeste si Un nou CUTREMUR s-a produs in Vrancea Colonelul Daniel Adochitei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati a declarat ca noile echi
   
18h
Coreea de Nord ameninţă din nou SUA cu un "RĂZBOI TOTAL". Coreea de Nord a indemnat Statele Unite sa puna capat manevrelor militare si "santajului nuclear", pentru a evita un "razboi total", relateaza Mediafax. Intr-o amenintare abia voalata cu atacuri impotriva Statelor Unite, Comisia Nationala nord-coreeana pentru Aparare (NDC), prezidata de Kim Jong-un, liderul regimului, a declarat, citata intr-un comunicat, ca este necesar ca Was
18h
Studiu revoluţionar: Vitamina D nu previne apariţia osteoporozei. Suplimentele de vitamina D nu pot opri scaderea densitatii osoase si nu preveni aparitia bolilor de oase, arata intr-un studiu publicat in revista The Lancet, citat de Mediafax. Autorii noii cercetari, specialistii de la Universitatea din Auckland, Noua Zeelanda, au analizat 23 de studii pe acest subiect, la care au participat peste 4.000 de adulti sanatosi, din mai multe tari, printre care Marea
19h
Sirenele pentru situaţii de urgenţă s-au declanşat din nou la Galaţi, alarma a fost falsă Sirenele pentru situaţii de urgenţă amplasate pe mai multe clădiri din municipiul Galaţi s-au declanşat din nou, sâmbătă, din motive tehnice, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă spunând că echipamentele au fost resetate, iar sirenele s-au declanşat automat.
19h
Ponta: Este ruşinos ca în România să există drum naţional de pământ Premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, în judeţul Botoşani, că anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum naţional de pământ din România, respectiv DN 24 C Rădăuţi Prut-Manoleasa, apreciind că este "ruşinoasă" această situaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
19h
VIDEO Mars al motociclistilor in Bucuresti, pe traseul Piata Presei Libere - Calea Victoriei - Splaiul Independentei. Traficul nu a fost oprit Sute de motociclisti au participat, sambata, in Bucuresti, la marsul moto "Atentie soferi! Motociclistii exista in trafic", ajuns la editia a V-a. Marsul a pornit la ora 14:00, iar traseul a fost Fantana Miorita - Piata Presei Libere - Arc de Triumf - Kisseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Splaiul Independentei, oprirea urmand sa aiba loc in parcarea de la Eroii Sanitari, potriv
19h
VIDEO Edward Snowden avertizeaza cu privire la spionarea statelor, in prima inregistrare din exilul in Rusia - Wikileaks Wikileaks a difuzat ceea ce a prezentat ca fiind prima inregistrare video cu Edward Snowden, dupa exilarea acestuia in Rusia, inregistrare in care fostul consultant american in domeniul informatiilor pare in stare buna si avertizeaza impotriva pericolelor vizand democratia, relateaza AFP.
19h
STUDIU: Efectul vitaminei D asupra densităţii osoase, pus sub semnul întrebării Adulţii sănătoşi nu trebuie să ia suplimente alimentare cu vitamina D, se arată într-un studiu publicat în revista The Lancet, în care se susţine că acestea nu au niciun efect în prevenirea scăderii densităţii osoase, un simptom al osteoporozei, informează bbc.co.uk.
19h
Navă americană, imobilizată de Marina venezueleană Autorităţile din Guyana au anunţat că Marina venezueleană a pătruns în apele sale teritoriale şi a imobilizat o navă americană, relatează BBC News online.
19h
Sandra Bullock îşi doreşte un al doilea copil Actriţa americană Sandra Bullock, care a adoptat un băieţel în 2010, a declarat, vineri, într-o emisiune de televiziune, că îşi doreşte un al doilea copil, informează dailymail.co.uk.
19h
Corlăţean: Se ştie că România a făcut progrese în justiţie în 2013. N-am discutat despre MCV la Londra Autorităţile britanice ştiu "foarte bine" că România a progresat în ultimul an în materie de justiţie, iar subiectul MCV nu a existat, în mod specific, pe agenda vizitei în Marea Britanie, a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul de Externe, Titus Corlăţean.
19h
Corlăţean: Marea Britanie ştie că România a făcut progrese în justiţie în 2013. Ministrul de Externe, Titus Corlatean a declarat la intoarcerea din Marea Britanie ca autoritatile britanice stiu "foarte bine" ca Romania a progresat in ultimul an in materie de justitie, informeaza Mediafax. "N-am discutat in mod specific (despre MCV - n.r.) pentru ca noi ne cunoastem pozitiile si cooperam. Avem asistenta, am avut in toti acesti ani asistenta din partea Marii Brit
19h
Primul clip VIDEO cu Snowden din Rusia. Ce spune spionul CIA. 11 WikiLeaks a difuzat prima inregistrare video cu Edward Snowden din Rusia, in care fostul consultant al serviciilor americane de informatii pare ca se simte bine si atrage atentia asupra unor pericole la adresa democratie, relateaza Mediafax. "Daca nu putem intelege politicile si programele guvernelor noastre, nu le putem aproba", a declarat Snowden intr-o scurta inregistrare video difuza
19h
Dezvaluirile unui cameraman BBC despre documentarele despre animale produse de postul tv: Sunt mereu trucate 3Documentarele despre animale produse de BBC, foarte apreciate in domeniu, sunt "trucate mereu", potrivit unui cameraman care lucreaza de foarte multi ani pentru postul de televiziune britanic. Doug Allan, un cameraman experimentat al BBC, spune ca scenele din documentarele despre viata salbatica sunt trucate "mereu", informeaza francetvinfo.fr, citat de Mediafax.
19h
Cum s-a transferat la USL "senzaţionalul" grup PPDD. Diaconescu: "Unui senator i s-au promis nişte vitrine cu savarine în holul Casei Poporului. Era un înger de-al nostru" 100+ Nu i-a prins anul alături de Dan Diaconescu. Peste o treime dintre parlamentarii PPDD au părăsit partidul în primele 10 luni de mandat, din 68 câţi au fost în decembrie anul trecut, şapte au trecut la independenţi, 11 au plecat la PSD-UNPR, cinci la PC şi doi PNL.
19h
Doi deţinuţi din Penitenciarul Giurgiu, cercetaţi pentru înşelăciuni prin telefon. Doi detinuti din Penitenciarul Giurgiu sunt cercetati pentru ca ar fi inselat mai multe persoane, prin telefon, sa achite anumite sume de bani, informeaza Mediafax. Politia Capitalei a fost sesizata cu privire la faptul ca persoane necunoscute ar fi contactat telefonic partile vatamate, prezentandu-se drept reprezentantii unei societati de telefonie, inducandu-le in eroare cu privire la faptul ca
19h
Un nou CUTREMUR s-a produs în Vrancea. Un nou cutremur s-a produs in zona Vrancea, sambata, la ora 11.58. Seismul a avut o magnitudine de 3,5 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 140 de kilometri, potrivit Institutlui National pentru Fizica Pamantului. In urma cu o saptamana, tot in zona Vrancea, a avut loc un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter. Cele mai apropiate orase de epicentrul cutremurului sunt Covasna (40 d
20h
Victor Ponta: Datoria noastra este sa scapam tara de BUBA Premierul Victor Ponta a vorbit sambata de datoria de scapa "tara de BUBA", presedintele PSD facand astfel aluzie la prescurtarea numelor lui Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Roberta Anastase.
20h
Cutremur de 3,5 grade in zona Vrancea 10 Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade Richter s-a produs sambata, la pranz, in zona seismica Vrancea, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP). Cutremurul cu magnitudinea de 3,5 grade Richter s-a produs in Vrancea, la ora 11:58, la o adancime de 140 kilometri si a avut intensitatea in zona epicentrala I pe scara Mercali.
20h
​FOTOGALERIE Cum arata Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2013 Editia 2013 a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A) a demarat, iar pana pe 20 octombrie vizitatorii pot vedea, in acelasi loc, cateva zeci de masini noi, clasice, de off road si de drift. Pretul unui bilet de intrare costa 20 de lei, iar parcarea 10 lei. Fara sa aiba pretentia unui salon auto in adevaratul sens al cuvantului, expozitia cu vanzare de la Romaero Baneasa aduce sub acel
20h
Nicoleta Lefter si Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, la Unteatru Teatrul Unteatru prezinta in premiera spectacolul "Cel mai frumos roman din lume", dupa Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama, in regia Alexandrei Penciuc. Miercuri, 16 octombrie, la 19:00, spectatorii sunt invitati intr-o lume aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei. "A fost odata o tanara. In ziua in care a implinit v
20h
Un nou cutremur în Vrancea Un nou cutremur s-a produs în zona Vrancea, sâmbătă, la ora 11.58, având o magnitudine de 3,5 grade pe scara Richter, după ce, în urmă cu o săptămână, în zonă s-a produs un sesim de 5,5 grade.
20h
Peste 200 de infracţiuni în domeniul panificaţiei, constate de poliţişti în octombrie Peste 200 de infracţiuni au fost constate de poliţişti în urma controalelor efectuate în octombrie la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea evaziunii în domeniul panificaţiei, fiind aplicate şi amenzi de peste 4,2 milioane de lei şi confiscate bunuri de peste 975.000 de lei.
20h
Snowden avertizează cu privire la spionarea statelor, în prima înregistrare video în Rusia -VIDEO 13 WikiLeaks a difuzat ceea prezintă a fi prima înregistrare video cu Edward Snowden de când acesta este exilat în Rusia, în care fostul consultant al serviciilor americane de informaţii pare că se simte bine şi atrage atenţia asupra unor pericole la adresa democraţie.
20h
Documentarele despre animale produse de BBC sunt "trucate mereu" Documentarele despre animale produse de BBC, foarte apreciate în domeniu, sunt "trucate mereu", potrivit unui cameraman care lucrează de foarte mulţi ani pentru postul de televiziune britanic, informează francetvinfo.fr.
20h
Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta "va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita". Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii s
20h
Cat de departe poti merge pentru a-i proteja pe cei dragi? Orfani, un thriller psihologic despre realitatea contemporana, la Teatrul Act Teatrul ACT si Asociatia ProDrama prezinta in premiera nationala spectacolul "ORFANI" de Dennis Kelly, in regia Elenei Morar. Din distributie fac parte Simona Cuciurianu, Ionut Grama si Laurentiu Banescu. Marti 15 octombrie, la ora 19:00, spectatorii sunt asteptati la un thriller care exploreaza violenta in mediul urban si felul in care aceasta influenteaza viata linistita a unui cuplu d
20h
Coreea de Nord ameninţă voalat SUA cu un "război total" Coreea de Nord a îndemnat sâmbătă Statele Unite să pună capăt manevrelor militare şi "şantajului nuclear", avertizând din nou asupra riscului unui "război total", relatează AFP.
20h
Doi deţinuţi din Penitenciarul Giurgiu, cercetaţi pentru înşelăciuni prin telefon Doi deţinuţi din Penitenciarul Giurgiu sunt cercetaţi pentru că ar fi determinat mai multe persoane, prin telefon, să achite anumite sume de bani, reprezentând o taxă pentru a intra în posesia unor premii de fidelitate, cauzând un prejudiciu de 13.000 de lei, ce nu a fost recuperat.
20h
Cel puţin 21 de morţi în Vietnam, în explozii la o fabrică de artificii Cel puţin 21 de persoane au murit, iar multe altele au fost rănite în explozii, sâmbătă, într-o fabrică de artificii situată într-un complex militar, în Vietnam, a anunţat un oficial militar, relatează AFP.
20h
Bărbaţii şi femeile, reprezentaţi în mod egal în rândul personajelor gay în producţiile TV Numărul total al personajelor gay, lesbiene, bisexuale şi transgender din producţiile de televiziune americane a rămas constant în ultimii doi ani, iar reprezentarea sexelor a devenit egală, potrivit unui raport realizat de Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), citat de Reuters.
20h
Untul de arahide ar putea ajuta la detectarea stadiilor incipiente ale maladiei Alzheimer Untul de arahide ar putea fi folosit pentru a detecta stadiile incipiente ale maladiei Alzheimer, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii americani, publicat în Journal of Neurological Sciences, informează dailymail.co.uk.
20h
Amazon elimină de pe site-ul său cărţi care au ca temă abuzuri fizice şi sexuale Distribuitorul online Amazon a eliminat de pe Kindle Store mai multe cărţi electronice care au ca temă violul, incestul şi abuzul fizic, informează bbc.co.uk.
20h
Doi deţinuţi din Penitenciarul Giurgiu, cercetaţi pentru înşelăciuni prin telefon Doi deţinuţi din Penitenciarul Giurgiu sunt cercetaţi pentru că ar fi determinat mai multe persoane, prin telefon, să achite anumite sume de bani, reprezentând o taxă pentru a intra în posesia unor premii de fidelitate, cauzând un prejudiciu de 13.000 de lei, ce nu a fost recuperat.
20h
DEZVĂLUIRI incredibile: Documentarele BBC cu animale, trucate. Documentarele despre animale produse de BBC sunt "trucate mereu", a dezvaluit un cameraman care lucreaza de foarte multi ani pentru postul de televiziune britanic, relateaza Mediafax. Doug Allan, un cameraman experimentat al BBC, spune ca scenele din documentarele despre viata salbatica sunt trucate "mereu", informeaza francetvinfo.fr. In urma cu doi ani, un documentar al BBC,
20h
Un POMPIER BEAT a provocat un accident în Ploieşti. Conducea cu 100 de km/oră în localitate. Un pompier care s-a urcat beat la volan a provocat, sambata dimineata, un accident in municipiul Ploiesti. O femeie a fost ranita si transportata la spital, transmite RTV. Barbatul, angajat la ISU Prahova, se afla la volanul bolidului sau, pe care il conducea cu 100 de kilometri la ora pe strazile din Ploiesti. Potrivit primelor informatii, acesta se intorcea de la discoteca. La un moment dat, din
20h
EXPLOZIE gravă într-un bloc din Focşani. Douasprezece locuinte dintr-un bloc din Focsani au fost afectate de o explozie care s-a produs, sambata dimineata, intr-o garsoniera de la parterul imobilului, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc sambata, in jurul orei 6.00, intr-o garsoniera de la parterul unui bloc situat pe strada Revolutiei, in cartierul Sud din Focsani. Proprietarul garsonierei ar fi schimbat butelia, vineri seara, iar s
21h
Explozie intr-un bloc din Focsani: Douasprezece locuinte au fost afectate Douasprezece locuinte dintr-un bloc din Focsani au fost afectate de o explozie care s-a produs, sambata dimineata, intr-o garsoniera de la parterul imobilului, primele informatii indicand ca deflagratia a fost cauzata de o butelie defecta. Explozia a avut loc sambata, in jurul orei 6.00, intr-o garsoniera de la parterul unui bloc situat pe strada Revolutiei, in cartierul Sud din Focsani.

Niciun comentariu: