duminică, 13 octombrie 2013

Aproape 4.000 de manifestanţi antiRoşia Montană, în marş prin faţa DNA. A şaptea duminică de proteste. LIVE
Protestatarii faţă de proiectul Roşia Montană organizează duminică un noi marşuri în Bucureşti şi în alte 25 de oraşe din ţară. De asemenea, protestul va fi organizat şi în străinătate de către româniii din diaspora.
ACORD la Banca Mondială: Statele membre aprobă eficientizarea instituţiei
Cele 188 de state membre ale Băncii Mondiale (BM) au aprobat strategia preşedintelui instituţiei, Jim Yong Kim, pentru un plan de eficientizare a activităţilor, care să răspundă mai bine nevoilor clienţilor şi să reducă sărăcia, în paralel cu restrângerea costurilor.
Şeful CJ Harghita spune că era în "concediu forţat" când ar fi fost ilegalităţi la Băile Homorod
Şeful CJ Harghita, Borboly Csaba, spune că în perioada când s-ar fi constatat ilegalităţi la construcţia microhidrocentralei de pe pârâul Homorodul Mare el era în "concediu forţat", adăugând că nu poate comenta activitatea colegilor săi, dar că la întoarcerea sa au fost sistate lucrările.
Secretele peşterii lui Terente.
Directorul Administratiei Parcului National Muntii Macinului (APNMM), Viorel Rosca, a declarat duminica, pentru Agerpes, ca primele cercetari in Pestera lui Terente au fost efectuate in colaborare cu specialisti ai Rusenski Lom Nature Park, Bulgaria, dupa aproape 30 de ani in care nicio persoana nu a mai patruns in acest loc. 'Speologii bulgari au avut una dintre cele mai dificile misiuni si au re
Scandal în USL: liberalii nu vor să-i dea portul Constanţa lui Mazăre.
Sa-i vezi pe cei mai importanti oameni de afaceri din port asteptand cu orele o doamna e mare lucru. Gabriel Comanescu, Sorin Greavu, Viorel Panait, Cornel Idu si alti patroni, care administreaza afaceri de peste un miliard de euro, au fost pusi in aceasta situatie. Cea pe care o asteptau era Ramona Manescu, ministrul liberal al Transporturilor, care a vizitat vineri portul Constanta. Prima vizita
Cele 10 momente-cheie ale intervenţiei asupra DNA a tripletei Ponta-Cazanciuc-Niţu. Cât de importante au fost cele 15 minute cu „Uncle Sam”
10 zile a durat tentativa premierului Ponta, ajutat de ministrul Robert Cazanciuc şi procurorul general Tiberiu Niţu de a cuceri secţia I a DNA, secţia unde sunt investigate cele mai grele dosare de corupţie.
Vosganian pe blog: Ştiţi cine a ocupat biroul meu de ministru? The winner is... Remus Vulpescu!
Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian anunţă pe blog cine a ocupat biroul său după ce a demisionat din funcţia de ministru, el scriind: "The winner is... Remus Vulpescu!!! Dacă recunoaşteţi personajul, comentariile vă aparţin...".
PROTEST la Cluj: Peste 400 de persoane manifestează împotriva proiectului Roşia Montană
Peste 400 de persoane participă, duminică, la Cluj-Napoca, la un miting de protest faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, fiind a şasea săptămână când este organizată o astfel de acţiune, iar participanţii urmează să pornească într-un marş până în campusul studenţesc Haşdeu şi apoi spre gară.
A şaptea săptămână de PROTESTE faţă de proiectul minier din Apuseni: Aproximativ 3.000 de oameni au format logo-ul campaniei "Salvaţi Roşia Montană", în Piaţa Victoriei. Manifestanţii au trecut şi pe la sediul DNA
Mii de manifestanţi împotriva proiectului minier de la Roşia Montană au protestat timp de aproximativ 10 minute la sediul DNA, cerând "dosarul Roşia" şi reluând apoi marşul spre Piaţa Universităţii.
Turnul Eiffel, EVACUAT
Turnul Eiffel, monumentul parizian cel mai frecventat de către turişti, a fost evacuat duminică după-amiază, iar accesul în zonă a fost interzis de către forţele de ordine, a constatat un jurnalist AFP.
VIDEO. CRBL, implicat într-un ACCIDENT RUTIER. Un copil a fost RĂNIT.
Cantaretul CRBL a fost implicat, duminica seara, intr-un accident rutier, in urma caruia o fetita de opt ani a fost ranita si a ajuns la spital, transmite Mediafax. la intersectia Soselei de Centura a Capitalei cu Soseaua Stefanesti, Conform purtatorului de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, accidentul s-a produs dupa ce un autoturism condus de un barbat si in care se mai aflau sotia acestu
Gabriel Vlase, numit vicepreşedinte al Adunării Parlamentare NATO
Deputatul PSD, Gabriel Vlase a fost numit în funcția de  vicepreşedinte al Adunării Parlamentare NATO, o organizaţie înfiinţată în anul 1955, cu sediul la Bruxelles.  România are de azi un membru în cadrul Adunării Parlamentare a NATO.  Gabriel Vlase, șeful delegației Parlamentului României la AP NATO, a fost ales în funcția de vicepreședinte, în cadrul celei  de-a 59-a reuniuni anuale a AP NATO,

Niciun comentariu: