marți, 8 octombrie 2013

Directorul Institului Geologic al României: Proiectul Roşia Montană nu este în avantajul statului
Directorul general al Institutului Geologic al României, Ştefan Marincea, a declarat, marţi, că proiectul Roşia Montană "nu este în avantajul statului român", el precizând parlamentarilor din Comisia specială că avizul favorabil dat de fostul director general "este un fals grosolan".
Antonescu îi propune lui Ponta să discute cu ambasadorii SUA şi ai statelor UE despre pactul de coabitare
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că îi propune premierului Victor Ponta ca împreună să aibă o reuniune cu ambasadorii ţărilor UE şi cu ataşatul pentru afaceri al SUA în care să se discute despre pactul de coabitare, pentru a clarifica lucrurile.
Vasluian de 65 de ani în stare gravă la spital, după ce a fost muşcat de o haită de câini
Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Vaslui, a fost internat în stare gravă la spital, marţi seară, la Secţia de Reanimare, după ce a fost muşcat de o haită de câini, medicii intervenind pentru suturarea a 39 de plăgi muşcate.
Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, operată cu succes pentru neutralizarea unui hematom cerebral
Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, a fost operată cu succes, marţi, la Buenos Aires, pentru neutralizarea unui hematom cerebral, anunţă purtătorul său de cuvânt.
Antonescu îi propune lui Ponta să discute cu ambasadorii SUA şi statelor UE despre pactul de ...
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca ii propune premierului Victor Ponta ca impreuna sa aiba o reuniune cu ambasadorii tarilor UE si cu atasatul pentru afaceri al SUA in care sa se discute despre pactul de coabitare, pentru a clarifica lucrurile. Antonescu a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca este gata ca impreuna cu Victor Ponta sa se intalneasca cu ambasadorii pent
Aproape 500 de mineri, disponibilizaţi de la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului
Aproape 500 de mineri au fost disponibilizaţi de la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului, conform programului de închidere a minelor, iar oamenii, ale căror contracte invididuale de muncă au încetat marţi, urmează să primească plăţi compensatorii.
Preţul gigacaloriei, stabilit la 451 de lei la Vaslui, unul dintre cele mai mari din ţară
Preţul gigacaloriei pentru energia termică furnizată în sistem centralizat a fost stabilit la 451 de lei în municipiul Vaslui pentru sezonul rece 2013 - 2014, în creştere cu 20 de lei faţă de iarna trecută, fiind unul dintre cele mai mari costuri ale căldurii din ţară.
Băsescu: Demisia lui Vosganian, un act de profundă laşitate.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca 's-a pacalit' cand a aflat de demisia fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian. 'E un act de profunda lasitate si poate ne gandim cum au evoluat politicienii', a spus Basescu. Seful statului a amintit ca, in '95 sau '96, a demisionat din Parlament fiindca era acuzat de Corpul de control pentru vanzarea ilegala a unor nave, 'fara sa-i
Fostul prodecan de la Medicină din Braşov a recunoscut că a luat mită de la studenţi
Fostul profesor şi prodecan de la Facultatea de Medicină a Universităţii "Transilvania", Lazăr Onisâi, a recunoscut, marţi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Braşov că a luat mită de la studenţii lui pentru a-i favoriza la examene, în total fiind vorba de 32 de fapte de luare de mită

Niciun comentariu: