marți, 8 octombrie 2013

VREMEA, cu vânt şi cer noros. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în ţară şi în Bucureşti
Miercuri, cerul va fi temporar noros şi va ploua slab, local în vestul ţării şi pe arii restrânse, mai ales spre seară şi noaptea, în rest. Îndeosebi dimineaţa, în regiunile extracarpatice şi izolat în rest, va mai fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă.
Dragomir: Sunt şanse ca Mihai Stoica să fie declarat persona non grata, dar eu nu agreez asta deocamdată
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus, marţi, că este posibil ca managerul FC Steaua, Mihai Stoica, să fie declarat "persona non grata" dacă nu va fi mai rezervat în declaraţii, dar a menţionat că deocamdată nu agreează o astfel de sancţiune la adresa oficialul grupării roş-albastre.
Senatul a aprobat reglementări legislative pentru ca TVR şi RRA să poată emite la Chişinău
Societatea Română de Radiodifuziune şi Societatea Română de Televiziune vor avea dreptul să constituie persoane juridice, cu sau fără scop patrimonial, în ţară sau în străinătate, pentru a permite emisia TVR şi Radio România Actualităţi la Chişinău, au decis, marţi, senatorii.
Antonescu: Macovei influenţează trei sferturi dintre procurori.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca europarlamentarul PDL Monica Macovei ar "influenta anumit", dar si cunoaste, trei sferturi dintre procurorii din parchete, iar o parte dintre fostii sai consilieri se afla pe pozitii de decizie in parchete si instante. "Nu putem sa tratam Parlamentul ca pe o adunatura de infractori si orice reprezentant al Parchetului si orice
PDL protestează în Parlament la discursul lui Ponta: "USL astupă gura Opoziţiei". Replica premierului
Nemulţumiţi că nu li s-au acordat decât 5 minute la dezbaterea despre planurile guvernului pentru a absorbi fondurile europene din 2014 până în 2020, deputaţii PDL au asistat la discursul premierului Victor Ponta legat de proiectul pentru Acordul de Parteneriat cu UE pentru Exerciţiul financiar următor afişând pancarte cu mesaje anti-USL.
Premiile Nobel: Cele mai revolutionare cinci descoperiri in medicina
De la structura ADN-ului la procesul de fertilizare in vitro, o serie lunga de inovatii si descoperiri biologice au castigat cel mai important premiu stiinftific al domeniului: Premiul Nobel pentru Medicina si Fiziologie. Din 1901, de la prima editie, Comitetul Nobel a acordat 104 de premii in medicina pentru 204 persoane.
Mihaela Radulescu in noul videoclip al trupei Taxi
Trupa TAXI a terminat acum cateva zile de filmat un nou videoclip pentru piesa "Tacerea din ochi" alaturi de Mihaela Radulescu. Filmarile au durat peste 20 de ore dar trupa se declara foarte incantata de rezultat. Pe TAXI ii puteti vedea live joia aceasta, pe 10 octombrie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti de la ora 21:00.
Şase dintre cele mai frumoase poduri din lume - FOTO
BBC publică fotografii cu şase dintre cele mai frumoase şi mai neobişnuite poduri din lume.
Nicolăescu, despre farmacia din Parlament: Cred că este o prostie, e părerea mea de cetăţean
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a spus că, din punctul lui de vedere de cetăţean, decizia privind redeschiderea unui punct farmaceutic în Parlament, în care să fie comercializate medicamente mai ieftine cu 10 - 20 la sută decât pe piaţă, este incorectă şi este o prostie.
Vicepremierul ungar Zsolt Semjen consideră inacceptabilă amânarea aderării României la Schengen
Amânarea aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen este inacceptabilă, a declarat vicepremierul ungar Zsolt Semjen, marţi, într-un interviu acordat cotidianului român de limba maghiara Kronika, relatează MTI.
Tom Hanks a dezvăluit într-o emisiune TV că este bolnav. "Boala poate fi controlată"
Actorul american Tom Hanks a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că a fost diagnosticat recent cu diabet de tipul 2, informează contactmusic.com.
Victor Ponta: Toate programele europene sunt deblocate.
Victor Ponta a prezentat, marti, in fata Camerei Deputatilor, 'Acordul de parteneriat intre Romania si UE privind mecanismul financiar multianual 2014-2020', alaturi de Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Premie

Niciun comentariu: