marți, 8 octombrie 2013

Seismele din Galaţi au caracter UNIC ÎN LUME.
Cutremurele produse la Galati au caracter unic in lume, iar specialistii au luat legatura cu cercetatori din strainatate pentru a afla cauze acestor fenomene, a declarat, marti, secretarul de stat Tudor Prisecaru, precizand ca in zona afectata se instaleaza noi echipamente de monitorizare, transmite Mediafax. Tudor Prisecaru, secretar de stat pentru Cercetare in Ministerul Educatiei, s-a intalnit,
Fostul şef al Băncii Mondiale, Robert Zoellick, preşedinte al consilierilor Goldman Sachs.
Robert Zoellick, fostul presedinte al Bancii Mondiale, va prelua functia de presedinte al boardului de consilieri internationali ai bancii Goldman Sachs, informeaza Hotnews. Mandatul sau s-a incheiat in luna iunie si ar fi urmat sa obtina un post important, precum secretar de stat sau sef al Trezoreriei, intr-o administratie condusa de Romney. Acesta a pierdut insa alegerile. Robert Zoellick este
Regizorul Patrice Chéreau, un maestru al scenei europene, a murit la vârsta de 68 de ani
Regizorul francez Patrice Chéreau, un maestru al scenei europene de peste 40 de ani, a murit luni, la Paris, la vârsta de 68 de ani.
Antonescu: PSD e trup din trupul nostru, e în USL. Problema e când ai prea mult sânge
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, marţi, trecerile la PSD ale unor parlamentari din rândurile opoziţiei, precizând că social-democraţii sunt "trup din trupul USL", însă problema intervine când e prea mult sânge şi creşte tensiunea arterială.
Investiţii de 5 milioane de euro în reţeaua Winmarkt din România
Compania italiană Immobiliare Grande Distribuzione (IGD) a bugetat investiţii de 12,5 milioane euro în perioada 2012-2015 pentru modernizarea şi extinderea suprafeţei închiriabile a reţelei de centre comerciale Winmarkt România, suma alocată în acest an ridicându-se la aproximativ 5 milioane euro.
Licitaţie "Stăpânul inelelor": Care sunt preţurile estimate pentru sabia lui Frodo, toiagul lui Gandalf şi proteze în forma picioarelor de hobbit
Sabia lui Frodo, toiagul lui Gandalf şi proteze în forma celebrelor picioare păroase de hobbit se numără printre obiectele de recuzită utilizate în timpul filmărilor pentru trilogia cinematografică "Stăpânul inelelor" care vor fi scoase la licitaţie pe 5 decembrie, la Los Angeles.
Ponta: Vorbind de insolvenţă, Băsescu şi-a bătut recordul de ipocrizie, este crocodilul care plânge
Preşedintele Traian Băsescu a bătut recordul de ipocrizie prin declaraţiile referitoare la efectul ordonanţei privind insolvenţa asupra presei, după ce în campania din 2009 lupta împotriva "mogulilor", a declarat premierul Victor Ponta.
Antonescu: Discuţia pe pactul de coabitare e un caraghioslâc, ţii din treabă doi miniştri importanţi
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că discuţia legată de pactul de coabitare dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta reprezintă un "caraghioslâc", menţionând că sunt ţinuţi din "treabă" doi miniştri importanţi, dar şi consilierii prezidenţiali care au de construit un partid.
Putin aşteaptă ca Olanda să prezinte scuze, în urma unui incident vizând un diplomat rus
Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat marţi că aşteaptă ca Olanda să prezinte scuze în urma unui incident în care, potrivit Moscovei, un diplomat rus de la Haga a fost reţinut în forţă la domiciliu şi deţinut mai multe ore, relatează AFP.
Sabia lui Frodo, toiagul lui Gandalf şi proteze în forma picioarelor de hobbit, scoase la licitaţie
Sabia lui Frodo, toiagul lui Gandalf şi proteze în forma celebrelor picioare păroase de hobbit se numără printre obiectele de recuzită utilizate în timpul filmărilor pentru trilogia cinematografică "Stăpânul inelelor" care vor fi scoase la licitaţie pe 5 decembrie, la Los Angeles, potrivit Reuters.
Steaua de pe Walk of Fame dedicată lui John Lennon a fost vandalizată
Steaua de pe Walk of Fame din Hollywood dedicată lui John Lennon, legendarul membru al formaţiei The Beatles, a fost vandalizată la sfârşitul săptămânii trecute de persoane care până în prezent nu au fost identificate, informează contactmusic.com
REPORTAJ: O sibiancă a făcut din reţetele bunicilor o afacere şi vinde fursecuri şi zacuscă în Germania - FOTO
O sibiancă de 37 de ani, căreia i-a rămas în minte farmecul copilăriei trăite în gospodăriile perfecte ale bunicilor ei, a transformat în afacere reţete tradiţionale româneşti şi săseşti şi vinde dulceţuri, siropuri, zacuscă şi fursecuri în magazine din România şi Germania.
Un europarlamentar PDL vrea ca sucurile carbogazoase să fie vândute precum ţigările sau alcoolul
Europarlamentarul PDL Petru Luhan a cerut Parlamentului European şi Comisiei Europene să fie interzisă comercializarea sucurilor carbogazoase în şcoli sau în apropierea locurilor de joacă pentru copii, avertizând în privinţa pericolului acestora asupra sănătăţii.
Poliţist şi inspector de mediu, judecaţi pentru corupţie.
Seful Garzii de Mediu Calarasi, Vasile Gidea, si ofiterul de politie judiciara Stelica Tanase, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta si complicaitate la dare de mita. CITESTE SI: Gidea si Tanase sunt cercetati pentru trafic de influenta Potrivit rechizitoriului procurorilor, 'in perioada august-septembrie 2013, Stelica Tanase a pretins de la administrato
Polonia: Amazon angajeaza 6.000 de oameni la trei noi centre de distributie
Retailerul Amazon deschide in urmatorii ani trei centre logistice in Polonia unde vor fi angajati 6.000 de oameni, alti 9.000 urmand sa lucreze temporar in foarte aglomerata perioada a finalului de an, scrie Financial Times. Polonia este atractiva nu doar datorita salariilor mai mici decat in Germania, ci si fiindca exista autostrazi ce faciliteaza distributia rapida catre Vest.

Niciun comentariu: