sâmbătă, 9 noiembrie 2013


Actriţa Luminiţa Gheorghiu, nominalizată la premiile Academiei de Film Europene 2013
Luminiţa Gheorghiu a fost nominalizată la premiile ce vor fi decernate de Academia de Film Europeană (EFA) în acest an, la categoria "cea mai bună actriţă", pentru rolul din lungmetrajul "Poziţia copilului", regizat de Călin Peter Netzer, informează site-ul organizatorilor.
Mihai Răzvan Ungureanu: Mi se pare mult mai potrivită o alianţă electorală decât una politică pentru unificarea dreptei
Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că o alianţă electorală este o variantă mai potrivită pentru unificarea dreptei decât o alianţă politică, susţinând că încă mai speră ca la acest proces să participe toate formaţiunile politice de dreapta.
PREMIERĂ ISTORICĂ: Torţa olimpică a ajuns în spaţiu - FOTO
Doi cosmonauţi ruşi au ieşit, sâmbătă, din Staţia Spaţială Internaţională (ISS) în spaţiu cu torţa olimpică, pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice, cu trei luni înainte de cele de la Soci, potrivit imaginilor difuzate în direct de televiziunea rusă.
VIDEO Filipine: Taifunul Haiyan, cel mai violent din lume in acest an, a lasat in urma 1.200 de morti
Aproximativ 1.200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. "Este o estimare. Alte (autoritati) trebuie sa faca numaratoarea" precisa a victimelor provocate de aceasta furtuna, a declarat pentru AFP secretarul general al Crucii Rosii filipineze, Gwendolyn Pang.
Herman Van Rompuy denunţă populismul şi apără libertatea de circulaţie în UE
Preşedintele Consiliului european, Herman Van Rompuy, a avertizat, sâmbătă, împotriva pericolelor reprezentate de populism, apărând libertatea de circulaţie în UE, într-un discurs susţinut la Berlin.
Justin Bieber, acuzat oficial de vandalism pentru că a vopsit o clădire cu graffiti
După o anchetă care a durat trei zile, autorităţile locale l-au pus oficial sub acuzare pe artistul în vârstă de 19 ani, întrucât desenele cu graffiti sunt considerate ilegale în Brazilia.
China: Sustinatorii lui Bo Xilai, fostul lider comunist cazut in dizgratie, au infiintat un partid politic
Sustinatorii fostului lider comunist Bo Xilai, condamnat la inchisoare pe viata pentru coruptie, deturnare de fonduri si abuz de putere, au infiintat un partid politic, informeaza Reuters citand informatii din doua surse separate. Initiativa este o provocare directa la adresa interdictiei de a infiinta noi formatiuni politice impuse de Partidul Comunist.
Victorie pentru Dan Petrescu - Dinamo Moscova a urcat pe locul patru
Dinamo Moscova a castigat partida disputata, in deplasare, cu Krylya Sovietov, scor 2-1, rezultat in urma caruia echipa pregatita de Dan Petrescu a urcat pe locul patru in clasament (prima liga de fotbal din Rusia).
Mircea Geoana, mesaj indirect pentru Crin Antonescu, despre prezidentiale: Sa nu se trezeasca unii ca alearga singuri si ies pe locul doi. / Replica liderului PNL: Reformulat, Geoana a spus ca PSD nu-si permite sa se tina de cuvant
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca nu exista "Romanie debila" decat in "mintea unora", si i-a transmis, indirect, lui Crin Antonescu, ca s-ar putea trezi ca alearga singur si iese pe locul doi, el facand aluzie la alegerile prezidentiale de anul viitor. Mircea Geoana mai spune ca social-democratii au fost corecti in rela
CAUZA exploziei de la un restaurant din Caracal: Manevrarea necorespunzătoare a unei butelii
Cauza exploziei produse, vineri, într-un restaurant din Caracal, judeţul Olt, este manevrarea necorespunzătoare a unei butelii de aragaz, poliţiştii întocmind în acest caz actele premergătoare pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Dâmboviţa: Copii la spital după ce s-au intoxicat cu gaz de sondă în timp ce se plimbau cu bicicleta
Doi băieţi de 12 şi 14 ani s-au intoxicat cu gaz de sondă, sâmbătă, în timp ce se plimbau cu bicicletele în apropierea unui parc de sonde din judeţul Dâmboviţa, copii fiind transportaţi cu ambulanţa, respectiv cu un elicopter SMURD la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.
Actriţa Luminiţa Gheorghiu, nominalizată la premiile Academiei de Film Europene 2013: "Această nominalizare este o mare bucurie"
Luminiţa Gheorghiu a fost nominalizată la premiile ce vor fi decernate de Academia de Film Europeană (EFA) în acest an, la categoria "cea mai bună actriţă", pentru rolul din lungmetrajul "Poziţia copilului", regizat de Călin Peter Netzer, informează site-ul organizatorilor.
Din cauza lui, Cheloo a plecat din juriul X Factor!
Diversitatea a fost ingredientul-cheie al audiţiilor pentru cel mai nou sezon X Factor, super show difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1. De la copii de doar 14 ani şi pânã la oameni veniţi de la mii şi mii de km, cu toţii au vrut sã pãşeascã pe scena X Factor, chiar şi pentru câteva clipe, convinşi cã au ceva de spus în muzicã. Printre ei şi Paolo, un tânăr de 26 de ani, din Ital
Ioana Băsescu a luat un milion de euro credit de la CEC, ca să-i cumpere pământ lui tacsu
Traian Băsescu vrea să fie fermier. Și pentru a-și îndeplini această dorință și-a pus fiica cea mare, pe Ioana Băsescu să facă credit la CEC și să cumpere 300 de hectare de teren în județul Călărași. Băsescu a confirmat vineri seară, într-o declarație de presă, susținută la Cotroceni, că el și-a pus fiica să cumpere terenul. Și chiar să ceară un milion de euro credit de la CEC, întrucât, el nu înd
Crin Antonescu: Fara PNL, in acest moment nu poate exista majoritate. Prin urmare, nici guvernare legitima
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca, fara PNL, in acest moment nu poate exista majoritate si, prin urmare, nici guvernare legitima si eficienta, el vorbind si despre "calculele meschine" ale unora din PSD, dar si din PNL pentru a crea alte majoritati, transmite Mediafax.
Mănescu: Avem o infrastructură feroviară foarte dezvoltată ca suprafaţă, dar rămasă în urmă
Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a declarat sâmbătă, la Topliţa în judeţul Hunedoara, că infrastructura feroviară din România este "rămasă în urmă" şi că susţine reabilitarea acesteia prin folosirea unor proiecte cu finanţare europeană nerambursabilă.
Luminiţa Gheorghiu, nominalizată la premiile Academiei de Film Europene 2013.
Luminita Gheorghiu a fost nominalizata la premiile ce vor fi decernate de Academia de Film Europeana (EFA) in acest an, la categoria "cea mai buna actrita", pentru rolul din lungmetrajul "Pozitia copilului", regizat de Calin Peter Netzer, informeaza site-ul organizatorilor, potrivit Mediafax. Actrita romana a impresionat publicul si criticii de specialitate cu rolul din filmul
Cel mai VIOLENT ciclon al anului: 1.200 de persoane au murit.
Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, potrivit Mediafax. Aproximativ 1.200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat s
FC Botoşani - Ceahlăul Piatra Neamţ 0-1.
nicul gol al partidei a fost inscris de Constantinescu, in minutul 73, cu un sut de la aproximativ 12 metri. FC Botosani: Curileac - Patache, C. Dinu, Poverlovici, Acsinte - Codoban (Ghinga '69), Tincu, Croitoru, Vraciu - Carjan (Matei '74), Hadnagy. Antrenor: Cristian Popovici. Ceahlaul: Jicha - Gheorghiu, Marc, Canu, Cazan - Achim, Stana, Golubovici - Chitosca (Dumitras '63), Popadiuc (Onciu '88
Ministrul Sanatatii, dupa ce angajatii ISU au scapat de pe targa un barbat ranit grav: Se poate intampla oriunde in lume. De aici la a blama sistemul medical mi se pare un drum lung
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca incidentul de vineri de la Caracal de ieri, cand angajatii ISU au scapat de pe targa un barbat ranit grav, este regretabil, dar ca se poate intampla oriunde in lume. Demnitarul a mai spus ca nu trebuie blamat intreg sistemul medical pentru un incident izolat, potrivit Digi 24. Barbatul scapat de pe targa de angajatii Inspectoratului pentru Situa

Niciun comentariu: