sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Blaga: Îi chem pe toţi parlamentarii responsabili să nu voteze acest proiect de buget
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a făcut apel, sâmbătă, la Piteşti, la toţi parlamentarii "responsabili" să nu voteze proiectul de buget pentru 2014, pe care l-a caracterizat ca fiind "un buget fanariot", "un buget parşiv, pentru că dă cu o mână şi ia cu trei".
Portugalia ia încă 2 miliarde euro de la FMI.
FMI a anuntat vineri ca a aprobat plata a 1,9 miliarde de euro pentru Portugalia in cadrul planului de salvare internationala a tarii, unde austeritatea este puternic contestata, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Unda verde a fost data de consiliul de administratie al Fondului reprezentand cele 188 de state membre si valoarea imprumuturilor acordate tarii de institutia de la Washington dupa sa
Actriţa Luminiţa Gheorghiu, nominalizată la premiile Academiei de Film Europene: "Este o mare bucurie"
Actriţa Luminiţa Gheorghiu, nominalizată la premiile Academiei de Film Europene (EFA), la categoria "cea mai bună actriţă", pentru rolul din filmul "Poziţia copilului", de Călin Netzer, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX,că "orice actor, când îşi vede munca încununată, nu poate fi decât încântat".
Moaştele Sfântului Petru, expuse în premieră în public
Osemintele considerate ca fiind cele ale Sfântului Petru, primul apostol şi fondator al Bisericii creştine, vor fi scoase pentru prima dată din grotele de sub bazilica ce-i poartă numele, pentru a fi expuse în public, a anunţat un prelat de la Vatican, citat de AFP.
Selecţionerul Greciei: Românii au o echipă foarte bună, dar cred că după baraj noi ne vom califica
Selecţionerul Greciei, Fernando Santos, a declarat că reprezentativa României este foarte bună, dar consideră că după cele două manşe ale play-off-ului echipa sa va fi cea calificată la Cupa Mondială din 2014, informează publicaţia elenă Nova Sports.
Selecţionerul Greciei: Românii au o echipă foarte bună, dar cred că după baraj noi ne vom ...
Selectionerul Greciei, Fernando Santos, a declarat ca reprezentativa Romaniei este foarte buna, dar considera ca dupa cele doua manse ale play-off-ului echipa sa va fi cea calificata la Cupa Mondiala din 2014, informeaza publicatia elena Nova Sports citata de Mediafax. Am analizat cu mare atentie jocul Romaniei, am petrecut multe ore studiind adversarul, pentru a le spune jucatorilor mei tot ce tr
Majorarea TAXELOR LOCALE pe înţelesul primarilor, în an electoral. "Nevoi sunt, dar în 2014 sperăm să nu ne folosim de această măsură"
Ideea Guvernului de a elimina din Codul Fiscal limitarea de 20% a plafonului până la care autorităţile locale pot stabili cote adiţionale la impozite şi taxe locale este încurajată de primari, chiar dacă cei mai mulţi susţin că în 2014, an cu două runde electorale, nu se va pune problema majorării taxelor decât cel m,ult cu rata inflaţiei.
MAE: Pana la sfarsitul lunii, Ungaria are o campanie de control al transporturilor de marfa
Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca autoritatile ungare desfasoara pana la sfarsitul lunii noiembrie 2013 o ampla campanie de control al transporturilor de marfa ce tranziteaza teritoriul Ungariei, transmite Mediafax.
Baia de ţipari - ultima modă în materie de tratamente de înfrumuseţare, are şi riscuri..
Scufundarea intr-un bazin cu tipari de lungimea unui creion a devenit ultima moda in materie de tratamente de infrumusetare in Marea Britanie, dar specialistii din domeniul sanatatii avertizeaza ca aceasta metoda de exfoliere a pielii este extrem de periculoasa pentru oameni. Potrivit dailymail.co.uk, preluat de Mediafax, noua metoda de exfoliere, importata din China si care consta in cufundarea c

TODAY

Niciun comentariu: