sâmbătă, 9 noiembrie 2013


​VIDEO La metroul din Moscova s-a instalat un automat care da bilete gratuite celor care fac genuflexiuni
La una dintre statiile celebrului metrou moscovit a fost instalat un automat care te invita sa faci genuflexiuni si ti le numara. Recompensa este un bilet de calatorie cu metroul, insa conditia este sa faci 30 de genuflexiuni in doua minute, scrie AFP. Initiativa este a Comitetului Olimpic din Rusia care vrea sa promoveze JO de Iarna de la Soci (7-23 februarie 2014).
Antonescu: Fără PNL, în acest moment nu poate exista majoritate, prin urmare nici guvernare legitimă
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că, fără PNL, în acest moment nu poate exista majoritate şi, prin urmare, nici guvernare legitimă şi eficientă, el vorbind şi despre "calculele meschine" ale unora din PSD, dar şi din PNL pentru a crea alte majorităţi.
Gwyneth Paltrow a lansat o colecţie de produse de papetărie
Actriţa americană Gwyneth Paltrow a lansat o colecţie de produse de papetărie pe care le-a creat pentru a marca sărbătorile de iarnă din acest an.
Geoană îl contestă pe prezidenţiabilul Antonescu: ”Să nu se trezească unii că aleargă singuri şi ies pe locul doi. Misiunea PSD e să câştige tot în 2014”
Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a făcut în cadrul Consiliului Naţional al partidului o pledoarie pentru ca social-democraţii să aibă un candidat propriu la prezidenţiale, susţinând că această funcţie este „esenţială pentru viitorul ciclu politic de 10 ani” şi că „dreapta nu mai poate câştiga alegerile”.
Ramona Manescu: Infrastructura feroviara este ramasa in urma, circulam cu 40km/h pe tronsoane pe care am putea circula cu 120 km/h. Punem accentul pe reabilitarea ei
Infrastructura feroviara din Romania este ramasa in urma, insa, Ministerul Transporturilor pune accentul pe reabilitarea acesteia prin folosirea unor proiecte cu finantare europeana nerambursabila, a declarat sambata, ministrul de resort, Ramona Manescu, potrivit Agerpres.
Năstase: Parlamentul este o mână moartă, majoritatea ar trebui să depună moţiuni simple
Fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase a declarat, sâmbătă, după reuniunea Consiliului Naţional al partidului, că Parlamentul este, în acest moment, "o mână moartă" şi a arătat că majoritatea parlamentară ar trebui să se implice, de exemplu, prin moţiuni simple.
Adrian Nastase comenteaza calificativul pe care i l-a atribuit seful statului, inalt prea sinucisul: Am o scrisoare a lui Traian Basescu in care spune ca ii este greata de el insusi
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a declarat, sambata, dupa Consiliul National al partidului, ca nu s-a simtit jignit de calificativul folosit de presedintele Traian Basescu la adresa sa, adaugand ca are o scrisoare de la seful statului in care acesta spune ca ii este greata de el insusi. Intrebat daca s-a simtit jignit de calificativul folosit de Traian Basescu, si anume "inalt prea si

Niciun comentariu: