sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Ponta îi urează sănătate lui Iliescu: Dragnea, în semn de solidaritate, a rămas puţin înţepenit
Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a urat, sâmbătă, multă sănătate fostului lider social-democrat Ion Iliescu, care nu a putut participa la Consiliul Naţional, el adăugând că Liviu Dragnea, în semn de solidaritate, "a rămas puţin înţepenit de spate"
Un număr de 23 de locuinţe, afectate de exploziile la o conductă de ţiţei din Bacău
Un număr de 23 de locuinţe şi trei autoturisme au fost afectate de exploziile produse vineri la o conductă de ţiţei din comuna băcăuană Urecheşti, iar în prezent în zonă se află o comisie de la Bacău, care face cercetări pentru stabilirea cauzei deflagraţiilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cinci persoane suspectate de răpirea unui băiat de 14 ani şi de fapte cu violenţă, reţinute
Cinci persoane suspectate că au răpit un băiat de 14 ani la solicitarea familiei unei fete de opt ani cu care acesta ar fi trebuit iniţial să se căsătorească în urma unui acord între familii, care însă nu s-a mai realizat din cauza unor neînţelegeri, au fost reţinute, după mai multe percheziţii.
Moaştele Sfântului Petru vor fi expuse pentru prima dată în public.
Pentru prima data, moastele considerate ca apartinand Sfantului Petru, primul apostol si fondator al Bisericii, vor fi scoase din grotele de sub bazilica ce-i poarta numele pentru a fi expuse in public, a anuntat un prelat al Vaticanului, informeaza AFP, scrie Agerpres. Acest eveniment exceptional va avea loc pentru a marca incheierea "Anului Credintei", duminica, 24 noiembrie, in prezen
Ponta: Până la anul, Băsescu ne va mai face nouă, PSD, USL, cât de mult rău va putea
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Consiliului Naţional, că este convins şi le transmite tuturor social-democraţilor faptul că până la anul Traian Băsescu le va mai face, PSD, USL, cât de mult rău va putea.
Ponta: PSD merge singur la europarlamentare. Avem adversari, nu duşmani. Obiectivul, câştigarea alegerilor
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, la Consiliul Naţional, că PSD merge singur la alegerile europarlamentare în 2014, el arătând că formaţiunea sa are adversari în acest scrutin, dar nu duşmani şi că obiectivul este ca fiecare organizaţie a PSD să câştige aceste alegeri în judeţ.
CONSILIUL NAŢIONAL al PSD, reunit la Sala Palatului, în prezenţa a 4.200 de delegaţi. Ponta: PSD merge singur la europarlamentare. Avem adversari, nu duşmani
Consiliul Naţional al PSD s-a reunit, sâmbătă, la ora transmiterii acestei ştiri, la Sala Palatului, în prezenţa a 4.200 de delegaţi. Reuniunea este moderată de către preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi secretarul general, Andrei Dolineaschi.
Năstase: USL a intrat în zodia căsătoriei din interes.
Fostul prim-ministru, Adrian Nastase, a declarat sambata, la Consiliul National al PSD, ca USL a depasit etapa dragostei tumultoase si a intrat in zodia casatoriei din interes, adaugand ca era normal sa se intample astfel. "Am vazut ca USL a depasit etapa dragostei tumultoase si a intrat intr-o perioada mai relaxata, zodia casatoriei din interes. Multe casatorii de acest gen rezista perioade

Niciun comentariu: