sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Botez în familia Băsescu. Naşul Chirtoacă: „Este un gest simbolic de unire ceea ce se petrece astăzi”
Familia Băsescu o botează astăzi pe prima nepoată a preşedintelui, Sofia Anais. Ceremonia restrânsă are loc, începând cu ora 14.00 la Biserica „Sfântul Spiridon cel Nou” din Capitală acolo unde, în urmă cu un an, Elena Băsescu s-a cununat religios cu Bogdan Ionescu.
Statele Unite condamnă intervenţia violentă a forţelor de ordine din Ucraina
Ambasadorul Statelor Unite în Ucraina a condamnat "orice act de violenţă" al forţelor de ordine împotriva "manifestanţilor paşnici", după intervenţia brutală a poliţiei împotriva protestatarilor.
TRAGEDIE în Namibia: 33 de persoane au murit după prăbuşirea unui avion de pasageri
Un avion al companiei naţionale din Mozambic, LAM, care zbura spre Angola s-a prăbuşit în nord-estul Namibiei, accidentul soldându-se cu moartea celor 33 de persoane aflate la bord, anunţă autorităţile locale.
UTIL. Cum să ne ferim de incendii, în perioada sezonului rece şi de sărbători.
Vremea este din ce in ce mai rece, iar foarte multi oameni recurg la tot felul de instalatii improvizate sau aparate electrice care au defectiuni pentru a se incalzi. Altii fac focul in sobe, fara a se asigura daca fumul poate fi evacuat corect prin cosuri. Pompierii avertizeaza ca de aici si pana la un incendiu violent, cu pagube materiale nu mai este foarte mult. Si, mai grav, aceste incendii se
Orasul Giurgiu risca sa ramana fara caldura in aceasta iarna. Cum s-a scurtcircuitat mecanismul financiar aflat la baza sistemului
Orasul Giurgiu ar putea ramane fara caldura in aceasta iarna, a declarat primarul urbei, Nicolae Barbu, pentru HotNews.ro. Edilul a explicat ca firma care furnizeaza agent termic, Global Energy Production si care a concesionat acest serviciu de la Primarie, nu mai poate cumpara gazul necesar producerii agentului termic, din cauza dotoriilor mari acumulate din neplata facturilor de catre populatie.
Ilie Nastase: Simona Halep trebuie sa castige acum un turneu de Grand Slam
Ilie Nastase lauda parcursul Simonei Halep din 2013, fostul lider din clasamentul ATP fiind de parere ca Simona trebuie sa treaca la urmatorul nivel. "Acum trebuie sa ia un Grand Slam, este imperios necesar sa mentina ritmul acesta", a precizat Nastase.
REPORTAJ: Singurele fotografii ale Unirii de la 1918 - Samoilă Mârza a ajuns întâmplător fotograful Unirii, la patru zile de la întoarcerea din război - GALERIE FOTO
Singurele fotografii care se păstrează din timpul evenimentelor din 1 Decembrie 1918 sunt realizate de Samoilă Mârza, ajuns "fotograful Unirii" din întâmplare. Avea 32 de ani, iar cu patru zile înainte se întorsese din război. Ca să ajungă la Alba a mers 11 kilometri, cărând aparatul pe bicicletă.
OIAC confirmă: Statele Unite vor neutraliza arme chimice siriene pe mare, la bordul unei nave
Statele Unite vor distruge o parte a arsenalului chimic sirian pe mare, la bordul unei nave, confirmă Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC).
Un bărbat a murit după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de un incendiu
Un bărbat de 51 de ani, din localitatea Leleşti, judeţul Gorj, a murit, sâmbătă, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de un incendiu, două echipaje de pompieri deplasându-se la faţa locului pentru a stinge focul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Un cioban din Vrancea a obţinut certificat medico-legal pentru oile bătute de un alt păstor
Un cioban din Nereju, Vrancea, a fost trimis în judecată după ce un alt păstor l-a acuzat că l-ar fi bătut pe el, dar şi cinci oi din turma sa.
Vestea proastă primită de Adrian Mutu de la un bun prieten
După ce Adrian Marţian anunţa în urmă cu câteva luni venirea lui Adrian Mutu la UTA Arad în calitate de jucător-antrenor, fotbalistul preciza că va intra în afaceri cu prietenul său.
Crin Antonescu recunoaste ca scoaterea steagului UE din Parlament a fost o greseala
Crin Antonescu, presedintele Senatului, a recunoscut ca scoaterea steagului Uniunii Europene din Parlament pentru discursul premierului Chinei a fost o "greseala".
Cadavrul unei femei, găsit pe un drum forestier din Sinaia
Cadavrul unei femei a fost găsit, sâmbătă, pe un drum forestier din Sinaia, de către jandarmii montani, trupul neînsufleţit fiind parţial acoperit cu zăpadă, iar la o primă examinare s-au observat leziuni la faţă.
Coreea de Nord CONFIRMĂ deţinerea unui american acuzat de infracţiuni comise în războiul intercoreean. DECLARAŢIA din Phenian a veteranului - FOTO
Coreea de Nord a confirmat, sâmbătă, deţinerea unui cetăţean american în vârstă de 85 de ani acuzat de "activităţi ostile", publicând mărturia acestuia despre presupusele infracţiuni comise, anunţă agenţia oficial KCNA.
VIOLENŢE la Kiev: Aproximativ 1.000 de manifestanţi, dispersaţi cu brutalitate de forţele de ordine: "Ucraina nu s-a mai confruntat cu o asemenea situaţie" - GALERIE FOTO, VIDEO
Forţele de ordine au intervenit violent, sâmbătă dimineaţă, pentru dispersarea manifestanţilor opoziţiei adunaţi în centrul Kievului, zeci de protestatari fiind răniţi.
AFP - Ponta: Libertatea de circulaţie în UE nu poate fi limitată. Aici sunt în dezacord cu David Cameron
Premierul Victor Ponta consideră că "libertatea de circulaţie" în cadrul UE "nu poate fi limitată", subliniind că asupra acestui aspect este "în dezacord" cu primul-ministru britanic David Cameron, conform unei declaraţii transmise presei străine şi citată de agenţia AFP.
Ponta rectifică: Sunt în dezacord cu Cameron pe tema libertăţii de circulaţie în UE.
Premierul Victor Ponta a declarat pentru AFP ca "libertatea de circulatie" in cadrul UE "nu poate fi limitata", asa cum isi doreste premierul britanic David Cameron, informeaza Mediafax. "Libertatea de circulatie nu poate fi limitata, asupra acestui aspect sunt in dezacord cu domnul Cameron", a declarat Ponta, conform agentiei AFP. "Inteleg preocuparile exprimate
Descoperire macabră în pădurea din Sinaia.
Cadavrul unei femei a fost gasit, sambata, pe un drum forestier din Sinaia, de catre jandarmii montani, informeaza Mediafax. Trupul neinsufletit al femeii era partial acoperit cu zapada, iar la o prima examinare s-au observat leziuni la fata. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Prahova, maiorul Leonard Dragomirescu, o patrula de jandarmi montani a gasit, s
Crin Antonescu:Noi l-am facut pe Ponta prim-ministru. Ponta trebuie sa tina minte ca umbla cu mine ca si cu sfintele moaste
Liderul liberal Crin Antonescu a vorbit la Bacau, in fata Delegatiei Permanente a PNL Bacau, despre relatia dintre PNL si PSD, afirmand ca nu poate sa stie daca USL "nu se rupe maine". "Ponta trebuie sa tina minte ca umbla cu mine ca si cu sfintele moaste," a spus, printre altele, Antonescu.

Niciun comentariu: