sâmbătă, 30 noiembrie 2013


Mesaj de Sfântul Andrei. Ce le urează Băsescu şi Ponta sărbătoriţilor
Preşedintele Traian Băsescu a transmis în această dimineaţă un mesaj de Sfântul Andrei, considerat protectorul românilor.
Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din 2013
Ana Maria Branza a fost premiata, vineri seara, cu titlul de cea mai buna spadasina din 2013, intr-o gala care a avut loc la Paris.
VIDEO UPDATE Protestele au continuat la Kiev: Ciocniri violente sambata dimineata intre jandarmi si protestatari/ Opozitia pro-europeana cere demisia lui Ianukovici si alegeri prezidentiale anticipate
Fortele de ordine au evacuat cu brutalitate, sambata dimineata devreme, manifestantii care au ramas in centrul Kievului dupa protestele de vineri seara, ranind zeci de persoane, dupa ce opozitia din Ucraina a facut apel la inlaturarea puterii lui Viktor Ianukovici, relateaza AFP. UPDATE Opozitia pro-europeana cere alegeri prezidentiale anticipate si plecarea de la putere a presedintelui Viktor Ian
20 de obiceiuri practice pentru o alimentaţie sănătoasă şi o siluetă suplă.
Slabirea si mentinerea rezultatelor este o cursa pe termen lung, care are ca obiectiv schimbarea definitiva a obiceiurile alimentare, asa ca nu faceti o tragedie din micile abateri. Un corp sanatos si o greutate satisfacatoare presupune schimbarea obiceurilor alimentare pe viata, nu doar pentru o zi, prin urmare, aceasta trebuie sa includa alimentele care va plac si pe care vi le puteti permite. I
Compensarea medicamentelor pentru pensionarii cu venituri mici, şi din taxa clawback
Compensarea medicamentelor pentru pensionarii cu venituri de până la 700 de lei pe lună va fi asigurată şi din taxa clawback, pe lângă sursele de până acum, respectiv Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate şi bugetul Ministerului Sănătăţii, potrivit unui proiect de HG.
Familia regala face un drum simbolic cu trenul pe ruta Sinaia-Ploiesti-Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei
Principesa Margareta si principele Radu vor efectua, duminica, un drum simbolic de la Sinaia la Bucuresti, care onoreaza Ziua Nationala a Romaniei si aduce un omagiu regelui Ferdinand si reginei Maria, cuplul princiar primind ca musafiri pe parcursul calatoriei personalitati ale vietii publice, potrivit Mediafax.
Mesajul lui John Kerry de Ziua Nationala: SUA sunt mandre sa aiba un prieten apropiat si un aliat in Romania
SUA sunt mandre sa aiba un prieten apropiat si un aliat in Romania si ne dorim ca acest parteneriat sa fie si mai puternic in anii care urmeaza, se arata in mesajul adresat vineri seara Romaniei de Departamentul de Stat al SUA, cu ocazia Zilei Nationale de 1 decembrie.
O macara s-a prăbuşit la Brăila: Un mort şi un rănit grav
O persoană a murit, iar alta a fost grav rănită, sâmbătă dimineaţă, după ce o macara care instala un pilon în zona portului Brăila s-a prăbuşit.
"Super-alimentele" care previn cancerul şi ne ajută să trăim mai mult
Fructele cu coajă tare, precum nucile, migdalele sau alunele, consumate în mod regulat ajută la creşterea longevităţii şi previn îmbolnăvirea cu afecţiuni grave cum ar fi cancerul, arată rezultatele unui studiu realizat pe o perioadă de 20 de ani pe un eşantion de 119.000 de persoane.

Niciun comentariu: