sâmbătă, 30 noiembrie 2013


Prahova: Cadavrul unei femei, gasit de o patrula de jandarmi montani in Sinaia
Trupul neinsufletit al unei femei a fost gasit, sambata dimineata, de o patrula de jandarmi montani din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova in zona impadurita a statiunii Sinaia, la fata locului fiind solicitata echipa operativa a Politiei pentru cercetari, relateaza Agerpres.
COMENTARIU: Ţara bunului-simţ, în anul 13 al mileniului, de ziua sa
De ziua sa, România anului 13 al mileniului îşi îndreaptă mândră spinarea, se înfofoleşte bine (căci este un frig neaşteptat), zâmbeşte şi aplaudă defilările. Este unul din rarele momente de peste an când bunul-simţ, împodobit discret cu tricolor, te scoate în felurite chipuri din casă.
Alţi 20 de doctori de la Spitalul Judeţean Ploieşti se solidarizează cu medicul chirurg Dan Oprea: "Condiţiile din sistem obligă zilnic toţi medicii din România la compromisuri"
Alţi 20 de medici de la Spitalul Judeţean din Ploieşti au semnat scrisoarea deschisă prin care îşi exprimă susţinerea faţă de chirurgul Dan Oprea şi fac apel la colegii din ţară "care se confruntă cu probleme similare să vorbească public despre acestea", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Povestea adolescentei care a impresionat întreaga lume. Cum a decis să lupte împotriva răutăţii oamenilor. VIDEO
O adolescentă din Canada a reuşit să impresioneze o lume întreagă cu povestea sa, după ce a postat pe reţeaua de socializare Facebook o înregistrare video în care explica greutăţile prin care trecea din cauza unei afecţiuni rare de care suferă şi care a dus la apariţia unei tumori pe jumătate din faţa sa

Niciun comentariu: