luni, 4 noiembrie 2013


Întâlnirea premierului Ponta cu delegaţia FMI, amânată.
Intalnirea programata intre premierul Victor Ponta si delegatia FMI, pentru ora 17:00, la Guvern, a fost amanata, intrucat coalitia guvernamentala nu a reusit sa se inteleaga asupra masurilor pe care ar urma sa si le asume in fata misiunii FMI-CE, transmite B1. Citeste si: VIDEO. Ministrul Chitoiu a primit mandat politic pentru intalnirea cu FMI Intalnirea ar pueta fi reluata la o ora mai tarzie s
Granturi în valoare de 28 de milioane de euro pentru eficienţă energetică şi cercetare.
Astazi au fost semnate doua programe noi, finantate prin intermediul granturilor SEE. Este vorba despre 'Eficienta energetica' si 'Cercetare in sectoarele prioritare', cu o valoare cumulata a granturilor de 28 milioane de euro. Prin programul 'Cercetare in sectoarele prioritare' sunt alocate Romaniei fonduri nerambursabile in valoare de 20 milioane de euro. Finantarile vor fi utilizate pentru impl
Liviu Dragnea, despre legea descentralizării: Schimbarea destinaţiei imobilelor, doar prin hotărâre de Guvern
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, că are în vedere să introducă în proiectul privind descentralizarea asupra căruia Guvernul urmează să-şi angajeze răspunderea, o prevedere potrivit căreia schimbarea destinaţiei unui imobil să se poată face prin hotărâre de Guvern.
STUDIU: Obezitatea la fete provoacă o pubertate precoce
Obezitatea este factorul cel mai semnificativ pentru o pubertate precoce la fete, care le afectează pe femeile albe mai devreme decât în trecut, potrivit autorilor unui studiu publicat luni în Statele Unite.
Bănicioiu: Direcţiile de tineret şi sport vor trece în subordinea CJ. E mult mai uşor de gestionat
Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a declarat, după întâlnirea cu senatorii PSD, că direcţiile judeţene de tineret şi sport vor trece în subordinea consiliilor judeţene, menţionând că este "normal" ca şi cluburile sportive municipale să fie administrate de consiliile locale.

Niciun comentariu: