luni, 4 noiembrie 2013


Magistratii si biciul
Au trecut deja aproape trei saptamani de cand Ministerul Justitiei si Procurorul General s-au dotat cu o arma numai buna de imblanzit magistrati: dreptul de a seisza inspectia judiciara in caz de abateri disciplinare. Veti spune: foarte bine, excelent! Era si timpul! Prea s-au inmultit magariile comise de unii judecatori si procurori. Cineva trebuie sa le dea si lor peste nas cand gresesc sau comi
DEBUSOLARE. Care este procentul de creştere al preţului carburanţilor: 0,7 cenţi sau 7 cenţi?.
Declaratiile derutante ale premierului si ministrului de Finante privind cresterea pretului la combustibili, au ridicat foarte multe semne de intrebare. Pe site-ul Guvernului, declaratiile premierului Victor Ponta si vicepremierului Daniel Chitoiu prin care se arata ca aceasta crestere este de 0,7 centi. Redam integral comunicatul postat pe site-ul Guvernului: 'Declaratii sustinute de premierul Vi
Chiţoiu: Numărul de personal din structuri reorganizate, redus cu cel puţin 10% la descentralizare
Procesul de descentralizare şi de reorganizare administrativă va reduce cu cel puţin 10% numărul de personal din structurile reorganizate, cifră care nu reprezintă o ţintă, Guvernul având însă obligaţia să nu depăşească numărul de personal salarizat, a declarat ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu.
Norvegia: Un bărbat a deturnat un autobuz. Trei persoane au fost ucise
Un imigrant a deturnat un autobuz, luni, în vestul Norvegiei, bărbatul, înarmat cu un cuţit, omorând trei pasageri, anunţă poliţia norvegiană.
Tot mai mulţi europeni speriaţi de fisc trec graniţele comunitare cu sume mari de bani nedeclaraţi
Tot mai mulţi europeni trec graniţele în spaţiul comunitar cu sume uriaşe de bani nedeclaraţi, în încercarea de a-şi proteja averile de creşterea taxelor, investigaţiile fiscale şi înăsprirea reglementărilor în Elveţia şi alte paradisuri fiscale, valoarea confiscărilor fiind în creştere continuă.
După o înregistrare video în care pare a consuma droguri, primarul din Toronto a prezentat scuze, dar nu demisionează
Primarul oraşului Toronto, Rob Ford, a prezentat scuze pentru "erori", anunţând că nu va demisiona, în pofida scandalului declanşat de o înregistrare video în care pare a consuma droguri, relatează AFP.
Ponta confirmă taxa pe stâlpi, parcări şi Vidraru. Chiţoiu: E.ON, Transelectrica, Transgaz, Romgaz vor fi impozitate
Guvernul va introduce plata impozitului pe proprietate pentru construcţiile speciale exceptate până în prezent, a anunţat premierul Victor Ponta, iar ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a confirmat că nu s-au mai făcut derogări, deci vor fi taxate reţelele electrice, eoliene şi hidrologice.
Crin Antonescu: Scaderea CAS, un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult. / Cresterile de accize - formule minimale care nu afecteaza taxele mari. / Prima preocupare a Guvernului a fost mentinerea cotei unice
Liderul liberal Crin Antonescu a salutat, luni seara, incheierea cu succes a negocierilor cu reprezentantii FMI privind bugetul pe 2014, anuntata cu putin timp in urma de premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a afirmat ca "CAS-ul nu era al meu, nu este doar obiectivul PNL, ci al intregului Guvern. E un obiectiv pentru care PNL a insistat foarte mult". El a explicat ca PNL ar fi dorit sc
MESAJUL preşedintelui Republicii Moldova pentru Băsescu, de ziua acestuia: Nicolae Timofti l-a felicitat "cu alese sentimente frăţeşti"
Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare lui Traian Băsescu, cu ocazia zilei de naştere, cu "alese sentimente frăţeşti".
Ovidiu Lipan Ţăndărică, omagiat la prima ediţie a Galei Marilor Români
Prima ediţie a Galei Marilor Români, care va avea loc pe 18 noiembrie, în Bucureşti, îl are în centrul atenţiei pe muzicianul Ovidiu Lipan Ţăndărică, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
UE vrea să recupereze nutrienţii din urină
Uniunea Europeană a alocat aproape trei milioane de euro pentru un studiu privind posibilitatea recuperării unor nutrienţi, precum nitrogenul şi fosfatul, din urină.

Niciun comentariu: