luni, 4 noiembrie 2013

Profesorul care a organizat tabăra din Buşteni în care o elevă de 13 ani a murit, trimis în judecată
Profesorul Mircea Lascu, care a organizat la Buşteni o tabără pentru elevii olimpici, unde o fată de 13 ani a murit, în luna ianuarie, după ce a căzut de la etajul vilei la care era cazată, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, părinţii fetei constituindu-se părţi civile în proces.
FOTO: 100 de sfaturi practice pentru un plus de economie la energie.
Poate nu ati avut pana acum timp, energie si bani sa luati masuri pentru confortul termic din locuinte, mai ales ca se anunta o iarna friguroasa iar facturile cu incalzitul cresc in mod constant. Puteti profita de timpul bun iar noi va oferim zeci de idei, ponturi, sfaturi si recomandari prin care sa va schimbati sistemele si instalatiile cu unele mai performante sau pur si simplu sa luati masuri
Mediafax ZOOM.Viaţa cotidiană: Octombrie 2013
Mediafax ZOOM publică o galerie a celor mai frumoase fotografii surprinse de-a lungul lunii octombrie, în diverse colţuri ale lumii.
Zgonea: Afirmaţiile lui Reding nu reprezintă o critică la adresa României
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că în România nu au fost şi nu există derapaje de la statul de drept, iar afirmaţiile comisarului pe justiţie Viviane Reding nu reprezintă o critică la adresa ţării noastre şi că aceasta nu a făcut niciun comentariu negativ.
Suceava: 12,6 tone de carne de pui de la Călăraşi vândute în judeţ, 3,6 tone au fost sechestrate
Peste 16 tone de carne de pui de la Avicola Călăraşi au ajuns în judeţul Suceava, din care 12,6 tone au fost comercializate, iar 3,6 tone au fost sechestrate până când se vor finaliza analizele de laborator privind siguranţa alimentară.
Fostul preşedinte pakistanez Pervez Musharraf a fost eliberat din nou pe cauţiune
Un tribunal pakistanez a ordonat luni eliberarea pe cauţiune a fostului preşedinte Pervez Pervez Musharraf, aflat în arest la domiciliu de peste şase luni din cauza mai multe acuzaţii, mergând de la crimă până demiterea unor judecători pe când se afla la putere.
Proiect de 375.000 de euro pentru diagnosticarea leucemiei la Institutul Fundeni
Institutul Clinic Fundeni va avea un centru de diagnosticare în profunzime a leucemiei şi altor cancere de sânge la copii şi adulţi, printr-un proiect intitulat "Energie pentru o şansă la viaţă", care a fost lansat luni, urmând a fi implementat într-un an, cu o investiţie de 375.000 de euro.
Crescătorii de păsări: Vânzările din sectorul avicol au scăzut cu 20% după scandalul Salmonella
Uniunea Crescătorilor de Păsări din România (UCPR) estimează că vânzările din sectorul avicol au scăzut cu 20% în urma scandalului contaminării cărnii de pui cu salmonella, iar prejudiciul din industrie se ridică în prezent de 25 milioane euro.
Ministerul Culturii da in judecata un sculptor platit cu 10 milioane lei pentru o statuie care nu a fost livrata
Ministerul Culturii il da in judecata pe sculptorul Florin Codre pentru a recupera fie cele 10 milioane lei platite artistului pentru realizarea monumentului Marii Uniri din Arad, fie lucrarea, potrivit Primariei Arad. Sculptorul a incasat banii, insa nu a predat lucrarea si nici nu mai este de gasit, sustine municipalitatea. Artistul este "abonat" la lucrari publice, acesta incasand de
Conducerea TAROM a fost destituită
Ministerul Transporturilor a revocat întreg Consiliul de Administraţie al Tarom, în contextul conflictului dintre membrii acestei structuri de conducere şi CEO-ul companiei, Christian Edouard Heinzmann

Niciun comentariu: