luni, 4 noiembrie 2013

Organizaţiile care susţin eutanasierea maidanezilor se plâng Guvernului de normele ANSVSA
Organizaţiile care susţin eutanasierea maidanezilor ZeroMaidanezi.ro şi Desprecopii.com au trimis scrisori la Guvern, în care reclamă normele metodologice de aplicare a Legii privind gestionarea câinilor comunitari, elaborate de ANSVSA.
Regele Spaniei va fi din nou operat pe 21 noiembrie
Juan Carlos, regele Spaniei, în vârstă de 75 de ani, va fi din nou operat pe 21 noiembrie, pentru înlocuirea unei proteze la şoldul stâng, o operaţie care era deja prevăzută, după o precedentă intervenţie chirurgicală din luna septembrie, a anunţat luni casa regală spaniolă.
Traian Băsescu participă la lansarea Topului Naţional al Firmelor Private din România.
Presedintele Traian Basescu participa, marti, la evenimentul de lansare a Topului National al Firmelor Private din Romania. Topul National al Firmelor Private din Romania este un eveniment important pentru mediul de afaceri, care recunoaste meritelor intreprinzatorilor si promoveaza cele mai performante intreprinderi din tara noastra. In fiecare an, specialistii realizeaza clasamente generale la n
Personalitatea cea mai urmărită pe Twitter
Cântăreaţa americană Katy Perry a devenit cea mai urmărită personalitate pe platforma de microblogging Twitter, după ce recent aceasta a reuşit să îl surclaseze pe Justin Bieber, informează huffingtonpost.fr.
Grapini: Românii cunosc mai puţin de 40% din frumuseţile ţării
Românii cunosc mai puţin de 40% din atracţiile ţării şi sunt foarte multe locuri turistice amenajate în ultimii ani despre care nu se ştie prea multe, a declarat luni ministrul pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, la târgul de turism World Travel Market de la Londra.
Câinii Corgi, preferaţi de regina Elizabeth a II-a, pe cale de dispariţie
Rasa de câini Corgi, animalele de companie preferate ale reginei Marii Britanii, Elizabeth a II-a, sunt ameninţaţi cu dispariţia, anunţă Kennel Club, cea mai importantă instituţie pentru protejarea câinilor de rasă din această ţară.
Constanţa: Un copil s-a încuiat într-un balcon la spital, de teama injecţiei. ISU a intervenit să-l salveze
Pompierii constănţeni au intervenit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru salvarea unui băieţel de 11 ani care, de teama unei injecţii, s-a ascuns într-un balcon de la etajul opt al unităţii, unde s-a încuiat, refuzând să se întoarcă.
Premieră. România candidează pentru un loc în Comitetul UNESCO al Patrimoniului Mondial.
Romania candideaza anul acesta pentru un loc in cadrul Comitetului UNESCO al Patrimoniului Mondial. "Este pentru prima oara de cand Romania a devenit Stat membru al UNESCO in 1956 cand tara noastra candideaza pentru un loc in cadrul Comitetului Patrimoniului Mondial. Speram ca demersurile diplomatice de sustinere a candidaturii noastre vor fi incununate de succes", a declarat senatorul T
Omul de afaceri Marian Calotă, inculpat în dosarul lui Trăşculescu, condamnat la 3 ani cu executare
Omul de afaceri Marian Calotă, judecat pentru fapte de corupţie alături Alin Trăşculescu, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti, luni, la trei ani de închisoare cu executare, în timp ce pentru fostul deputat PDL şi ceilalţi inculpaţi s-a dispus disjungerea cauzei.
Traian Băsescu l-a dat în judecată pe senatorul Sorin Roșca Stănescu
Senatorul PNL, Sorin Roșca Stănescu a aflat de la România TV că a fost dat în judecată de Președintele României, Traian Băsescu. Motivu? Liberalul ar fi spus că șeful statului a luat mită pentru Roșia Montană. Băsescu l-a acționat în judecată pe senatorul Sorin Roșca Stănescu, deranjat de faptul că liberalul ar fi spus în declarații publice că președintele susține proiectul minier Roșia Montană, p
Judecătorul care s-a bătut cu poliţiştii recidivează: a lovit cu maşina un angajat al unui supermarket din Piteşti
Şeful Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, care a avut recent o altercaţie cu doi poliţişti locali într-o benzinărie de pe A 1, a fost implicat, luni, într-un conflict cu angajaţii şi agenţii de pază ai unui magazin din Piteşti, care au sunat la 112, cerând intervenţia Poliţiei.
Recurs în dosarul Zambaccian-Năstase. Martorul cheie al DNA audiat de Curtea Supremă şi-a menţinut acuzaţiile faţă de fostul premier
Fostul premierul Adrian Năstase este chemat în această dimineaţă în faţa judecătorilor Curţii Supreme. Năstase este judecat pentru acuzaţiile din dosarului Zambaccian, a treia cauză de corupţie pentru care a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Dosarul este în faza de recurs. La termenul de astăzi va depune mărturie sub jurământ Ioan Păun, fostul consul al României în China. Depoziţia acestu
Parlamentarii români, în vizită oficială în Republica Moldova.
O delegatie a Parlamentului Romaniei va efectua in perioada 5 – 6 noiembrie o vizita oficiala in Republica Moldova, unde este programata a treia reuniune a Comisiei comune pentru Integrare Europeana (CCIE) dintre Parlamentul Republicii Moldova si Parlamentul Romaniei. Delegatia, condusa de co-presedintele CCIE, senatorul Florin Constantinescu, este compusa din: vicepresedintele CCIE, deputatul Con
Fotografii cu Traian Băsescu la împlinirea a 62 de ani, împreună cu familia, postate pe Facebook - FOTO
Preşedintele Traian Băsescu apare, împreună cu familia sa, în mai multe fotografii postate, luni, când şeful statului împlineşte 62 de ani, pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru".
Intalnire intre Ponta, Antonescu, Chitoiu si Voinea, la Senat
UPDATE Premierul Victor Ponta a iesit din biroul lui Crin Antonescu in jurul orei 17:15, afirmand ca ministrul Finantelor a plecat mai devreme de la intalnire, pentru a participa la negocierile cu FMI, cu un "mandat politic din partea majoritatii parlamentare".
Jandarmeria Cluj: Protestul de duminica seara impotriva exploatarii de la Rosia Montana a fost ilegal
Protestul impotriva exploatarii Rosia Montana desfasurat duminica seara la Cluj-Napoca nu a fost autorizat si a blocat circulatia aproximativ o ora in fata prefecturii, fiind date 16 sanctiuni contraventionale, a declarat luni colonelul Florinel Budisan, comandatul Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, citat de Agerpres.

Niciun comentariu: