joi, 14 noiembrie 2013


MAREA DESCENTRALIZARE a trecut de Guvern. Ce au negociat PSD şi PNL pe ultima sută de metri
Liderii USL au finalizat, după o nouă rundă de discuţii, proiectul legii descentralizării pe care Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe 19 noiembrie.
Ponta prezintă bugetul pe 2014. "13 din cele 52 de miliarde de lei pentru pensii vin de la bugetul de stat, nu sunt bani suficienţi". Chiţoiu: "Pentru reducerea CAS nu vom introduce nicio taxă" LIVE TEXT
Proiectul prin care mai multe instituţii cu sediul în teritoriu vor fi trecute de la vivel central în adminsitrarea autorităţilor locale, de la 1 ianuarie, a fost adoptat astăzi de Guvern.
Alina Gorghiu(PNL): PNL si USL vor analiza daca referendumul pentru revizuirea Constitutiei mai poate fi organizat concomitent cu prezidentialele
Deputatul PNL Alina Gorghiu a declarat joi ca PNL si USL vor analiza cat se poate de urgent daca referendumul pentru revizuirea Constitutiei mai poate fi organizat concomitent cu prezidentialele. Dupa decizia Curtii Constitutionale, procedural organizarea unui referendum odata cu alegerile prezidentiale in 2014 este posibila insa decizia politica va fi luata in interiorul USL.
Piaţa auto din România, în scădere, în ultimii 5 ani.
Inmatricularile de masini noi din Romania au inregistrat o scadere dramatica, in ultimii 5 ani. In scadere sunt si reinmatricularile, in timp ce numarul masinilor rulate provenite din import a inregistrat o revenire la nivelul anului 2008, se arata intr-o analiza Auto.ro. Inmatriculari masini noi Inmatricularile de masini noi din Romania au scazut cu 82% in ultimii 5 ani, ajungand la doar 46.667 d
Un simplu control oftalmologic ar putea fi soluţia pentru diagnosticarea maladiei Alzheimer
Un control oftalmologic ar putea fi soluţia pentru diagnosticarea maladiei Alzheimer, potrivit oamenilor de ştiinţă americani, care au realizat un studiu pe şoareci prin care au analizat schimbărille care au loc la nivelul unor celule de pe retină.
Guvernul vrea şedinţă pentru amendamente la descentralizare cu puţin înainte de asumarea răspunderii
Guvernul intenţionează să se reunească, marţi dimineaţa, în şedinţă specială pentru a discuta amendamente care vor fi depuse de parlamentari la proiectul descentralizării, după care, marţi după-amiaza, să se prezinte în plenul Parlamentului pentru a-şi angaja răspunderea, au declarat surse oficiale.
DOCUMENT EXCLUSIV. Ce s-a angajat România în faţa FMI. SCRISOARE DE INTENŢIE
Guvernul s-a angajat faţă de FMI şi CE să scadă cotele de contribuţii de asigurări sociale fără să afecteze bugetul, măsurile de compensare fiind axate în principal pe lărgirea bazei de impozitare, unde excepţii importante se regăsesc în prezent la veniturile din drepturi de autor şi PFA.
Ponta prezintă bugetul pe 2014. "13 din cele 52 de miliarde de lei pentru pensii sunt transferate de la bugetul de stat, că nu sunt bani suficienţi" LIVE TEXT
Proiectul prin care mai multe instituţii cu sediul în teritoriu vor fi trecute de la vivel central în adminsitrarea autorităţilor locale, de la 1 ianuarie, a fost adoptat astăzi de Guvern.
Ponta prezintă bugetul pe 2014. LIVE TEXT
Proiectul prin care mai multe instituţii cu sediul în teritoriu vor fi trecute de la vivel central în adminsitrarea autorităţilor locale, de la 1 ianuarie, a fost adoptat astăzi de Guvern.
VIDEO Victor Ponta a prezentat proiectul de buget pe 2014: Burse de 150 euro lunar pentru tinerii medici si farmacisti. Cresc cu 10% salariile profesorilor debutanti din preuniversitar si salariile preparatorilor si asistentilor universitari
Premierul Victor Ponta a prezentat proiectul de buget pentru 2014, aprobat in cadrul sedintei de Guvern de joi. Seful Executivului a aratat ca in 2014 se vor aloca burse lunare, in cuantum de 150 de euro, pentru tinerii medici si farmacisti. Totodata, vor creste cu 10% salariile profesorilor debutanti din invatamantul preuniversitar (cu vechime maxima 6 ani) si salariile preparatorilor si asistent
Băsescu: România, printre ţările cele mai solide macroeconomic din UE.
Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Cotroceni, o delegatie a Consiliului de Afaceri Romano-American (AMRO) condusa de domnul Eric Stewart, presedintele AMRO. In cadrul discutiilor, seful statului a vorbit despre situatia economica actuala a tarii noastre, 'subliniind faptul ca Romania este astazi printre cele mai solide tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste stabilitatea macroeco
Guvernul a aprobat proiectul de buget pe anul viitor şi proiectul legii descentralizării
Guvernul a aprobat, joi, proiectul de buget pe anul viitor şi proiectul legii descentralizării, cele două documente urmând să fie transmise imediat Parlamentului.
Finanţarea cinematografiei: Comisia Europeană a prezentat noi reguli, care conservă modelul francez
Comisia Europeană a prezentat, joi, noile sale reguli în ceea ce priveşte sprijinirea de către state a sectorului cinematografic, care vor permite ţărilor din Uniunea Europeană să deruleze un număr mai mare de activităţi şi care conservă modelul francez de finanţare a acestui sector.
BIOGRAFIE - Iorgulescu, o carieră deplină: jucător, antrenor, preşedinte de club, preşedinte-antrenor
Noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, este un om de fotbal experiementat, după ce a trecut prin toate etapele, jucător, antrenor, preşedinte de club şi chiar preşedinte-antrenor pentru o perioadă de două luni.
Dragomir: Nu m-au votat curvele pe care le-am ajutat cel mai mult. Au fost unii care au jurat pe Biblie şi pe copii că mă vor vota, dar nu au făcut-o
Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, la finalul Adunării Generale în cadrul căreia a pierdut alegerile în faţa lui Gino Iorgulescu, că a fost trădat de şase oameni care i-au jurat pe Biblie că îl vor vota.
ANOFM: Rata şomajului a crescut în octombrie la 5,40 la sută, fiind înregistraţi 489.260 de şomeri
Rata şomajului a crescut în octombrie la 5,40 la sută, fiind mai mare cu 0,67 puncte procentuale faţă de septembrie şi cu 0,23 puncte procentuale decât în aceeaşi perioadă din 2012, iar numărul şomerilor înregistraţi a ajuns la 489.260.
Flutur: Guvernul Ponta a transformat benzinăriile în sucursale de încasare a impozitelor
Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că prin introducerea unei accize de 7 eurocenţi pe litrul de carburant pentru construcţia de autostrăzi, Guvernul USL a transformat benzinăriile în sucursale de încasare a impozitelor.
STUDIU: Găurile negre expulzează în spaţiu atomi grei de fier şi de nichel
Jeturile puternice de materie emise de găurile negre sunt alcătuite parţial din atomi grei de fier şi de nichel, afirmă autorii unui studiu publicat miercuri în revista britanică Nature.
LIVE Dezbateri si vot pe bugetul UE 2014-2020, in Comisia pentru bugete a Parlamentului European
Bugetul multianual 2014-2020 va fi discutat si votat in Comisia pentru bugete a Parlamentului European (PE), incepand cu ora 16.00. Discutiile au avansat dupa ce Parlamentul si Consiliul au ajuns la un acord asupra bugetului UE pentru anul viitor si asupra platilor aferente anului 2013. Votul in plenul PE pe cadrul financiar multianual ar putea avea loc marti, 19 noiembrie. Citeste articolul integ
L-au trădat securiştii pe Ponta sau l-a cuprins frica?.
Ceva nu se leaga in actiunile din ultima saptamana ale lui Victor Ponta in raport cu cele doua falsuri produse de grupul Voiculescu-Antena3 pentru a-l incrimina pe Traian Basescu si pe procurorul Lucian Papici. Este greu de inteles cum a inghitit Ponta pe nemestecate, fara sa verifice, aceste istorii cusute prost cu ata alba si cum a riscat prosteste sa se expuna contraatacurilor presedintelui. Do

Niciun comentariu: