joi, 14 noiembrie 2013

Ministerul Finantelor a publicat un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal
Ministerul Finantelor a publicat miercuri pe site-ul propriu un proiect de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codului Fiscal. Printre modificari se numara si introducerea in Cod a impozitului pe constructii. Pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de miercuri este si aprobarea acestei ordonante de urgenta. Vezi documentul atasat. Intra in text si vezi modificarile aduse pe capitole.
​LIVE Text Alegeri la Liga (LPF) - Mitica Dragomir: Am emotii, politicul s-a implicat, Gino Iorgulescu s-a intalnit cu Ponta
Astazi au loc alegerile pentru stabilirea noului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dumitru Dragomir (in functie din 1996) si Gino Iorgulescu se lupa pentru putere. Ramai pe HotNews.ro pentru a fi la curent cu desfasurarea evenimentelor.
Pianista Alexandra Dăriescu, desemnată ”Women of the Future” la Londra.
Pianista Alexandra Dariescu a fost desemnata, miercuri, la Londra, 'Women of the Future', romanca fiind castigatoarea sectiunii 'Art and Culture Women of the Future' si singurul artist ce nu isi are originea in Regatul Unit al Marii Britanii. Distinsa cu Medalia de Aur de catre Royal Northern College of Music din Manchester, Alexandra Dariescu este prima pianista romanca care a sustinut un concert
Directorul OSPI Dâmboviţa, cercetat de ANI pentru conflict de interese şi infracţiuni de ...
Directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dambovita, Cristina Minerva Badiu, se afla in conflict de interese in materie administrativa si penala. Totodata, directorul este cercetat de Agentia Nationala de Integritate (ANI) pentru savarsirea infractiunilor de coruptie. 'Cristina Minerva Badiu a incalcat regimul juridic al conflictelor de interese in materie administrativa, i
Mirela Lavric a depus plângere penală împotriva fostului iubit, pe care îl acuză că a sechestrat-o
Atleta Elena Mirela Lavric, care luni seară a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său prieten, a depus plângere penală la Poliţie împotriva tânărului, pe care îl acuză că ar fi sechestrat-o în apartament.
Profitul Romgaz a scăzut la jumătate în primele nouă luni, la 410,6 milioane lei
Profitul net al Romgaz (SNG) a scăzut cu 55% în primele nouă luni, la 410,6 milioane lei (93,1 milioane euro), iar cifra de afaceri a coborât cu 10%, la 2,587 miliarde lei (586,8 milioane euro), ca urmare a diminuării cantităţilor de gaze interne livrate, cât şi a celor din import.
​VIDEO Google a pus Venetia pe Street View
Google a adaugat pe Street View si Venetia, dupa cateva luni in care oamenii companiei s-au plimbat pe stradute si au navigat pe canale in spate cu rucsacul Trekker ce cantareste 20 kg si face poze la fiecare 2,5 secunde. Trekker e folosit in locuri unde nici masina si nici triciclul nu pot patrunde, cele mai recente proiecte fiind Insulele Galapagos si Marele Canion.
Economia A CRESCUT cu 1,6% în trimestrul trei, PESTE AŞTEPTĂRI. Avans de 2,7% după 9 luni
Economia a crescut cu 1,6% în trimestrul al treilea faţă de precedentele trei luni, peste aşteptările analiştilor, şi cu 4,1% comparativ cu iulie-septembrie 2012, astfel că la nouă luni avansul Produsului Intern Brut (PIB) se plasează la 2,7%, estimează Institutul Naţional de Statistică (INS).
Răzvan Alexe, inculpat în dosarul de evaziune de 35 milioane de euro, arestat pentru trafic de influenţă
Răzvan Alexe, inculpat în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, a fost arestat preventiv în alt dosar, pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că ar fi primit peste 5 milioane de lei de la administratorul unei firme care are contracte cu Consiliul Judeţean Prahova.
Transelectrica a avut la 9 luni afaceri în scădere cu 20%, profit de 12 ori mai mare
CN Transelectrica (TEL) a raportat pentru primele nouă luni afaceri de aproape 1,66 miliarde lei (376 milioane euro), în scădere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce profitul a urcat de 12,5 ori, la 131,58 milioane lei (29,8 milioane euro), potrivit datelor neauditate.
Un nou tip de virus al gripei aviare, descoperit pentru prima dată la om
Cercetătorii din Taiwan fac apel la vigilenţă, după descoperirea, pentru prima dată la om, a unui virus gripal A/H6N1, care circulă curent în cadrul fermelor de păsări, relatează AFP.
Turcia cere prelungirea cu un an a staţionării rachetelor Patriot pe teritoriul său. Oficial NATO: "Este clar că ameninţările din Siria rămân grave"
Turcia va cere NATO prelungirea cu un an a staţionării bateriilor de rachete sol-aer Patriot pe teritoriul său, acestea urmând să fie operaţionale de la începutul anului, pentru a contracara orice ameninţare venită din Siria, au anunţat miercuri surse oficiale.
Variety: Anul 2013, marcat de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile. Filmele cu cele mai mari sanse la premiile Academiei
Anul 2013 este marcat pe plan cinematografic de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile, potrivit revistei Variety, care afirma ca in aceasta perioada exista aproximativ 30 de candidati la premiile Academiei de film americane ce ar putea primi cel putin doua nominalizari fiecare, potrvit Mediafax.

Niciun comentariu: