joi, 14 noiembrie 2013

Nicolăescu: Este regretabil că s-a ales declanşarea grevei. Invit la discuţii în 20 noiembrie
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, susţine că este regretabil că s-a ales declanşarea grevei generale, într-un moment în care au loc negocieri pentru soluţionarea problemelor din sistemul sanitar şi invită reprezentanţii Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate la discuţii, în 20 noiembrie.
Zgonea: Fiind oltean, îmi place vinul sec. Un pahar de vin roşu e ca un medicament
Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a degustat, joi, împreună cu unii parlamentari, vinurile moldoveneşti de la expoziţia organizată la Palatul Parlamentului, explicând că, fiind oltean, îi place în primul rând vinul sec, dar numai un pahar pe zi, ca medicament.
Doi agenţi ai Secret Service, demişi din cauza comportamentului necorespunzător
Doi agenţi ai Secret Service, care se ocupă de securitatea preşedintelui american Barack Obama, au fost demişi din funcţie pe motiv de conduită necorespunzătoare, a anunţat Washington Post miercuri seara.
VREMEA va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru vineri
Vineri, valorile termice vor caracteriza o vreme uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, în timp ce în restul zonelor acestea se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei şi 14 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor înca
Ponta, după alegerea lui Iorgulescu la LPF: Deci, a căzut Mitică, cred că pică şi...
Premierul Victor Ponta a comentat, joi, înaintea începerii şedinţei de guvern, într-o discuţie informală cu miniştrii, schimbarea din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a lui Mitică Dragomir, arătând că, după ce " a căzut Mitică", ar putea "pica" şi altcineva, fără a menţiona însă un nume.
Oficial german: O treime din muncitorii români nu au niciun fel de pregătire profesională
O treime din muncitorii români şi bulgari care ajung în Germania nu au niciun fel de pregătire profesională şi au cunoştinţe reduse de limba germană, a declarat directorul Agenţiei Federală pentru Muncă, Heinrich Alt, într-un interviu publicat, joi, de cotidianul Rheinische Post.
Campanie de prezentare a României, prin materiale online trimise de români, lansată în Marea Britanie
O campanie de prezentare a României - "What is Romania like? Share your experiences" ("Cum este România? Împărtăşiţi experienţele voastre") -, realizată prin intermediul unor materiale expediate de români pe internet, a fost lansată în Marea Britanie.
EXCLUSIV: Guvernul s-a angajat să facă o analiză a pensiilor private. Cotele ar putea fi reduse
Guvernul a transmis FMI că evaluează pensiile private obligatorii şi impactul acestora asupra sistemului de pensii şi a dezvoltării pieţei de capital, precizând că urmăreşte reducerea poverii fiscale fără impact bugetar, ceea ce sugerează o posibilă limitare a cotelor distribuite fondurilor private.
Guvernul a convenit cu FMI sa inchirieze sau sa inchida inca 1.600 km linii cale ferata
Guvernul a convenit cu FMI ca pana la finele anului sa decida inchirierea sau inchiderea a peste 700 kilometri linii de cale ferata si sa aplice aceleasi proceduri pe parcursul anului viitor pentru alti 900 kilometri linii CFR, pentru a obtine economii calculate la 70 de milioane lei anual.
Corneliu Furtună, despre vânzarea fierului de la Modern Calor: „Cineva o să plătească din buzunar”
News Consilierul local Corneliu Furtună aşteaptă controlul Curţii de Conturi şi spune că vor fi persoane care vor plăti din buzunar pentru modul în care au vândut fierul vechi de la CET. În vara acestui an, a ieşit un scandal în Consiliul Local deoarece Modern Calor a vândut o cantitate însemnat de fier vechi la un preţ foarte mic.
Demiterea lui Diaconu de la Modern Calor a eşuat
News Tentativa social democraţilor din Adunarea Generală a Acţionarilor de la Modern Calor, de demitere a directorului tehnic Ion Diaconu, a eşuat. Modificările la statut au fost votate în forma iniţială.
Iaşul a rămas fără elicopter SMURD
News SMURD a rămas fără elicopter. Acesta a plecat din Iaşi pentru revizia tehnică periodică, data la care ar urma să se întoarcă fiind incertă. “Noi am discutat situaţia în mai multe rânduri cu SMURD şi s-au făcut demersuri şi din partea noastră, şi a lor, pentru rezolvarea situaţiei. S-ar părea că nu prea sunt bani pentru revizie”, a precizat colonelul Dan Iamandi, comandatul Inspectoratului
Imaginea zilei! GENIAL! Ce face o femeie intr-o benzinarie depaseste orice imaginatie! Cum se chinuie sa alimenteze :))
  News Din Irlanda vine o scena absolut halucinanta, intr-o benzinarie. O femeie se chinuie sa alimenteze si o face intr-un mare stil. A parcat masina langa o pompa, dar foloseste furtunul de la pompa de langa.
Exerciţiu pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de seism
  News Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat şi desfăşurat astăzi, între orele 10.00 – 12.00, un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren, cu mai multe situaţii tactice, la Bucecea.
Cum ne jecmănesc băncile când scoatem bani din bancomat
  News Costurile la utilizarea bancomatelor pentru retragerea de numerar sunt mai mari în România faţă de alte ţări, a arătat, joi, preşedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen.

Niciun comentariu: