joi, 14 noiembrie 2013

Studiu. Despărţirile sunt mai dureroase atunci când trebuie să îţi schimbi şi statusul pe Facebook
O profesoară de Universitatea din Indiana a realizat recent un studiu de caz ale cărui rezultate au demonstrat că persoanele care se despart de partener şi anunţă asta pe Facebook suferă mai mult decât ceilalţi.
Cum poate ajunge o stradă să poarte numele tău
V-aţi întrebat vreodată de unde provin şi cum au fost alese denumirile bizare sau hilare ale străzilor pe care locuiesc unii dintre voi?
Decizia în dosarul "Mită la PSD", amânată din nou.
Dosarul "Mita la PSD", in care Ioan Niculae a fost judecat, alaturi de alti inculpati, in legatura cu sponsorizarea campaniei electorale a lui Mircea Geoana din 2009, va avea pronuntarea in 20 noiembrie, dupa ce aceasta a fost amanata din nou, miercuri, de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, informeaza Mediafax. Aceasta este cea de-a treia amanare a pronuntarii in dosarul cunoscut ca
Băsescu: Ponta a plagiat, eu am muncit. El a fost procuror mediocru, eu un vârf în meseria mea
Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat, miercuri, pe Victor Ponta că "şi-a construit cariera pe un furt intelectual", a fost "un procuror mediocru" şi "minte, în timp ce el a muncit, a fost "un vârf" în meseria sa şi are curaj să le spună românilor când sunt vremuri grele.
Directorul Institutului pentru Romanii de Pretutindeni despre fotomodelul angajat ca referent: E o problema mostenita, promovata de fosta conducere. / Denisa Ariton: Nu sunt o pitipoanca
Denisa Ariton, fotomodelul angajat ca referent la Institutul pentru Romanii de Pretutindeni "Eudoxiu Hurmuzachi", ar urma sa fie reevaluata dupa ce in presa au aparut fotografii in care aceasta apare dezbracata. Directorul Institutului Hurmuzachi sustine ca tanara este "o problema mostenita", ea fiind promovata de fosta conducere. La randul sau, Denisa Ariton acuza un linsaj me
Discutarea sesizării lui Băsescu legată de Memorandumul de înţelegere cu Rompetrol, amânată de CC
Curtea Constituţională a amânat, miercuri, dezbaterile în ce priveşte sesizarea formulată de preşedintele Traian Băsescu, referitor la legea de aprobare a Memorandumului de înţelegere între statul român şi The Rompetrol Group N.V., până la data de 21 noiembrie.
Corlăţean cere Corpului de Control să verifice activitatea şi angajările de la Institutul Hurmuzachi
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a cerut Corpului de Control să verifice activitatea Institutului Eudoxiu Hurmuzachi, aflat în subordinea ministrului pentru Românii de pretutindeni, Cristian David, solicitând să fie anchetat şi modul în care sunt realizate angajările de personal.
PROTESTE ale studenţilor la Bucureşti şi în ţară. O delegaţie a studenţilor a fost invitată să discute cu ministrul Costoiu - FOTO
Mii de studenţi au protestat miercuri în Capitală şi în marile oraşe din ţară, ei cerând, printre altele, alocarea a 6 % din PIB pentru Educaţie. Aceştia au scandat "Voi daţi afară tinerii din ţară", "Vrem să învăţăm şi nu să emigrăm", "Fără educaţie moare orice naţie". Protestul studenţilor din Bucureşti s-a încheiat în jurul orei 19.00, fără incidente, reprezentanţi
Căutări pe internet: editorii de presă europeni îşi apără poziţia împotriva grupului Google
Mai mulţi editori de presă europeni au cerut, miercuri, Comisiei Europene să respingă cele mai recente propuneri făcute de grupul american Google, acuzat că a abuzat de poziţia sa dominantă de pe piaţă în ceea ce priveşte căutările pe internet şi publicitatea online.
Grupările nigeriene Boko Haram şi Ansaru, plasate de SUA pe lista organizaţiilor teroriste
Statele Unite au plasat, miercuri, pe lista neagră a "organizaţiilor teroriste străine" grupările nigeriene Boko Haram şi Ansaru, anunţă Departamentul de Stat.
VIDEO. Traian Băsescu: Premierul încearcă să reîncălzească ce nu i-a reuşit cu falsul ...
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta incearca sa ii insceneze un nou dosar fals. "Premierul incearca sa reincalzeasca ce nu i-a reusit cu Sorin Rosca Stanescu, cu falsul lui Sorin Rosca Stanescu si genereaza un alt fals, dand de inteles ca procurorul Papici a fost implicat in verificarea unor terenuri premergator achizitiei acestor terenuri de catre Ioan
Filmul "Jocurile foamei: Sfidarea", din 22 noiembrie, pe marile ecrane din România
Filmul "Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire", al doilea din saga "Jocurile foamei", cu Liam Hemsworth şi Jennifer Lawrence în rolurile principale, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 22 noiembrie.
Guvernul ar putea trimite apă, pături şi corturi pentru sinistraţii taifunului Haiyan din Filipine
Guvernul intenţionează să scoată de la rezervele de stat apă, pături şi corturi pentru a veni în ajutorul sinistraţilor din Filipine, ţară devastată de taifunul Haiyan, ajutoarele umanitare urmând a fi transportate cu un avion al unui stat UE.

Niciun comentariu: