marți, 19 noiembrie 2013

Selecţionerul grecilor se aşteptă la o replică dură din partea României.
Grecia a invins Romania cu 3-1 in primul meciul tur al barajului de calificare la Cupa Mondiala, dar in ciuda celor doua goluri diferenta pe care 'tricolorii' il au, elenii nu vor sa se vada deja castigatori ai duelului si se pregatesc sa faca, pe Arena Nationala, un joc chiar mai bun decat cel reusit la Pireu. Selectionerul grecilor, Fernando Santos considera ca echipa Romaniei este un adversar p
CONFERINŢA MEDIAFAX: Firme - Jumătate dintr-un pahar de bere şi 18 ore dintr-o zi de cazare la hotel "se duc" pe impozite
Băutorii şi turiştii împart berea şi camera de hotel cu statul, pentru că impozitele pentru bere ajung la 45%, iar la cazare urcă la 70% din preţul unei camere, potrivit reprezentanţilor patronatelor din turism şi industria berii prezenţi la conferinţa MEDIAFAX Talks about Brewing and Hospitality.
Tăriceanu: Remarcile lui Antonescu sunt total nefondate. În perioada respectivă era absent în privinţa actului de guvernare şi din PNL
Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că afirmaţiile preşedintelui PNL, Crin Antonescu, legate de măsurile luate de Guvernul pe care l-a condus sunt "total nefondate", afirmând că actualul lider al PNL era "destul de absent" atât din actul de guvernare, cât şi din partid.
Comisia senatorială cere CEC Bank lista creditelor acordate în condiţii speciale începând cu 2011
Membrii Comisiei de buget din Senat, care anchetează activitatea managerială a CEC Bank, au decis, marţi, să solicite băncii transmiterea, până în data de 9 decembrie, a listei tuturor creditelor acordate în condiţii speciale, începând cu anul 2011.
Copii ale romanelor erotice "Fifty Shades of Grey", testate pozitiv cu herpes şi cocaină, la Anvers
Copiile romanelor erotice din trilogia "Fifty Shades of Grey" împrumutate de un profesor belgian dintr-o bibliotecă din oraşul Anvers au fost testate pozitiv cu herpes şi cocaină.
Cezar Preda: UDMR are o înţelegere ascunsă cu PSD-ul lui Ponta şi Dragnea ca să federalizeze ţara
Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că era de aşteptat ca UDMR să nu susţină moţiunea de cenzură propusă de democrat-liberali, deoarece "UDMR are o înţelegere ascunsă cu PSD-ul lui Ponta şi Dragnea ca prin descentralizare să se federalizeze ţara".
Grecia se aşteaptă ca veniturile din turism să urce la 13 miliarde de euro, un nivel record
Încasările Greciei din turism vor creşte anul următor cu 13%, la nivelul record 13 miliarde de euro, estimează principala organizaţie a companiilor elene de profil, sporind astfel şansele economiei de a ieşi din recesiune în 2014, conform aşteptărilor guvernului şi instituţiilor internaţionale.
Cea mai mare comandă din istorie pentru motoare de avion: 11 miliarde de dolari
Compania GE Aviation, parte a grupului american General Electric (GE), a primit de la compania de transport aerian Emirates Airlines cea mai mare comandă din istorie pentru motoare de avion cu reacţie, în valoare totală de 11 miliarde de dolari.
VREMEA se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în Bucureşti şi în ţară
Miercuri, vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această perioadă din an în toată ţara, cu maxime cuprinse între 9 şi 17 grade şi minime, în general, între 0 şi 10 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.
STUDIU: Mângâierea unui ursuleţ de pluş poate atenua sentimentul de anxietate
Animalele moi de pluş, cum ar fi ursuleţii, au capacitatea de a atenua sentimentul de anxietate şi chiar frica de moarte, fapt ce ar putea sta la baza unei noi "terapii prin îmbrăţişare" pentru persoanele care suferă de aceste tulburări, potrivit cercetătorilor olandezi.
UPDATE Atacul asupra ziarului Liberation: Barbatul prins de politia franceza a fost eliberat - presa/ Suspectul este in continuare cautat
Politia franceza l-ar fi capturat marti in Paris pe principalul suspect in cazul atacului armat de luni asupra redactiei ziarului Liberation, relateaza Le Parisien. O sursa judiciara a declarat pentru cotidianul francez ca barbatul a fost arestat in arondismentul VII din Paris, informatia nefiind inca oficiala.UPDATE 15.33 Barbatul a fost eliberat, relateaza Le Parisien. Potrivit Reuters, procuror
Statul a primit oferte de la 20 de consultanţi care vor să elaboreze noua strategie energetică
Departamentul pentru Energie a primit 20 de oferte de la consultanţi care vor să elaboreze strategia energetică a României, a declarat marţi ministrul de resort, Constantin Niţă, într-o conferinţă de presă.
Noi DEZVĂLUIRI în scandalul de spionaj: Zeci de milioane de apeluri telefonice din Norvegia, spionate de NSA
Agenţia americană Naţională de Securitate (NSA) a spionat peste 33 de milioane de apeluri telefonice efectuate în Norvegia în decurs de doar o lună, dezvăluie ziarul norvegian Dagbladet în ediţia de marţi, pe baza unor documente furnizate de către Edward Snowden.
Flanco: Electronicele şi electrocasnicele au aceeaşi pondere în coşul românilor ca şi parfumurile
Electronicele, electrocasnicele şi produsele IT reprezintă 2,6% din coşul de cumpărături al românilor, aproape la fel ca parfumurile, a declarat Mădălin Rugeanu, property&development manager la Flanco Retail.
Parlamentul ucrainean va examina din nou cazul Timoşenko
Parlamentul ucrainean, care se află sub o puternică presiune a UE, va examina din nou o lege care ar permite transferul opozantei încarcerate Iulia Timoşenko în străinătate pentru a primi îngrijiri medicale, cerută de europeni înainte de semnarea unui acord de asociere.
Ultimele lovituri ale papusii ucigase?
Carcotasii din propriul partid au facut demult comparatia intre Crin Antonescu si Chucky, papusa ucigasa. Judecand dupa infatisarea aparent ingenua a liderului liberal si cruzimea cu care in realitate isi sfarteca adversarii, au gasit ceva asemanari intre seful lor si personajul animat. In liderul PNL s-a trezit din nou Chucky. De cateva zile casapeste cu placere tot ce misca in jur. Bulversata ca
Un membru al echipajului avionului prăbuşit la Kazan era originar din Republica Moldova
Un membru al echipajului avionului prăbuşit duminică pe aeroportul din Kazan, în centrul Rusiei, era originar din Republica Moldova şi avea cetăţenie rusă, a anunţat luni Ministerul moldovean al Afacerilor Externe într-un comunicat.
Romgaz va săpa anul viitor două sonde de explorare în Marea Neagră
Producătorul de gaze naturale Romgaz Mediaş (SNG) va săpa anul viitor două sonde în cele două perimetre din Marea Neagră unde este partener cu o firmă din grupul rus Lukoil.

Niciun comentariu: